ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-07-07, 15:52   #1
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ברירת מחדל חזירים כחולים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429258,00.html

פשוט מעצבן
ישן 24-07-07, 16:02   #2
Yoggie
מנהל ראשי

שלא תטעה, במקרה של שוטרים סדירים הם לא היו מקבלים עונש כזה.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 16:04   #3
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

עזוב יש עוד מלא מקרים,כמו גם נסיעה במהירות גבוהה,גם במהירות גבוהות הם לא שמים זין,רק לפני כמה ימים ראיתי ניידת טסה על 160 קמ"ש בערך בכביש מהיר,בלי שום צ'קלקה שדוקלת ,פשוט מהירות רגילה בשביל זה,ואללה אם השוטרים לא שמים זין על החוק אז מי כן,אבל זה לא חדש.
ישן 24-07-07, 16:12   #4
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

מתנדבים הם הבני זונות הכי גדולים בכל המשטרה,כי יש להם תסביך נחיתות אז הם תמדי מחפשים במי להיכנס.
מגיע לזונות שילמדו מזה

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 16:28   #5
Antonator1
הושעה

אז אולי חלק לא קטן מהמשטרה הוא באמת כמו שמציגים אותו בטלוויזיה הישראלית...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 16:29   #6
עוז20
חבר פעיל

הסמל האישי שלעוז20

כללי:: .............
עוסק ב:: ..........

האוקטביה של המשטרה מזכירה לי חזיר..
ישן 24-07-07, 16:33   #7
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

A.c.a.b

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 16:49   #8
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

אוי שאני לא אתחיל לספר לכם איך המשטרה התעללה בחברים של סבא שלי (אנשים קשישים!! לשוטרים אין שום בושה!) בגלל שאיזו שכנה מרוקאית משוגעת התלוננה עליהם במשטרה (ואני מדגיש, תלונה ש-ק-ר-י-ת)...
Mikeo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 16:50   #9
Mr.Bazooka

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
אוי שאני לא אתחיל לספר לכם איך המשטרה התעללה בחברים של סבא שלי (אנשים קשישים!! לשוטרים אין שום בושה!) בגלל שאיזו שכנה מרוקאית משוגעת התלוננה עליהם במשטרה (ואני מדגיש, תלונה ש-ק-ר-י-ת)...

ספר אחי...

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
ישן 24-07-07, 18:17   #10
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
ספר אחי...
בקיצור, זה סיפור ששמעתי מחבר של סבא שלי שהוא גם פנסיונר וגר בשכונה.
הם גרים בבניין דירות, ולידם בקומה (קומה ראשונה לפי מה שהבנתי) גרה מרוקאית כזאת, דפוקה בשכל. הכל התחיל לפני איזה שנה-שנתיים כשהשכנה פתחה לעצמה יציאה אחורית מהבית, והשתלטה (במלוא המובן של המילה) על חתיכת חצר לעשות לעצמה גינה, הקיפה אותה בגדר כמובן.
כל הקטע הזה של השתלטות של דיירים בקומות קרקע על חצרות ציבוריים זה משהו שהולך ממש חזק בשכונה שלי, ויש כאלה שמשלמים, ומקבלים אישור מהעירייה, אני לא אגיד שלא, אבל הרוב לא מבקשים אישור מאף אחד, מקיפים חלקת אדמה ליד הבניין שלהם בגדר, והופכים אותה לגינה פרטית. אנשים כאלה מעצבנים אותי לאללה ובא לי לפוצץ אותם מכות, להיכנס להם לגינה ולהרוס הכל. אבל טוב, זה לא נושא הדיון...
בקיצור, הזקנה המרוקאית השטלתה לה על חלקת חצר, והפנסיונרים שעליהם הסיפור, מה אכפת להם, זה לא שטח פרטי שלהם, שתעשה מה שהיא רוצה. הבעייה הייתה, שבשטח שהיא גידרה לגינה היו מוני המים והגז של הבניין, ומאחר שזאת גינה פרטית שלה, היא לא נתנה לאף אחד להכנס. הפנסיונרים ביקשו שהיא תתן להם מפתח לגינה, מאחר שמונה המים נמצא בה, והיא סירבה, עם צרור קללות, כמובן.
טוב, אנשים זקנים, לא יכולים לאיים עליה, מה כבר נותר להם לעשות חוץ מלפנות למשטרה. אחרי הפנייה העניין הסתדר, המשטרה הכריחה את המרוקאית לתת להם מפתח חלופי, אבל בזה זה לא נגמר. המרוקאית, שהייתה עצבנית על זה שהפנו את המשטרה נגדה (וגם חשפו את ההשתלטות הלא-ממש חוקית שלה על שטח ציבורי), התחילה לעשות לזוג הידידים המבוגר של סבא שלי את הגיהנום, כל יום פיזרה את הזבל שלה מול הדלת שלהם, התחילה לקלל אותם בכל הזדמנות, פעם אחת הבעל של הזוג התקין ארונית עץ ליד דלת הדירה שלהם, אז היא באה עם פטיש ושברה אותה.
כמובן שלזוג הזקן לא נותרה ברירה אלא לפנות למשטרה שוב, אבל מה כבר המשטרה יכלה לעשות? נתנה למרוקאית אזהרה, ביקשה שלא תעשה את זה יותר, והמרוקאית המשיכה בשלה...
ואחרי זה המרוקאית נהייתה לגמרי עצבנית, והחליטה להתחיל "לנקום": להגיש תלונות כוזבות על הזוג במשטרה. לספר להם כאילו יש אצלם כל הזמן מוזיקה רועשת גם מאוחר בלילה, יש כל הזמן צעקות, הפרות הסדר הציבורי, דברים כאלה. הזקנים הכחישו מכל-וכל את מה שהיא טענה, אבל המשטרה האמינה למרוקאית והבעל זומן לחקירה. אז אחרי זה הוא סיפר שבחקירה איימו עליו שישימו עליו אזיקים, ישאירו במעצר, והכריחו אותו לחתום על מסמכים שהוא לא ידע לקרוא (חשוב לציין, שזוג הפנסיונרים הם עולים חדשים ויודעים עברית בצורה חלשה ביותר), כשהוא ביקש שיעזור לו בחקירה שוטר דובר-רוסית, הם סירבו לקרוא לאחד כזה. בסוף גם לא ברור מה נסגר עם החקירה הזאת, הם שלחו לו מכתב אחרי זה שהוא לא התייצב לחקירה, למרות שהוא הגיע בדיוק בזמן...
ישן 24-07-07, 18:23   #11
Antonator1
הושעה

גם אני כשעליתי לארץ גרתי ברחוב שורץ מרוקאים מהסוג הפחות טוב (וזה בעדינות). אני מרחם על האנשים האלה - דורכים במקום כבר איזה 5 דורות ומוציאים תסכול על אחרים.
ישן 24-07-07, 18:32   #12
Mr.Bazooka

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
בקיצור, זה סיפור ששמעתי מחבר של סבא שלי שהוא גם פנסיונר וגר בשכונה.
הם גרים בבניין דירות, ולידם בקומה (קומה ראשונה לפי מה שהבנתי) גרה מרוקאית כזאת, דפוקה בשכל. הכל התחיל לפני איזה שנה-שנתיים כשהשכנה פתחה לעצמה יציאה אחורית מהבית, והשתלטה (במלוא המובן של המילה) על חתיכת חצר לעשות לעצמה גינה, הקיפה אותה בגדר כמובן.
כל הקטע הזה של השתלטות של דיירים בקומות קרקע על חצרות ציבוריים זה משהו שהולך ממש חזק בשכונה שלי, ויש כאלה שמשלמים, ומקבלים אישור מהעירייה, אני לא אגיד שלא, אבל הרוב לא מבקשים אישור מאף אחד, מקיפים חלקת אדמה ליד הבניין שלהם בגדר, והופכים אותה לגינה פרטית. אנשים כאלה מעצבנים אותי לאללה ובא לי לפוצץ אותם מכות, להיכנס להם לגינה ולהרוס הכל. אבל טוב, זה לא נושא הדיון...
בקיצור, הזקנה המרוקאית השטלתה לה על חלקת חצר, והפנסיונרים שעליהם הסיפור, מה אכפת להם, זה לא שטח פרטי שלהם, שתעשה מה שהיא רוצה. הבעייה הייתה, שבשטח שהיא גידרה לגינה היו מוני המים והגז של הבניין, ומאחר שזאת גינה פרטית שלה, היא לא נתנה לאף אחד להכנס. הפנסיונרים ביקשו שהיא תתן להם מפתח לגינה, מאחר שמונה המים נמצא בה, והיא סירבה, עם צרור קללות, כמובן.
טוב, אנשים זקנים, לא יכולים לאיים עליה, מה כבר נותר להם לעשות חוץ מלפנות למשטרה. אחרי הפנייה העניין הסתדר, המשטרה הכריחה את המרוקאית לתת להם מפתח חלופי, אבל בזה זה לא נגמר. המרוקאית, שהייתה עצבנית על זה שהפנו את המשטרה נגדה (וגם חשפו את ההשתלטות הלא-ממש חוקית שלה על שטח ציבורי), התחילה לעשות לזוג הידידים המבוגר של סבא שלי את הגיהנום, כל יום פיזרה את הזבל שלה מול הדלת שלהם, התחילה לקלל אותם בכל הזדמנות, פעם אחת הבעל של הזוג התקין ארונית עץ ליד דלת הדירה שלהם, אז היא באה עם פטיש ושברה אותה.
כמובן שלזוג הזקן לא נותרה ברירה אלא לפנות למשטרה שוב, אבל מה כבר המשטרה יכלה לעשות? נתנה למרוקאית אזהרה, ביקשה שלא תעשה את זה יותר, והמרוקאית המשיכה בשלה...
ואחרי זה המרוקאית נהייתה לגמרי עצבנית, והחליטה להתחיל "לנקום": להגיש תלונות כוזבות על הזוג במשטרה. לספר להם כאילו יש אצלם כל הזמן מוזיקה רועשת גם מאוחר בלילה, יש כל הזמן צעקות, הפרות הסדר הציבורי, דברים כאלה. הזקנים הכחישו מכל-וכל את מה שהיא טענה, אבל המשטרה האמינה למרוקאית והבעל זומן לחקירה. אז אחרי זה הוא סיפר שבחקירה איימו עליו שישימו עליו אזיקים, ישאירו במעצר, והכריחו אותו לחתום על מסמכים שהוא לא ידע לקרוא (חשוב לציין, שזוג הפנסיונרים הם עולים חדשים ויודעים עברית בצורה חלשה ביותר), כשהוא ביקש שיעזור לו בחקירה שוטר דובר-רוסית, הם סירבו לקרוא לאחד כזה. בסוף גם לא ברור מה נסגר עם החקירה הזאת, הם שלחו לו מכתב אחרי זה שהוא לא התייצב לחקירה, למרות שהוא הגיע בדיוק בזמן...
גועל נפש מה שוקרה במדינה היום...
כוס אמא של הבת :):):):) הזאתי ושל המשטרה

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 24-07-07, 18:34   #13
Antonator1
הושעה

מיכאל, בפעם הבא שאני בא אליך הולכים לעשות פוגרומים בגינה של המרוקאית! אני רציני לגמרי - בא לי לפוצץ משהו עכשיו כשאני שומע דברים כאלה (ופנטרה במקביל).
ישן 24-07-07, 18:37   #14
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
גם אני כשעליתי לארץ גרתי ברחוב שורץ מרוקאים מהסוג הפחות טוב (וזה בעדינות). אני מרחם על האנשים האלה - דורכים במקום כבר איזה 5 דורות ומוציאים תסכול על אחרים.
שורץ חחחחח :laugh: אל תהיה גזען אנטון. מה, רק עולי בריה"מ טובים?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-07, 18:39   #15
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
שורץ חחחחח :laugh: אל תהיה גזען אנטון. מה, רק עולי בריה"מ טובים?
שמת לב שאמרתי "מהסוג הפחות טוב"? יש גם עולי בריה"מ מהסוג הפחות טוב.
ישן 24-07-07, 18:53   #16
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מיכאל, בפעם הבא שאני בא אליך הולכים לעשות פוגרומים בגינה של המרוקאית! אני רציני לגמרי - בא לי לפוצץ משהו עכשיו כשאני שומע דברים כאלה (ופנטרה במקביל).
ישן 24-07-07, 21:01   #17
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

בונא איזה ביזיון זה!
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה