|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין תמר לתאנה מבחינה תזונתית (ערך גליקמי, פחמימות, סוכרים, קלוריות)?
האם לאחר אימון ניתן במקום תמרים לאכול תאנים? אם כן, כמה תאנים ממוצעות יחליפו 4-5 תמרים? תודה לעונים...
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מה יש להבין בשביל לענות על השאלה הזאת? כותרות של "למי שמבין" הן הכותרות הכי מעצבנות ואלה הנושאים שהכי לא בא לענות עליהם. במקום להיות עצלן, תברר איך קוראים לתאנה באנגלית ואיך קוראים לתמר באנגלית, תכנס לwww.nutritiondata.com ותברר בעצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ממש לא עצלן אתה לא מכיר אותי ואני מבטיח לך שאם תדע במה אני עוסק בחיים תתחרט על מה שרשמת. קראתי כמה תשובות ענייניות שלך בעבר אבל אם לא בא לך להתייחס אז אל תתייחס אבל אל תתנהג כמו ילד ותגיב שלא במקום. זה פורום שאלות וזאת השאלה שלי. לכל מי שכן רוצה לענות אני אשמח..
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ומשה צודק, הכותרות של "למי שמבין" באמת מעצבנות. למה אתה חושב שאם אתה כותב את זה, זה ימנע כניסה של אנשים לא רצויים וימנע מהם לכתוב תגובה ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#6 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את התשובה לגבי 100 גרם אבל השאלה שלי היא לגבי תאנה מיובשת אחת- כמה יש בה ולא ב-100 גרם ולכן שאלתי שוב. לצערי אין לי משקל דיגיטלי ורציתי לדעת מה ערך תאנה אחת כדי לדעת כמה יחליפן 4-5 תמרים מבחינת הערכים התזונתיים...