|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז ככה..
לאחר כמעט שנתיים של לקיחת חלבון על בסיס קבוע הפסקתי לחודש בשל הוצאות כספיות. אני כמו הרבה מפתחי גוף נפוצים קורבן לג'ינו. בתקופה הזו שבה אני לא לוקח חלבון יכולתי להבחין שאכן ניקר שינוי משמעותי בפטמוטי . בקיצור מה שאני מנסה להגיד כאן זה האם יתכן שאחת מין תופעות הלואי של החלבון הוא גם ציצים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאתה מנסה לומר שמי שלא רוצה ג'ינו, צריך לאכול רק פיתות ופסטה ולא לאכול שום בשר, גבינות, ביצים, טונה, וכו'.
הכוונה היא שחלבון זה חלבון ואין קשר.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא החלבון עושה את זה!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אז אני יגיד לך שוב... את החלבון הייתי לוקח כמו שצריך לא הרבה ולא קצת מידי ירדתי במשקל? ממש לא אפילו ההפך עליתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה לא קשור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
עוד אפשרות היא ששמו לך זרעי פשתן בתוך החלבון(פייתואסארוגנים) וזה דיי נפוץ... אולי גם שתית את זה מפלסטיק כל הזמן
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באמת תהיה הגיוני מאט אנשים פה מבינים ברופאה/לעומק בפיתוח גוף
לך לרופא אפר לעשות לך בדיקות תבין אולי יותר טוב יש אבקות חלבון שדוחפים דברים שאתה לאיודע מה הם (ככה קראתי), איזה אבקה אתה לוקח? ואתה בטוח שמתי שהפסקתה ירד לך הגינו או איך שקוראים לזה?
![]() |
#10 |
|
![]() :):):):), לפי הכותרת חשבתי שאתה מארגן תביעה ייצוגית.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אם מישהו מחפש להיות שפן ניסיונות קטן לחפש תרופה לג'ינו הזה אני יודע שיש כמה תרופות חדשות שעדיין לא בטוחות במאה אחוז שיעלימו את הג'ינו אבל הן קיימות. האנדריקולוג שלי הציע לי אמרתי לו בכיף מקסימום תתפוצץ כלייה.
![]() |
#13 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
בכללי יש סוגים של פלסטיקים שאם מחממים בהם אוכל , יש השפעה. תשמע אני לא אומר שזה בגלל זה , אבל אני מעלה אפשרויות.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() היית צריך לעשות Pct ולא לקחת את האבקת חלבון כמו ערבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה Pct וזרעי פשתן (למה הם עוזרים)?