![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי חברים. אני הייתי מתאמן במכון מפסיק-חוזר-מפסיק-חוזר וחוזר חלילה בתקופה האחרונה שהתאמנתי לפני כשנה בערך החלו להיות לי כאבי חזה נוראיים, הרגשה של סדיקות הלכתי לרופא ריאות, רופא לב-שום דבר. אני בן 17 וחצי ובאותה תקופה שהתאמנתי התחיל להיות לי מה שנקרא גוף אבל מאז שעזבתי בחודשים האחרונים עליתי כ-5-7 קילו ואני מרגיש מתוסכל, אני חושב לקנות מכשיר ריצה או אליפטיקל אבל אני לא בטוח מצד שני, אמא שלי פשוט לא מוכנה לתת לי להרשם למכון ואני חייב להגיד שאני מפחד שהכאבים האלה יחזרו במיוחד כאשר אני מרים משכולות בבית כואב לי באיזור החזה, במחשבה שניה, חשבתי שזה אולי סוג של מתיחה אבל היא נמשכת כל כך הרבה זמן?!
תודה על עזרתכם, מתאמן מתוסכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר'ה, אף תגובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין את הפחד שלך לגביי הכאבים בחזה כאשר תחזור להתאמן,אין לי ממש תשובה לגביי זה כי אין לי מושג ממה זה נובע.
עלית 5-7 קילו וזה לא נורא בכלל כאשר תחזור להתאמן אפילו אימון בייתי זה יסתדר כי אתה לא נשמע לי עצלן. ועוד עצה -אני מנויי לידיעות אחרונות והיום קיבלנו מוסף של בריאות ורשום שמה את כל הדברים החיוביים על מכון כושר דבר שיכול לשנות את דעתה של אמך.
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() יש מצב אתה במחזור אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מעשן במקרה..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התגובה הרצינית, ממש הרגת אותי מצחוק עכשו. אני לא מעשן. חוץ מזה, בקשר לזה שאמרת שאני לא עצלן, אתה צודק, שאני הולך למכון אני יכול להפוך את זה לאובססיה ולרדת איזה 15 קילו ב-3 חודשים בלי בעיה כי גם במהלך הזמן הזה אני מקפיד מאוד על מה שאני מכניס לפה ובקיצור, נכנס למשטר אימונים אבל אחרי תקופה של עד חצי שנה אני פשוט מרגיש עייף פיזית ומנטלית, אין לי כוח ללכת למכון, אולי זה רק אצלי.... אגב, אצל איזה רופא אפשר לבדוק קרע בשרירים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אחי מזה אמא לא מרשה אתה בן 17 ! לך תעבוד,תרשם למכון ולך להפציץ,אה ותפסיק להיתבכיין
![]() קרע בשרירים עלק,אצל אורטופד ואין לך קרע בחזה,אבל לי יש ![]() תבקש מאורטופד שישלך אותך לצילום אולטראסאונד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם יש לך אופי חלש הספורט הזה לא מתאים לך תחפש דברים שיתנו לך מוטיבציה או שתתאמן בעצימות נמוכה |
|
![]() |
![]() |