|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)פתחתי אשכול על זה שהיה לי שבוע בעבודה בלי מכון והיום חזרתי למכון..וקרתה לי ה-פאדיחה והסיוט של כל גבר.
אחרי ההליכון ניגשתי ללחיצת חזה בשכיבה(פעם ראשונה-תמיד עושה בשיפוע)ידעתי שזה קשה יותר משיפוע ככה אמרו לי..בד''כ אניי עושה 17 וחצי בכל צד..וכמו מפגר שמתי גם שם 17 וחצי..עכשיו זאת לא הבעיה. טוב אז שכבתי לי ואיך שהרמתי הרגשתי שאני פשוט לא יכול לדחוק אתת המוט בחזרה והוא לאט לאט ירד עלי ובזמן הזה אני שומע "תעזור לו!"..קיצור פאדיחות והעוד הספה היא מול כולם שם איפה שהאירובי והכוסיות חח(ממש כמו בסרטים של השחיפים שמביאים להם מוט ריק והוא נופל איך שהם מרימים אותו) טוב אז אחרי זה רציתי להחזיר לעצמי קצת את הכבוד חח והלכתי במקום זה ללחיצה בשיפוע וגם שם זה קרה לי :|| הייתי כל כך מתוסכל להמשיך באימון כי זה הדבר שאני הכי אוהב לעשות אז לצערי ירדתי ל12 וחצי בכל צד ולא עשיתי בכלל את הלחיצה בשכיבה..=\ גם לכם זה קרה שאחרי שבוע ימים בלי אימון החזה איבד מלא מכח? 2)היום גם עשו לי תכנית חדשה ולפניה הייתה לי תכנית משלי אחת ממש דפוקה שעבדתי בכל אימון רק על החזה והידיים!! וככה החזה שלי היה רגיל שאני מתאמן בכל אימון עליו... עכשיו שוב עשו לי Abc והוא אמר לי שכדי לבוא 4 פעמים בשבוע ויש לי חזה בערך פעם אחת בשבוע ![]() עזרה?מה יקרה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1) לכל אחד יש ימים כאלה.. לי זה קרה פעם אחרי שישנתי בלילה 4 שעות.. חח.. תבדוק אולי גם לך היה איזה יום קשה בעבודה או משהו.
2)לא נראה לי שיהיה לך בעיה אחרי שתחזור לשגרת אימונים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הצחלחתי להרים על ההתחלה לא אחרי כמה חזרות =\\
שזה הכי מבאס.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאני אבין בלי שיפוע יותר קשה לך מעם שיפוע? אתה מוזר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן בשכיבה יותר קשה לי...
או שזה בגלל שהיום עשיתי פעם ראשונה בשכיבה..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יותר קשה בשכיבה.. כנראה בגלל שהחזה עליון אצלי (וכנראה גם אצלך) יותר חזק מחזה תחתון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |