|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הלכתי למסיבה-אמא
ודברייך ניגנו כל הזמן באוזניי אז לא שתיתי -אמא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי, "אל תשתה בן" תמיד אומרת אמא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שחברים הציעו לי-אמא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת-אמא ושעשיתי את הדבר נכון. עכשיו המסיבה נגמרה-אמא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית-אמא ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי-אמא האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע-אמא, בזהירות,בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית שממול-אמא, לא מבחינה ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך-אמא ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה-אמא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס-אמא הלוואי שתגיעי מהר, איך זה קורה דווקא לי-אמא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי-אמא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש-אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך-אמא, לא שתיתי, אני נשבע לך! אלו היו אחרים-אמא, אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם-אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי-אמא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים-אמא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו-אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי-אמא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס, אני חושב שזה לא פייר -אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי-אמא, אמרי זאת לאחי,אבי וכל משפחתי, גם כשאגיע למעלה-אמא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אמא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת-אמא, הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת-אמא אל תבכי עליי-אמא, גם ככה קשה לי להיפרד. יש לי שאלה אחרונה-אמא, לפני שאעצום את עיני אני לא שתיתי ונהגתי-אמא, אז למה איבדתי את חיי?!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו ממש מצמרר.. מראה כמה אי צדק יש בעולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט עצוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מרגש ומצמרר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באמת מצמרר.. צריך להעביר את זה במייל לכמה שאפשר
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חזק.......חזק מאוד
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואו איזה עצוב =[
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואוו באמת עצוב ומצמרר ומה שהכי קשה זה שהמקרים האלה קורים. באמת עצוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שהנהגים ששתו וגרמו מוות לאחרים ירגישו למשך כל חייהם לכך שהם האלו שהיו אמורים למות בתאונה, ולא הקרבן האומלל.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה נכון,ובגלל זה,תסמכו רק על עצמכם,ותהיו תמיד עירניים בכביש,וככה תמנעו גם מטעויות של אחרים.
אתם יכולים להגיד עד מחר,שהם חארות,ושהם צריכים למות,אבל זה לא יעזור לכם,מה שיעזור לכם זה שתחשבו צעד אחד קדימה,ותמנעו מתאונות,גם אם הם לא באשמתכם. יש את הנהג מירוצים רם סמואל,אם אני לא טועה,ויש לו כל מיני קטעי וידאו שהוא מסביר על נהיגה נכונה,וכל מיני דרכים להחלצות ממצבי תאונה,תחפשו באינטרנט אולי תמצאו כמה סרטונים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מרגש ברמות!
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני קורא את זה ובאמא שלי כולי צמרמורות ודמעות בעייניים... אני זוכר ששמעתי את זה איפשהו ואם אני לא טועה זה נכתב על מישהו מסויים... ע"י אמא שלו או משהו כזה..
עצוב... אני בדיוק מתחיל לנהוג ורק כשאתה עולה על ההגה אתה מבין כמה תאונות יכולות להיגרם לא באשמתך... בגלל טעות של מישהו אתה יכול למצוא את עצמך למעלה... זה לא מצחיק כל העסק הזה וחבל מאוד שיש אנשים שמזלזלים בזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אני זוכר שהמורה שלי הקריאה לנו את בכיתה ח' או ט'.. והיא אשכרה הזילה דמעות מול כולם ;_;
אחד הדברים העצובים.. באמת שאין צדק בעולם >_< |
![]() |
![]() |