|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עד כמה באמת חשוב לאכול ירקות כל יום?
האם למשל ירק או שניים ביום זה מספיק? אני פשוט מאוד שואל את השאלה כי ידוע שירקות זה דבר משביע ובעל ערך קלורי מאוד נמוך והרבה סיבים ולכן טוב לאכול אותם בחיטוב. האם בעליה במסה באמת חשוב לאכול ירקות? הרי, במסה חשוב לאכול הרבה חלבון והרבה פחמימות. אם אני בא לאכול אחרי אימון לדוגמא, לא עדיף לי לדחוף כמה שיותר חלבון ופחמימות? הרי - אם אני אוכל ירקות אז הם סתם ישביעו אותי ואני לא אהיה כלכך רעב בשביל לאכול מספיק חלבון אחרי האימון. בקיצור, עד כמה זה באמת חשוב במסה, ובכלל? חח אני מקווה שהייתי ברור.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני במאסה ואני אוכל משהו כמו 13 ירקות ביום, כן זה חשוב ומאוד.
יש בזה המון ויטמינים בנוסף לסיבים, ויטמינים לפעמים שקשה להשיג ממקורות אחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיבים תזונתיים חשובים בכל תקופה, ויטמינים, מינרלים, זה גם מונע רעב (אבל אל תדאג תוכל לאכול חלבון אחרי אימון ![]() תמצא לך ירקות שאתה אוהב בכל מיני צבעים, תכין סלט אחד גדול (400-500 גרם) עם ירקות מכל הצבעים (אדומים, ירוקים, לבנים, סגולים, כתומים) אתה יכול לשים בסלט אגוזי מלך, לשלב אותו עם הקוטג' ועם הלחם וזה בכלל לא נורא, אפילו טעים, תנסה לאהוב את הסלט לא לסבול ממנו. השיטה שלי עם הסלט הוא להשקיע 15 שעה לפני כל סלט אני קונה יש לנו 2 מדפים של ירקות, אין ירק בעולם שאני לא מכניס, אני קוצץ אותם דק, עם תיבול בכמות קטנה וזה שווה, אם מחפפים אז הירקות הופכים לדיכאון. המלצה שלי שורה תחתונה - תכניס סלט אחד גדול וצבעוני ביום ותהנה ממנו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל יומיים לחתוך סלט נשמע קצת מעצבן
מניסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כרוב סגול עם חומץ ומלח זה סוף הדרך תנסה. אם אתה לא אוהב אתה יכול להוסיף מיונז וקצת סוכר וזה יוצא ממש טעים וככה גם יש לך תוספת של קלוריות שאמרת שקשה לך להכניס. ( הערת שוליים - לא מבין איך כל כך קשה לאכול 30-40 גרם חלבון וכמות סבירה של פחמימות אבל כל אחד לגופו ).
כמו שנימרוד אמר, תוסיף מאכלים אחרים כמו סלט טונה שמורכב מטונה כמובן, זיתים, עגבניות וקצת חסה. תמצא את השילוב שהכי טעים ומתאים לך וכמובן מתלבש על התפריט. בהצלחה ובתיאבון !
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אני אוכל רק 2 צבעים של ירקות - אדום וירוק.
איזה עוד ירקות אני יכול לאכול בשביל לגוון בצבעים? אני אוכל מלפפונים, גמבות, כרוב ומלפפונים. כרוב סגול הוא אכיל? :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שלי זה לא הטעם של הירקות. אני די אוהב לאכול סלטים, אבל אני חושב שעדיף בשביל המסה לאכול הרבה פחמימות וחלבונים ולא "לבזבז" את הרעב על ירקות.
למרות שבטח אני טועה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק - כרוב סגול באופן ההכנה שתיארתי זה חבל על הזמן. תנסה פעם אחת, תאהב - מצוין, לא תאהב - תחפש את הירק שאתה כן תאהב.
Fatty - למה אתה מתכוון לאכול הרבה פחמימות וחלבונים ולא "לבזבז" על ירקות ? בשני המצבים אם תאכל יותר ממה שאתה צריך אתה תשמין. היתרון בירקות הוא הויטמינים, המינרלים והסיבים שהם מכילים באחוז גבוה יחסית לשאר המאכלים. תפריט לא יהיה מושלם ללא ירקות. וחוץ מזה ירק - שניים בכל ארוחה זה לא מה שיגרום לך להיות שבע עד כדי כך שלא תוכל לאכול את שאר האוכל בתפריט. תנסה, מה יש לך להפסיד ?
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() איזה עוד צבעים יש בירקות?
צהוב יש את הפלפל הצהוב, אבל הוא מאוד יקר + לא נמצא בכל החנויות. לבן יש רק בצל לא? אני שונא בצל זה בעיה :\ סגול כרוב סגול וזהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך בלבנים את הקולורבי, שומר, צנון ( שנכנס גם בסגולים ).
כתומים יש לך גזר, דלעת צהובים יש גם גויאבה ![]() אדומים וירוקים אני לא צריך להגיד לך כי אני בטוח שאתה יודע.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, סלט כרוב עם סויה + כפית שמן זית + אגוזי מלך = תענוג! סלט ירקות בכל הצבעים עם סלמי - פלפל שחור קצת - לימון קצת לסחוט = מעולה! לא חסר מה לעשות עם ירקות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ירוקים חשובים מאוד גם
ברוקלוי , חסה, סלרי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברוקולי מבושל עם מים ועל זה שמים מלח גם טעים מאוד, אבל לא לעתים קרובות עם המלח כי זה לא מי יודע מה בריאות בהתגלמותה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ברוקלי טעים אם מכינים אותו מבושל עם מים חמים שמים קצת לימון או חומץ יוצא מעדן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כשהייתי עושה Psmf בפעם ה-1 הייתי לוקח:
עלי חסה, שם בתוכם פסטרמה דלת שומן, שם מיונז 5%, מגלגל את החסה כאילו זה בלינצ'ס ואוכל. טעים מאוד!
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אספרגוס? אני מחפש את זה כבר כמה זמן בסופר אין לי מושג אפילו איך זה נראה...
![]() אני גם מחפש דברים חדשים לתפריט בזמן האחרון הכנסתי שעועית ירוקה לתוך האורז סבבה יוצא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל פעמים ביום סלט פעם אחת בצהריים מ 4-5 ירקות שונים ובערב 3 4 צבעים שונים הכי טוב
אני מת על סלט הכי טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא נוגע בכל האוכל הזה ![]() |