|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אותו דבר רק רעיון שונה
![]() שאני הולך לבריכה עם חבר והוא אומר "מה זה כמה אתה אוכל אתה תשמין" מה אתכם? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה עושה שריר ליד שחיף שעושה שריר והם אומרים בסדר אצלך זה רק ניפוח אצלו זה שריר טבעי
![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכל החברים שלך אומרים לך מה הניפוח הזה אין להם כוח או שחבר שלך שמתאמן במכון לא רוצה להתנפח הוא רק רוצה לעבוד על כוח אז הוא עושה 15 חזרות ושעה אי מנסה להסביר לו שכוח זה מתחת ל6 חזרות :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שהם לא לוקחים סטרואידים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשהם קוראים לך בודישייפ,בודיבוב וכאלה.
כשמנסים לשכנע אותך לא לאמן רגליים כי זה לא יפה רגליים גדולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כששואלים אותך את השאל הכי מעצבנת: "כמה אתה מרים?"
כשאתה אומר להם שאתה עושה 15 חזרות אז הם אומרים לך שאתה עושה מאסה וזה סתם ניפוח אז כדאי לך לעבוד כמוהם על חיטוב ועיצוב- 100 חזרות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() כשאחרי אימון הם הולכים לדפוק מק שארומה במקדונלס..חחח שהם עושים חצי תנועה כדי לעצב ת'שריר...כשהם אומרים לך שתיהיה גמד....שהם אומרים שאבקות ניפוח ממלאות את השריר בכלום.. -_- ושמראים להם תמונות של בודיבילדר אז\ הם אומרים :" מה זה? אבל הכל זה הסטראודים..הם לא באמת היתאמצו להגיע לזה..זה לא השריר שלהם..וכל יום שהם מיסתכלים על עצמם המראה הם רואים שרירים מזוייפים ולא שלהם...אזז וכנל לגבי מי שלוקח אבקות ניפוח.." חחחח החברים שלי הכי דפוקים...(חח כל זה זה מפי ילד אחד..xd)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחח שיאו אשכול חזק!
אז ככה שהם אומרים "שרירים לא שרירים אין לך אשכים" "אני רוצה רק לנפח קצת את החזה את הכדור ביד ואת הקוביות לא יותר מזה" חחחחחחחחחח טאחלס חברים שלי כבר לא אומרים את השטויות האלה הכנסתי להם לראש מזה בודיבילדינג הם נמנעים מזה אבל תומכים בי להמשיך תמיד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כשחבר שלך קורא לעצמו Hhhhh בפורומים (לא..הוא לא חבר שלי ואני לא מכיר אותו אישית)
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() אני לימדתי את כל החברים שלי בודיבילדינג, אז הם כבר לא מדברים שטויות. רק אנשים בביה"ס שלא היה לי אליהם שום קשר עדיין דיברו ככה. במיוחד הצפונבונים שחושבים שהם המתנה הגדולה ביותר שניתנה לאנושות.
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אשכול גאוני +1
כשחברים שלך אומרים לך שאבקות פוגעות בכבד -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה מתחרפן באימון ותפוצץ הורג תצמך עושה דאדליפט סט 5 120 ק"ג 3 8 חזרות ..עובד במשקלים כבדים יחסית למשקל הגוף ....
והם באים אלייך בסוף האימון (הם מתלהבים שם שוקלים יותר ממי ) ואומרים את לא עובד טוב ומתחיל חצי שעה לזיין בסכל איך לא עבדתי טוב וכו'... כוס עמק הם רק למדו שבוע שעבר איך להתאמן וכבר מתלהבים . הקטע הכי הכי הכי מעצבן שיש את האנשים האילו שם ממש אבל ממש בעלי גנטיקה מצויינת כמו לדוגמא קריילזר לא מבינים כלום באימונים אבל כלום ואוכלים הכל ..ויותר גדולים ממך פי 2 כאשר את משקיע את הנשמה חחח
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שאומרים לך להזהר מהאבקות חלבון בגלל שבמנה יש יותר מ 100 גרם חלבון וזה מעמיס לך על הכליות.
אז אתה אומר להם איך יכול להיות עם מנה אחת זה 30 גרם אבקה ? אז הם מתרצים לך: "בטח יש לך את הסוג הפחות טוב..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שהם מזיינים לך את המוח על זה שאתה פנאט מידי כי אתה רוצה להתאמן כל יום אבל יש ימים שאתה לא יכול.
שהמטרה שלהם זה להתנפח טיפה והם עושים 15 חזרות. כשהם קוראים לך מפגר כי אתה אוכל כל 3 שעות(הכל נכון). שמרוב פיגור שכלי שיש להם הם קוראים לשרירי חזה men boobs. שהם מתלהבים מהגוף שלהם והם סך הכל שחיפים. הם מנסים כל הזמן לעשות מוסט מסקיולר אבל נראים כמו חבורה של מפגרים.