|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן בתוכנית החדשה שלי שהיא abab,
a: 3 x pull ups 3 x bent over rows 2 x lying rows 3 x bench press 3 x flies 2 x incline bench press 3 x military press 2 x rear delt lying rows 3 x triceps dips 3 x biceps curls b: 5 x squats 3 x calves raise 3 x shrugs 5 x sumo deadlifts 4 x weighted decline crunches 3 x full contact twists 4 x abdominal vacum אז ככה, התוכנית מעמיסה נורא, עד עכשיו הייתי גם עובד בחלוקת ABAB אבל של גב\בייספס\רגליים וחזה\כתפיים\טרייספס\בטן. אני חושב שזה מעמיס עליי (במיוחד אימון A) בגלל שהאימון נמשך המון זמן בגלל שכל הזמן אני צריך להתחיל להתעסק בלהחליף פלאטות ולסדר את התרגיל הבא, זה מתיש ומתסכל לאללה. אז חשבתי: או לשנות תוכנית חזרה למה שהיה או לעצב מחדש את התוכנית הנוכחית לתוכנית שתכלול אותו מספר סטים אבל על פחות תרגילים ושילוב נכון של עבודה עם דאמבלים ובארבלים ככה שאם אני עובד עם בארבל לדוגמא, במנוחה בין הסטים אני יוכל להכין את הדאמבלים לתרגיל הבא, ולהיפך. וכך לחסוך המון זמן. A: 5 X PULL UPS 4 X DUMBBELL LYING ROWS 5 X BARBELL BENCH PRESS 4 X DUMBBELL INCLINE BENCH PRESS 4 X BARBELL MILITARY PRESS 3 X DUMBBELL BICEPS CURLS 3 X TRICEPS DIPS B: 5 X BARBELL SQUATS 3 X CALVES RAISE 3 X DUMBBELL SHRUGS 5 X BARBELL SUMO DEADLIFTS 4 X WEIGHTED DECLINE CRUNCHES 3 X FULL CONTACT TWIST 3 X ABDOMINAL VACUM ככה יוצא לי מה אתם חושבים ? מה שמבאס אותי זה המחסור במגוון תרגילים לאימון.למרות שמדי פעם אני יחליף כמה תרגילים, נגיד את הINCLINE בפלייס, את LYING ROWS בTBAR ROWS וכו'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בa
לא עדיף לך לשים את החזה לפני הגב ככה שהוא לא יצא צמוד לכתפיים כי אתה עושה גב חזה (שמשלב כתפיים ויד אחורית) כתפיים (משלב יד אחורית במקום תעשה לדעתי חזה גב כתפיים
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ צודק.
לגבי התוכנית ה"חדשה" שלי. מה אתה חושב ? האם המיליטארי פרס 4 סטים + כל שאר התרגילים באימון A יהוו אימון מספיק לכתפיים או שעדיף לעשות 2 מיליטארי ועוד 2 rear delt lying row בשביל האחורית ? ולגבי הIncline bench press, באמת יש צורך לעבוד ישירות על הקלביקולר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי להעביר את האימון בייספס לb כדי לאזן קצת את מספר הסטים ואת זמן האימון...
|
![]() |
![]() |