|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מצ טער שאני פותח עוד אשכול בפראק זמן כזה רקצר אבל ראיתי מדו באשכול פה שמאוד לא נראה לי
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=25808 אני יודע שהרוב זה שטויות אבל שמעתיח מאוד מקורות שזה נכון אני אוכל 2-3 כפות של זרעי פשתן ביום ואני קונה את הלא טחונים (כי לטחונים יש ערעים תזונתיים הרבה פחות טובים) ואז טוחן אותם שם בצנצנת שומר במקום מוצל ומערבב את זה אם יוגורט עכשיו מה שאומרים שאם טוחנים אותם מראש הם מאבדים מתכונותיהם הטובות כלומר: ויטמינים (לא ממש חשוב לי), סיבים תזונתיים, אומגה 3, ניהיה יותר שומן רווי זה נכון או שזה בולשיט ואם כן יש לכם רעיון מה לעשות אם זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם זה נכון
אבל אני יודע שזה נכון לגבי ירקות ופירות אז כנראה שגם לזרעי פשתן .. בכל מקרה זה בעיה כל פעם לטחון קצת ? עם מה אתה טוחן בכלל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שזכור לי צריך לטחון מיפני שככה לאכול אותם הגוף לא מעכל טוב אותם ולא מוציא מהם את המיטב ככה (אומגה 3וכו..) לא לתפוס אותי במילים.
תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן אני היתי משתמש בשמן פשתן במקומך זה עדיף .כף שמן פישתן ביום תתן את מה שצריך . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש מישהו שאולי החלטי יותר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() upצ'י
|
![]() |
![]() |