ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-08-07, 20:15   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל בעיה עם הצבא, באמת אשכול רציני ושקול. תודה לעוזרים.

פתחתי את זה גם בפרש, אז העתקתי לפה.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, אני יודע שיש פה הרבה דאחקות וצחוקים בפורום, אבל בבקשה לא באשכול הזה, אני די אובד עצות. תודה מראש.

כל החיים שלי הייתי סגור על זה שאני אהיה ג'ובניק, וואלה אמרתי קרבי לא בשבילי, לטחון חרא וכו' וכו'. אח"כ התבגרתי טיפה וגיליתי את יחידת עוקץ. וואלה כלבים זה כל החיים שלי וממש הורעלתי. התחלתי ללכת לפיסיוטרפיה ולהשקיע בתרגילים בבית כדי שהבעיה בברך שיל תעבור.
ואז פתאום יום בהיר אחד, הכל ירד, בבום. אמרתי לעצמי שוואלה לחזור פעם בשבועיים לחברה שלך זה באסה אש, לא לראות את החברים והקרובים שלך, לטחון חרא בזמן שאני יכול לחזור כל יום הביתה, לעבוד במקביל, לחיות את החיים כמו שצריך. אני מכיר את כל הלוקשים ואת כל הדברים שאומרים שאם אני לא אגן על הבית שלי אז מי כן וכו' וכו', אבל הגעתי למצב שוואלה אין לי מוטיבציה להיות קרבי.
לדעתי לגייס מישהו לקרבי כשאין לו מוטיבציה לזה זו טעות גדולה ואיומה. וואלה בשטח חייב להיות אמון בין החיילים, איך אפשר לסמוך על מישהו שאין לו מוטיבציה להילחם? וואלה אני נכנס לשטח וחבר שלי "לא בראש שלו" על זה, איך אפשר להיכנס ככה לבית של מבוקש?? לא מבין את זה!!!!
בכל אופן, כרגע הפרופיל שלי הוא 72, אני אמור להתגייס במרץ. הבעיה שלי שאני לא רוצה פרופיל 72, אני מעדיף כל פרופיל אחר פרט לזה. יש לי כרגע מסמכים בבית להעלות את הפרופיל, הקטע שאני לא רוצה! אני ממש מרגיש שקרבי זה לא בשבילי, לא פיסית ולא נפשית.
אני לא יודע מה לעשות, עד לפני חודש הייתי נעול על עוקץ. כל החדר שלי היה בדברים שקשורים לעוקץ. הייתי כל יום צופה בסירטונים שיעלו לי את המוטיבציה, הייתי עושה ריצות, מה לא! ועכשיו כלום, נאדה. ניסיתי לצפות בסירטונים, לדבר עם אנשים, משהו שיעלה לי את המוטיבציה - כלום! בלוק! :\

אני לא תמים, אני יודע שהצבא אין אצלו "לא בא לך קרבי", פרופיל קרבי = שירות קרבי, אבל אני באמת מרגיש שזה לא בשבילי.

אני יודע שההודעה שלי ארוכה ואני ממש מודה למי שהגיע לחלק הזה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

תודה מראש.

P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:18   #2
VoRteX
חבר פעיל

אם אתה חושב שקרבי זה לא בשבילך, אתה לא רוצה את זה ואתה לא תחזיק מעמד בזה = אז אל תהיה בקרבי...
העיקר הוא איך שאתה מרגיש, לדעתי כל עוד בנאדם תורם לצה"ל ותורם למכונה הזו להמשיך לפעול ולהגן על המדינה אז הוא עושה את חלקו.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:18   #3
Amit
מושעה

כללי:: X
עוסק ב:: X

להוריד פרופיל אחי לקרבי לא כדאי ללכת בכוח
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:20   #4
P-a-n-1-c
Banned

איך אני אוריד פרופיל? ברוך השם אין לי בעיות רפואיות ולהמציא כאלה זה בעייתי. הבעיה הכי גדולה היא שאם אני אנסה להוריד ובסוף זה ירשם לי רק כסעיף, ואז אני אדפק עם 72 שכמו שאמרתי אני מעדיף 97 מאשר 72.
על נפשי זה לא בא בחשבון.
ישן 02-08-07, 20:20   #5
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

תראה, יצא לי לבלות שבוע עם לוחמי עוקץ במחנה אדם. אני חייב לומר לך שקינאתי בהם ובאותה תקופה (כאשר שירתתי במוד"ש) ממש קינאתי בהם ורציתי לעבור לעוקץ. הרגשתי כאילו זה משפחה אחת גדולה שם, גם הכלבים וגם הלוחמים.
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:20   #6
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

בתור ג'ובניק אני אגיד לך שלשירות הלא מבצעי יש הרבה יתרונות אבל הוא מתסכל ,מרגיז ,ואתה ממורמר כל הזמן על איך "אתה מבזבז את הזמן שלך"

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:22   #7
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
איך אני אוריד פרופיל? ברוך השם אין לי בעיות רפואיות ולהמציא כאלה זה בעייתי. הבעיה הכי גדולה היא שאם אני אנסה להוריד ובסוף זה ירשם לי רק כסעיף, ואז אני אדפק עם 72 שכמו שאמרתי אני מעדיף 97 מאשר 72.
על נפשי זה לא בא בחשבון.
לדעתי אם לא תוריד פרופיל אתה כמעט בטוח תהיה בשריון או תותחנים... יש מחסור שם.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:23   #8
SuzukiR
חבר פעיל

אח שלי אני הייתי במצב שלך תאמין לי בלי כל מוטיבציה אבל אחי

חזרתי לעצמי אני יכול להגיד לך שתחזור לך המוטיבציה אבל אתה בנאדם אם ראש אני מאמין שתעשה את ההחלטה הנכונה לך

בהצלחה גבר בשרות שלך לא משנה מה תעשה

אבל תאמין לי תחזור לך המוטיבציה יותר חזקה מתמיד
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:24   #9
blinki
חבר פעיל

שמע אתה נראה לי בחור אינטלגנטי ואחד שכן יש לו מוטיבציה לתרום, אתה יכול לנסות להיכנס לאיזה יחידת מודיעין טובה כמו 8200 ואם אני זוכר נכון יש לך ידע במחשבים ככה שתוכל גם להתגייס לאיזה יחידת מחשבים טובה עדיין יש לך זמן להתגייס לאיזה יחידה לא קרבית טובה, ואם באמת אין לך זין לצבא ורוצה לחזור יומית ולעשות צבא זנות אז זה ממש לא בעיה להוריד פרופיל, תגיד שהכאבים בברך מתגברים, שיש לך מיגרנות,כאבים בגב התחתון זה לא ממש בעייתי.
למרות שאתה נשמע בחור איכותי(אם כי מתנשא במקצת) וחבל לצבא לפסס בחור כמוך
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:24   #10
Amit
מושעה

ציטוט:
על נפשי זה לא בא בחשבון.
תמיד אפשר להוריד ל45 אם אתה לא מפחד מ"נפשי" שאגב יכול לנבוע רק מחוסר התאמה למסגרת
ישן 02-08-07, 20:24   #11
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
לדעתי אם לא תוריד פרופיל אתה כמעט בטוח תהיה בשריון או תותחנים... יש מחסור שם.
בעיקר תותחנים אבל אני מאמין שדדווקא ישלחו אותו לכפיר או להנדסה שמה יש מחסור ממש גדול פי כמה וכמה מי תותחנים ושריון
ישן 02-08-07, 20:25   #12
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
בעיקר תותחנים אבל אני מאמין שדדווקא ישלחו אותו לכפיר או להנדסה שמה יש מחסור ממש גדול פי כמה וכמה מי תותחנים ושריון
במידה ואני אעלה פרופיל אני אבקש קצין מיון ואז אני אוכל ללכת לכפיר..
ישן 02-08-07, 20:28   #13
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
במידה ואני אעלה פרופיל אני אבקש קצין מיון ואז אני אוכל ללכת לכפיר..
בהצלחה אחי
ישן 02-08-07, 20:29   #14
Tal67
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Tal67

אני עוד לא שירתת בצבא אבל אני רוב החיים שלי רוצה ללכת לקרבי, סיבה:
להרגיש שאני באמת תורם משו לישראל ולא להיות איזה ג'ובניק שמחלק בפלים בבקום בזמן שחיילים
נהרגים ובאמת אנשים שראוי להעריך אותם כל אלו שבקרבי.
ג'ובניק שאתה רואה אותו ברכבת לפי מה שאח שלי סיפר רואים עליו שהוא לא חייל שזה פשוט
אנשי סמרטוט, אולי הוא לא צודק אבל אני מרגיש שבאמת הם סוג של משו כזה \=.
במיוחד עכשיו זה חשוב לשת בצה"ל בתפקיד קרבי, עובדה שאהוד ברק אפילו קרא לציבור לא להשטמת ולשרת בצה"ל.
כמה שזה חרא ואני רואה את זה על אח שלי שהוא פשוט מת אחרי שבועיים של שמירות ועבודה קשה
זה באמת לדעתי הדבר הנכון לעשות בצה"ל, אחרי שאני רואה אנשים שתורמים לצבא ככה ולראות את כל הג'ובניקים הקל"בים שחוזרים לבית כל שבוע או משו כזה זה באמת משגע אותי.

בהחלט שזה אשכול רציני ואני מבקש לא לתקוף אותי אם פגעתי במישו כי פשוט זאת דעתי.
ישן 02-08-07, 20:30   #15
Amit
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tal67
אני עוד לא שירתת בצבא אבל אני רוב החיים שלי רוצה ללכת לקרבי, סיבה:
להרגיש שאני באמת תורם משו לישראל ולא להיות איזה ג'ובניק שמחלק בפלים בבקום בזמן שחיילים
נהרגים ובאמת אנשים שראוי להעריך אותם כל אלו שבקרבי.
ג'ובניק שאתה רואה אותו ברכבת לפי מה שאח שלי סיפר רואים עליו שהוא לא חייל שזה פשוט
אנשי סמרטוט, אולי הוא לא צודק אבל אני מרגיש שבאמת הם סוג של משו כזה \=.
במיוחד עכשיו זה חשוב לשת בצה"ל בתפקיד קרבי, עובדה שאהוד ברק אפילו קרא לציבור לא להשטמת ולשרת בצה"ל.
כמה שזה חרא ואני רואה את זה על אח שלי שהוא פשוט מת אחרי שבועיים של שמירות ועבודה קשה
זה באמת לדעתי הדבר הנכון לעשות בצה"ל, אחרי שאני רואה אנשים שתורמים לצבא ככה ולראות את כל הג'ובניקים הקל"בים שחוזרים לבית כל שבוע או משו כזה זה באמת משגע אותי.

בהחלט שזה אשכול רציני ואני מבקש לא לתקוף אותי אם פגעתי במישו כי פשוט זאת דעתי.
אל תשפוט אותו אחי זה לא המטרה של הפוסט
ישן 02-08-07, 20:34   #16
Tal67
חבר פעיל

לא שפטתי אותו פשוט אמרתי לי מה דעתי בעניין הגיוס ואולי זה יעזור לו לכוון את עצמו..
דרך אגב הינה משו שרץ באינטרנט שאותי שכנע סופית ללכת ליחידה קרבית כל שהיא:

תמצאו כמה דקות פנויות כדי לקרוא הכל –

איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש.
איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש, למישהו אחר?
איך אפשר להסביר לך,לתאר מצב, להסביר את האי-צדק שאני חש?
למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות, יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר.
למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף, ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי".
ועוד שבת עברה.
למה שהתגייסנו, לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות, מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות?!
אני יושב פה ב- X, בתוך אוקיינוס של בוץ, שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד, אבל הלב... הלב יותר קר, כי כשאני שוכב פה את מתהפכת במיטה החמה והיבשה בבית המוגן, בין השמיכות (לבד או עם אהוב) ולא חושבת על כלום, לא יודעת בכלל שיש חיילים ששוכבים בבוץ, שרועדים מקור ומתים לעצום את העיניים... לישון...
ששומרים עליך אלמונית, כדי שתוכלי לשכב במיטה החמה, רגועה. כשאני בגל"ב או באבוקה, עם נשק, אפוד, קסדה והרבה כעס בלב.
איך להסביר לך?
הרגשה של מתח וחרדה, של פחד ואהבה כשאני בא הביתה ומספר על היתקלות ועל הפחד וההתרגשות- ואתם מנענעים בראש, כאילו מבינים ומספרים על המכונית החדשה. כשאני סופר אבנים שפוגעים לי בג'יפ ושומע איך החשוד תכנן לעלות ליצהר ולתת צרור בכל האחים שהיו איתי ממרץ שנת 2002 ובעיתונות כותבים על חיילים רעים שיורים והורגים. כשאני רץ בין הסמטאות וילד בן 10 מקלל את האימא והאחות, מתאר איך הוא יזיין אותן מ-א' ועד ת'. ואני נגנב. כשאני בקסטינה ורואה נוף שרואים בחו"ל אך אני רוצה לראות את הבית ואני רואה אותו... בחלום ובתמונות, אני רוצה מילה טובה!
כשכואב הגב והעיניים אדומות מחוסר שינה אני קורא בעיתון איך מסיבות
אידיאולוגיות לא מוכנים הבני זונות לשרת בשכם, טול כרם, קלקיליה, ראמללה, ג'נין כי זה נוגד את צו מצפונם. יש פראיירים אחרים שיעשו את העבודה השחורה בשבילם, כל הצפונים וה"ציוניים".
אז מה אנחנו? אנחנו ה"כושים" של מדינת ישראל? הם לא מבינים איפה הם חיים, הם לא מבינים שבלעדינו הם פשוט 2 מטר מתחת לאדמה?! ואני לא מבקש רחמים! אני גם לא מרחם על עצמי, אני זועק לאי-צדק!
אנשים חכמים אמרו פעם "מי שלא עובד בערב שבת לא אוכל בשבת" אין להם מושג איך נרגיש אחרי 3 שנים שבהם ראינו מסגדים, מחבלים, נשקים וסמטאות, אין לכם מושג איך נרגיש אחר כך כשנשכב במיטה עם החברה ונרגיש שיש אנשים שנולדו 5 שנים אחרינו והם אלו ששומרים עלינו. בגלל מציאות מזדיינת שנראית אבודה, אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא,
על אחים, על אחיות קטנות,חברים וחברות כן אני גאה!!! אני לוחם!!!
לפני חודש וחצי הגעתי הבייתה ואחותי כתבה לי מכתב ונתנה לי אותו עם שוקולד, על המכתב היה כתוב פשוט.. "תודה רבה!!"
היא בסך הכל בת 8 והיא מבינה יותר מכל הפוליטיקאים בארץ המקודשת הזו.
ממש התרגשתי, אם לא הייתי משחק אותה קשוח הייתי גם מזיל דמעה. כי בשבילה אני כאן נמצא!!!
אנחנו רוצים וצריכים מילה טובה! לא דורשים משכורת, לא רוצים מכונית צמודה וגם לא חופשות בחו"ל, רק מילה טובה!!!
רק מילה טובה שנדע שאומה שלמה עומדת מאחוריינו שנדע שיש בשביל מה, שנרגיש ששווה, שנדע שלא טעינו כשביקשנו קרבי.
שכל דבר קשה יהפוך לקל כי בשבילך הכל נעשה מולדת אהובה!
אולי זה נשמע "קיטשי" וסתם כאילו אנחנו מזיינים ת'שכל, אך גם היום, יש מי שחושבים ומרגישים כך תנו לנו את הכוח להמשיך קדימה... לנצח...

על החתום,

החייל הפשוט...
המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו..
הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד...
הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ
אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו...

אני לא ממש חושב שזה נכון אבל בהחלט הגיוני שזה מה שהם מרגישים.
ישן 02-08-07, 20:35   #17
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

גם אני כמוך,עד לפני שבוע הייתי חסר מוטיבציה לגמרי רציתי להוריד ל-45 ואפילו שקלתי להשתחרר לגמרי אבל הבנתי שאין מה לעשות ואם כולם יורידו ל-45 כי לא בא להם לטחון או אין להם מוטיבציה אז לא יהיה לנו עם מה להלחם ותוך יומיים הצבא מתרסק,אנחנו חיים בלחמה מתמדת וכל החיים הנחמדים שיש לנו פה במרכז זה בזכות החיילים הקרביים שמגנים עלינו,לכן כל בן אדם שכשיר לקרבי חייב ללכת ואין לו ברירה אחרת.
אני במקומך הייתי מנסה בכל זאת להגיע לעוקץ ואם אתה רואה שממש לא טוב לך ואת פשוט לא מסוגל אתה תמיד יכול במסגרת הצבא להוריד פרופיל ולהמציא בעיות.
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:38   #18
P-a-n-1-c
Banned

קראתי את המכתב והאמת הוא רק גורם לי עוד יותר לא ללכת לקרבי. עובדה שהבנאדם התאבד כי היה לו רע..

לא יודע, אני אישית אין לי מוטיבציה בשיט ואני שבור בקשר לזה, באמת שלא יודע מה לעשות :\
ישן 02-08-07, 20:42   #19
Tal67
חבר פעיל

חח אני לא מנסה לשכנע אותך ללכת לקרבי פשוט מראה לך כל מיני דברים בעיניין ושיהיה לך יותר כיוון, בסופו של דבר אתה זה במחליט
ישן 02-08-07, 20:44   #20
yaronas
חבר פעיל

לפי דעתי זוהי רק ההתרגשות מהגיוס ההולך וקרב..אני גם זוכר שהייתי מורעל קרבי ואז רציתי להיות גובניק, אבל ברגע שקיבלתי את המנילה הקרבית הבנתי שזה מה שאני צריך לעשות..תן לזמן לעשות את שלו-אל תפסיק אבל את האימוני כושר, ותעבוד הרבה עם השכל ,כי בכל זאת זה החלטה שדי משנה את השלוש השנים שתשרת...
yaronas מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה