|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר לבוגרים שפה,אז בלי לפגוע באף אחד,תכבדו תבקשה,ואל תכתבו הודעות ותהרסו תפוסט.
בקיצור,יש לכם חברה שהיא מהקשות האלה,אתם יודעים למה אני מתכוון(נשיקות,נגיעות זה המקסימום אצלה),אתם איתה 5 חודשים,ואחרי זה אתם ניפרדם,ועכשיו אתם מרגישים שאתם אוהבים אותהאבל בא לכם כזה מישהי אחרת.. ומצד שני אתם אוכלים תלב שמתישהו מישהו אחר יגע בה וכל זה,ובגלל זה אתם לא יכול להיפרד ממנה,ואתם מתים לחזור אליה,ואתם רודפים אחריה,כל פעם שעולה המחשבה שהיא תהיה עם מישהו אחר אז אתם לא מוכנים לוותר ומקבלים תהרגשה של לחזור אליה,אתם בטוח יודעים למה אני מתכוון,אני מתכוון אבל בצורה חזקה שכאילו אני חושב על זה וזה ממש מכניס אותי לבאסה ודיכאון ואז אני חייב לדבר איתה,למרות שהיא אומרת שהיא לא רוצה וכו',אני יודע אבל שאם אני יתאמץ היא תחזור אליי מתישהו (ניראה לי). מה אתם אומרים מה הייתם עושים במצב כזה? בלי תשובות של "שתילך להזדיין יש עוד בנות" כי זה לא הפואנטה פה,אני מדבר על משהו אחר,וגם מי שהיה במצבים כאלה יודע שהמשפט הזה אף פעם לא עוזר.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אומר אחי אם אתה אוהב אותה תשיג אותה....כי אם לא..תאכל את לבבך שאתה לא הראשון..העיקר שאתה תהייה מסופק מנטלית ופיזית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני יגיב לך למרות שאני לא בן 18.. אני בן 17 וכמעט שלוש חודשים.. זה מספיק קרוב.
אני מבין מה שאתה אומר אבל לדעתי? תשיג סטוץ, פעם אחת.. תשתחרר ואז תחזור לחברה שלך.. אם לא תעשה את זה ותחזרו אתה סתם כל הזמן תנסה ללחוץ עליה לשכב איתך וזה יכול להוביל לכך שתיפרדו שוב.. אם תחזרו בסופו של דבר אתם תשכבו, אתה פשוט לא יודע כמה זמן תצטרך לחכות בשביל זה, וחבל שהקשר יהרס בגלל זה. בכל מקרה, רוב הזוגות(מנסיון שלי וממה שאני ראיתי מאנשים אחרים) שחוזרים(וזה לא כדי לעצבן או לבאס אותך) שורדים בערך, אולי פחות משליש מהזמן שהם היו ביחד עד שהם נפרדו בפעם הראשונה, אצלך זה יכול להיות אחרת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא 18, אבל אם לא תנסה להיות איתה לפחות עוד פעם אחת זה יאכל אותך אתה תשנא את עצמך.
נסה עוד פעם אחת, ותדע מה עושה לך טוב וכמה באמת היא חשובה לך.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה באמת מרגיש לגבייה. על סמך מה שאתה אומר זה נשמע שהאגו שלך ייפגע ובצדק אם היא תהיה אם מישהו אחר ושאתה רוצה להיות הראשון אבל זאת לא סיבה להמשיך קשר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() יכולתי לענות לך משהו שממש יעזור לך אבל בגלל האפליה של הגיל אני לא יענה :dry:
![]() |
#7 |
|
![]() משפט שבטח תזדהה איתו כרגע:
בנות, אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן..
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת דעתי, וככה אני הייתי פועל אם הייתה מישהי שאני אוהב ושעוד לא מוכנה ליחסי מין.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא איתה אז זה כבר סימן שאתה לא ממש רצית אותה אחרת לא היית זורק אותה או הייתה איתה רק בישביל הסקס כי ישר היית רואה מההתחלה שהיא לא כזאת שנותנת ישר.
אני אישית במקומך הייתי הולך על אחרות כי היו לי מצבים כאלה אבל פשוט אותה הילדה לא ממש עניינה אותי והמשכתי הלאה כמו שנאמר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() שלום רב.
הרשה לי להסיק מכתוב כי הינך בן 17-20... הרשה לי לשאול מה היא סיבת הפרידה? אם הבנתי נכון אז זה בגלל שהיא "לא זורמת" ? לפי דעתי אין זו סיבה מספיק טובה בכדי לסים קשר,ואם אכן סימת את מע' היחסים איתה בגלל יחסי מין,אז אני לא חושב שאתה צריך לנסות לזכות בה שוב, כי זה לא אומר שהפעם כן תזכה להסכמיות מצידה. אז כנראה שכל אחד מכם נמצא על גל מחשבה שונה. אכן המחשבה כי בחור אחר יקח את מקומך בחייה עלולה להיות מטרידה,וכן יתכן כי הבחור הנ"ל כן יצליח לשכנע אותה לעשות כמבוקשו.(האמת היא שבסופו של דבר הכל הוא ענין של גישה,יש כאלו שיקצינו ויאמרו שישנה שיטה "להכניס בחורות למיטה",אני מכיר כמה בחורים כאלה). בכל מקרה, איני חושב שיחסי מין זו סיבה מספיק טובה בכדי לסים מע' יחסים, אך לעיתים קרובות יחסי מין הם מדד טוב לבריאות הקשר. אני בטוח שאתה לא נפרדת ממנה פתאום,וכי חשבת על זה הרבה לפני כן וזה בטח הטריד אותך במשך תקופה,ולבסוף הגעת להחלטה. השאלה היא, בהנחה שחזרת אליה... מה הלאה? אם אתה אוהב אותה ומוכן להשים את יחסי המין בצד (לא מכיר הרבה בחורים כאלה) אז כל הכבוד לך... אבל אם זה ימשיך להטריד אותך, אז זה פשוט יהיה חסר תועלת. מקוה שעניתי לך בצורה רלונטית ולו במקצת בהצלחה בחור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל התוכן נכון 100% ![]() ![]() ![]() אבל אני חייב לפחות מצדי, את מי שאני אוהב להיות איתה לפחות את הפעם הראשונה שאני אדע איך זה להיות איתה! ולכן אתה צודק! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
התיקון הראשון שלי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector
|
![]() חח אין בעיה חבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר תיקנתי איזה 3 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() אני מבין תהרגשה שלך גם לי הייתה פעם חברה ונפרדנו ואז שהיא היתה עם מישו אחר זה עיצבן אותי ..לא יודע אם זה בגלל שהבתי אותה או רק בגלל האגו או משהו כזה.
בקיצור תחזור אליה אם אתה אוהב אותה כי בטח איתה אתה יכול להיפתח ולדבר על מה שאתה רוצה, וגם אם תיהיה חבר שלה לא נורא אם באותו זמן שאתה חבר שלה גם תזיין מהצד מישהי היא לא חייבת לדעת אבל תעשה את זה חד פעמי רק בשביל להתפרק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
או שאתה איתה איתה או שתלך כבר למישהי אחרת. מבחינתי האפשרות הזאת היא לא אופציה.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() "במקור פורסם על ידי איתן הסוס
מבחינה דקדוקית או מבחינת התוכן? " "שתיהן..... חחח" הנה, מצאתי לך טעות דקדוקית, אליעזר בן יהודה. תוכן זה זכר ולכן היית צריך לכתוב "שניהם". עכשיו תפרוש?! ![]() |
![]() |
![]() |