|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שכל אחד 3 שחקני כדורגל מהטובים בכל הזמנים..
בלי מארדונה ופלה,נמאס מהם,תהיו קצת יצירתיים הנה שלי: נתחיל באיך לא האחד והיחיד זינדין זידאן: http://youtube.com/watch?v=NvbzcYK_GJY נמשיך באחד התותחים גור'ג בסט: http://youtube.com/watch?v=IwRxrHdi0Ss ונסיים בשחקן בין הטובים שהיו,שלא כל כך מוערך,שימו לב לסירטון,ובמיוחד לגול הראשון שהוא בין היפים בכל הזמנים דניס דניס ברגקאמפ: http://youtube.com/watch?v=nCEXkik6Iuk אל תהרסו,שיהיה מסודר ויפה,שכל אחד יתן רק 3,שלא ימאס
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אלבארו רקובה
http://www.youtube.com/watch?v=mHLob2mFE1E רונאלדו http://www.youtube.com/watch?v=etrmZ0fwlJ8 רוברטו באג'יו http://www.youtube.com/watch?v=mOPbT-nRNzs דניס ברגקהאמפ באמת היה שחקן אדיר, פשוט אדיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הכי קשור לפוסט, אבל אני לא מבין איך אנשים בני 17 יכולים להגיד ששחקנים כמו קרויף מראדונה פלה הם הכי גדולים, הרי לא ראיתם אותם משחקים(לא שאני אומר שהם לא היו הכי טובים אבל לי בתור אחד שחוץ מכמה סירטונים ביוטוב וכמה משקים פה ושם לא ראיתי אותם, וככה אני משער הרוב) אז אם כבר עושים את הפוסטו הזה תרשמו שחקנים שבאית ראיתם ולא כמו שזידאן כתב ג'ורג' בסט שחוץ מ10 דקות ביוטוב אני מתקשה לראתו איך ראית משחק אחד שלו.
בכל אופן אני לא אובקטייבי כי אני אוהד כדורגל ספרדי מושבע(אגב באופן מוזר אני לא אוהד בנשמתי אף אחת מן הגדוולת, אני אוהב גם את ריאל וגם את ברצלונה+חיבה עמוקה לולנסיב) ככה שהדירוג שלי הוא כדילקמן(לא דווקא לפי הסדר) 1) ראול, אין עוד סמלים כמוהו ולמרות ב-4 השנים האחרונות הוא צל של עצמו אני אישית בחיים לא אשכח לו את השנים הענקיות שהיו לו. 2) פפ,לפי דעתי עמדת הקשר האחרי לא מעורכת מספיק, ולפי דעתי בזאת העמדה החשובה על המגרש וכמו ראול אחד הסמלים האחרונים(למרות שהוא של היריבה השנואה),שחקן נשמה שנתן הכול למען הקבוצה עם ראיית משק משובחת 3) רונאלדו,פשוט פנומן אחד הענקיים בכל הזמנים שחקן שגורם לך להתרגש רק חבל שאין לו עוד כמה תארים כללא ספק מגיע לו הרבה יותר ממה שיש לו, מקווה שהוא יאסוף עוד תואר או שניים עם מילאן. שחקנים שבעתיד יהיו ברשימה ואפילו מגיע להם אבל קשה לי לשים כי יש להם עוד זמן ואלה: כ.רונאלדו רונלאדיניו קאקה מסי עוד שחקנים שאני אוהב שלא כתבתי: הנרי, סחב את ארסנל לשתי אליפיות מקאללה, פשוט חומה שלא ניתן לעבור אחד הסיבות להתפרקות של ריאל בשנים האחרונות זידאן,לא מת עליו אבל הוא ענק גיגס,מת על השחקן הזה רוי קין |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 3 השחקנים הגדולים בכול הזמנים?
מארדונה, רונלדיניו וזידאן. תחפשו קליפים שלהם ביוטיוב... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בלינקי די צודק, אבל אפשר לרשום שחקן מהעבר (הרחוק), גם על סמך צפייה במשחקם ממזמן... בכל מקרה, אני ארוםפ את ה Top-3 שלי, שיהיה שחקים שעדיין משחקים, או פרשו לא מזמן:
1. זינאדין זידאן 2. רונאלדו 3. פאולו מלדיני
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Blinki אחי,ראיתי את ג'ורג בסט הרבה,עשו עליו כמה וכמה כתבות בערוץ 5 בשנים האחרונות,ושידרו כמה משחקים שלו,ואם אני לא טועה אז גם 5gold היו כמה שידורים עליו,בקיצור מה צריך יותר מזה?,זה שחקן שאחרי 5 דקות שאתה רואה אותו משחק אתה אומר שהוא ענק.
כנ"ל לגבי כל שחקני הכדורגל,לא צריך הרבה כדי להבין מי שחקן ומי לא.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לי לצמצם ל3, אבל אני מאוד אהבתי ונהנתי מרוד חוליט, ואן-בסטן, רייקארד, דניס ברקאמפ, גאורגה חאג'י, רנא היגיטה, קרלוס ולדראמה, חריסטו סטויצ'קוב, גבריאל בטיסטוטה ודונגה
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מצב הסירטון הזה של 5 דקות מספיק כדי להבין במה מדובר תאמין לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רוי מקאי שחקן ענק לפי דעתי, באג'יו, פלה.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה אף אחד לא הזכיר את עופר שטרית ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אנשים פה מצחיקים!
הבנאדם שאל מי הם לדעתכם 3 השחקנים הכי טובים בכל הזמנים. בא דניאל ברק ורושם פאולו מאלדיני, כאילו מה?! ברור לך שמתכוונים לשחקני התקפה. זה כמו שהייתי בא ורושם חאבייר זאנטי שהוא המגן ימני הכי גדול בהיסטוריה. הכי מצחיק זה רן חחח מה קשוררר רנה היגיטה מהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רנה "אל לוקו" היגיטה תותח על, אחד השחקנים (יותר נכון השוערים) שהייתי הכי נהנה לצפות בהם, במיוחד במשחקי הקופה אמריקה של נבחרת קולומביה. שוערים כאלה אתה לא תראה כל יום ידידי היקר.
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אבל הוא שוער אחי, שוער.
לא שאלו מי הטופ 3 של שוערים.. ואם כבר, אז רנה היגיטה באמת אחד הגדולים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואן באסטן,פאולו מאלדיני,די סטפאנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה אחי, לא אמרו פה שחקנים "גדולים" (כמו חאבייר זאנטי, מאלדיני, פפ גווארדיולה וכו'), אלא השחקנים הטובים ביותר בכל הזמנים. יאללה מי הראשון שמכניס את בקהאם חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שחקן גדול=שחקן טוב זאת דעתי לפחות,אבל אתה כנראה חושב ששחקן טוב יכול להיות רק שחקן התקפה סבבה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תראה, אין ספק שמאלדיני הוא אחד משחקני ההגנה הגדולים ביותר שהיו ויהיו אי פעם, אבל כשמדברים על שחקנים "טובים" זה כעיקרון על קשרים וחלוצים, משמע - שחקני התקפה. ראיה לכך: באג'יו, רונאלדו, פלה, קרויף, מראדונה, ואן באסטן, חוליט, הנרי, באטיסטוטה, וכו'.. |
|
![]() |
![]() |