|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית שמשודרת ביס פה בישראל ובאמריקה בNBC
אלו חלק מהמתמודדים שעלו לגמר תיראו את השינוי המדהים שהם עברו. http://www2.biggestloserclub.com/land4/?cm_mmc=NBC-_-banner-_-cpm-_-R22652&keycode=R22652 למטה מימין*
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה את זה ביס, ולא יכולתי להתאפק אז גם אני הסכלתי והשינוי שאריק עשה מדהים פשוט! הוא ממש חטוב ויש עליו מסת שריר נחמדה, ותראו את מרטי גם עליו יש מסת שריר די טובה, האמת שהתוכנית הזאת לא ממש בריאה אבל בכל זאת השינוים מטורפים,ותראו גם את ה36 שהלכו הביתה יש שם אחת פופי מניו ג'רזי שהייתה דבה ועכשיו די חתיכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב-התוכנית נותנת מוטיבציה להמשיך באימונים גם כאשר הם קשיםםם.
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תמיד ראיתי את זה ביס! אחלה תוכנית..הרבה יותר טובה מהישראלית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() הישראלית סתם חרא, הם באים ענקיים שמנים ויוצאים כל אחד דוק אבל מה זה דוק זה מגעיילל ..
אם היו מפתחים להם גם מסת שריר אחרי הירידה באחוז שומן במיסגרת התוכנית זה היה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אריק ירד 100 קילו והוא בא 180 קילו
ויצא 80 ובטח שתיהיה להם מסת שריר תחשבו מזה בן אדם שסחב את עצמו 180 קילו במשך כמה שנים אפילו עשרות שנים , השרירים שלו איפשהוא עוד מעט לא עומדים בעומס אבל הם מתפתחים כי זה משקל גוף מטורף. אריק הגיע במצב ממש קשה ראיתי את זה ממש עם ארה"ב הורדתי את הפרקים יום אחרי שזה שודר , אריק הגיע עם סכרת דרגה 2 היו לו רמות מטורפות של סוכר בדם והוא ממש נלחם על חייו כמו מוטי בגירסה הישראלית אבל הרבה יותר אנוש. יש גם את לרדת הגדול גירסה אוסטרלית עוד לא יצא לי לראות נקווה שעוד מעט יצא לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() התוכניות שמעתיקים מחו"ל תפמיד יותר גרועות מהמקורי(גם בגלל שמדברים עברית...)
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל איזה שווה קים המאמנת הזאת,פשוט מושלמת,אגב היא מתחרה בifbb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תחפש Kim Lyons
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחללה תמונותתת...
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() פתחו לה תתחת בחיל האוויר האמריקאי 6-7 שנים
והיא לא הייתה שמנה זו המדריכה שם זה השינוי של אריק ![]() תמונות גדולות נוספות(מדהים) : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איכסס כל דבר שמעתיקים מאמריקה גרוע אם כבר אז להביא את המקורי!
![]() |