|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי המון זמן של קריאה פה בפורום(כשנתיים בערך) החלטתי להרשם, מקווה שיהיו תמונות בקרוב.....קצת פרטים עליי: מדריך במועדון כושר היכן שאור מתאמן
![]() ויאללה שיהיה לכולנו שמח פה..... ![]() אור....תיצור איתי קשר, יש לך את המספר שלי. אתמול הבנתי שהבאתי לך מספר מוטעה....דבר איתי לקראת תשע-עשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ברוך הבא לפורום
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא דוד
אתם יודעים אני בטוח שיש אנשים שקוראים ואף פעם לא נרשמו עוד מהפורום השחור אני פשוט בטוח בזה!!! עם יש תירשמו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ברוך הבא אחי לפורום מס' 1 בישראל לפיתוח גוף, תזונה, אימונים, תוספי מזון ועוד...
=) תביא קצת פרטים אח שלי לא יזיק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ברוך הבא.
נתונים בבקשה ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גיל: 21
גובה: 168 משקל: בסביבות ה-80 קצת פחות אחוזי שומן: 12-13 היקפים לא יודע..... ![]() מה עוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני קצת מתחת ל-80.....מקווה להגיע לזה בשבועות הקרובים.....והמשקל הזה נראה לי מהרגליים...זה הצד החזק אצלי....וגם הגב.
היקפים לא יודע.....
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדריך בוואן?
זה מתחת לבית שלי וואן עשיתי כמה אימוני ניסון אצלכם עם אור אבל בסופו של דבר נרשמתי לגו אקטיב החדש שפתחו פה במערב
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני מדריך ב-One......
חבל שנירשמת לגו אקטיב...אומנם המקום ענקי והרבה יותר גדול משלנו אבל את החמימות ותחושת הבייתיות שיש אצלינו אף מכון לא יכול לקחת לנו....בגו אקטיב יש מכשירים לא מהעולם הזה...אבל זה נראה כאילו זה אולם תצוגה של מכשירים.... =\ בכל אופן...רק בהצלחה והנאה מרובה אני מאחל לך!