|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה!
מס' שאלות: - האם שייק חלבון (30 גרם חלבון + סוכר ענבים / בננה / תמרים + מים / חלב 1%) מהווה תחליף לארוחה אחרי האימון (דוגמא: טונה במים, אורז וסלט ירקות) או שהיא רק ארוחה שתעודד את הגוף לעבור מתהליכי פירוק לתהליכי בנייה ואחריה בכל זאת צריך לאכול לדוגמא את הארוחה הנ"ל? לא התחלתי לצרוך את אבקת החלבון אך בהמשך מה אתם אומרים שעליי לעשות?.. אני עולה במסה ואני חושב שעליי לשתות את השייק פעם אחת ביום מיד לאחר האימון (תחליף לארוחה גדולה) ולאחר כמה שעות לאכול ארוחה שתבוסס בעיקר על פחמימות (קורנפלקס / לחם / גרנולה / פירות / אחר..) מה דעתכם? אל תתנפלו עליי.. אני לא מבין גדול בתזונה ![]() - בימים הקרובים אני מתכוון לקנות אבקת חלבון בניו פארם ורציתי לשאול האם יסכימו למכור לי אותה ללא אישור מרופא / תזונאית? (אני בן 15) והאם יש אבקות חלבון כשרות ברשתות הניו פארם? אם כן, איך קוראים להן? תודה מראש, רביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה לקנות בניו :):):):) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אין אבקות איכותיות ומשתלמות בניו פארם
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזו אבקה אתם מציעים לי לקנות? אני ספורטאי, מתאמן 3 פעמים בשבוע ג'ודו ו- 3 פעמים כושר. תענו גם על השאלות בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
בבקשה ממכם תענו לי על השאלות.. תודה מראש, רביב |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אופטימום , צ'מפיון , Mrm , Iss ,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() קח את הסיריוס מאס...זה מה שבד"כ ממליצים לאלו שרוצים לעלות במסה -למי שמתקשה לעלות מהר בלי האבקות.
לי יש אותה בטעם שוקו וזה אחלה..עם חלב ( אני אישית לא מחבב עם מים). אתה יכול להזמין מהאתר וזה מגיע לך לבית או בדואר...25 שקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ושוב: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() כן הוא מחליף את הארוחה רק שאחרי שעה מומלץ לאכול שוב בשני המקרים אם אתה אוכל טונה ןפחמימה זמינה ללא הסלט גם צריך לאכול שעה אחרי וגם אחרי השייק
סקוף חלבון =קוטג,טונה,עוף וכו
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |