|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט סבבה והכל (תפריט חיטוב ולא פיתוח)
עכשיו יש לי 2 שאלות הוא נתן לי אבקת חלבון עכשיו אבקת חלבון זה לכאלה שמעלים מסה לא?(הוא הביא לי לקחת ביום רגיל חצי כף וביום של אימון חצי כף ואחרי האימון עוד כף) למה הוא נתן לי את זה אם אני רק מחטב?(יש לי שרירים בגוף אבל הם מכוסים) ובנוסף קניתי את האבקת חלבון של פרפקט בטעם וניל עכשיו בפנים יש כף מדידה אני הולך על פייה נכון? (חצי כף של זה ולא כף מתכת מהבית כן?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבקת חלבון זה תוסף, והוא לא אינדיקציה לתוקפת חיטוב או מאסה. לוקחים אותו אם רוצים, בלי קשר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא התכוון לכף מדידה שמגיעה עם האבקה,ולא כף מתכת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
ויש אבקה לעלייה במסה.. אבקת חלבון לא יעלה אותך במסה.. מה גם שהכמות של השומן והפחמימות היא נמוכה .. עכשיו שאלה לי אליך .. למה אתה משלם לתזונאי אם אתה לא שואל אותו שאלות ? את כל השאלות האלה וה"ספקות שיש לך" תפנה לגיל... אל תתבייש ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין למה צריך 3 סקופים ביום סתם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() האבקה באה לספק לך חלבון זמין ונוח(ובחיטוב-גם מעודד בגלל שהוא מתוק וטעים).
דרך אגב-מה יותר טוב אחרי אימון-חלבון מי גבינה או חלבון קזאין? כי קראתי איזה מחקר שקבוצה של גברים שלקחו חלבון קזאין אחרי אימון התפתחו יותר טוב מאשר קבוצה שלקחה מי גבינה...משהו כזה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אחרי אימון אני לוקח גם אבל כל שאר הימים לא צריך סתתםם שטיות דעתי
ואגב אפשר גם לוותר על השייק אחרי אימון ולאכול אוכל רגיל אין ממש הבדל רק הבדל של נוחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מסקנה - קוטג' בחיטוב לא טוב,כי יש בו חלבון . ככה המח שלך פועל ? זה מה שאתה חושב ? אם כן,אז לך דחוף לקרוא מאמרים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אתה לוקח את האבקת חלבון כי שאתה עושה חיטוב אז אתה שורף מסת שריר אז אתה חייב לקחת אבקה כדי כמה שפחות לשרוף מסת שריר
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() המשתמש שאמר לי ללכת לקרוא כתבות וזה
אחי מה לעשות אני לא מומחה ומותר לי לשאול אתה לא צריך לדבר ככה אתה צודק שהייתי צריך לשאול את גיל זה ממש מוזר לי התפריט הוא הביא לי תפריט של 2500 קלוריות וכל יום כמות מטורפת של אוכל נראה לי אפילו הרבה יותר ממה שאכלתי אבל אלה דברים שפחות משמינים ככה שזה בסדר אני אתמיד ומקווה שתוך ארבעה חודשים אולי חמישה אני אוכל לפרסם תמונה לפני ואחרי החיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אל תוותר על האבקה אחרי האימון - תפקידה ל"שקם" את השריר שאותו "הרסת" באימון .
אגב אבקה חלבון היא לחיטוב גם אני התחלתי איתה ואחר כך עברתי לחלבון + פחממות = גיינר כדי לעלות במסה ...
![]() |
#15 |
|
![]() מאיפה הבאתם את זה שאבקת חלבון זה לחיטוב? או שזה "משמר" מסת שריר? ואי אנשים פה פשוט לא לומדים
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאג. ככה התפריט שלך בהתחלה, ואני מבטיח לך שעוד איזה שלושה חודשים (תלוי בהתקדמות ובהתמדה) גיל יתן לך תפריט שהוא חצי מזה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אולי במקום להגיד אתם לא לומדים ולא לומדים תסביר לנו
אני לא יודע מה זה הוא הביא לי אני סומך על גיל ואני לוקח את זה הוא הביא לי אבקת חלבון של Whey Protein של פרפקט..בטעם וניל התפריט באמת גדול..אני מקווה שהתפריט שלו יעבוד אני הולך מילה במילה לפי מה שהוא רשם לי ככה שאני אתמיד כמו שהוא אמר.. יום שליש זה היום בלי החדר כושר ומחר אני מתחיל עם אימון A הוא גם אמר לי שיש לי פוטנציאל טוב היקף יד 37 היקף טבור מטר 5 זה אני חייב להוריד מהר.. באתי אליו לפגישה ישר מאילת(אני אילתי) ככה שאם לא הייתי מתכוון להתמיד לא הייתי נוסע את כל הדרל בשביל פגישה יהיה בסדר אל תדאגו=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא לומדים באמת אהה?
אבקת חלבון באה להשלים את כמות החלבון היומית הגבוהה לא מתאמנים זקוקים, וגם כדי להוות מקור זמין, מהיר, ואפילו זול וטעים לחלבון לאחר האימון. אבקת גיינר באה להשלים את צריכת הקלוריות הגבוהה לאנשים שלא מסוגלים לאכול, ורוצים לעלות במסה, או לאנשים שכן מסוגלים לאכול אבל מעדיפים "לשתות" קלוריות בשביל חסכון בזמן או כל סיבה אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה
עכשיו אני לא אשאל על זה שאלות אגב שמעתי שיש אחוזי הצלחה מעולים לאילתים שהגיעו לגיל(ראובן ג'רי ועוד כמה ילדים שמתאמנים אצלו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() כי הם התבאסו להגיע עד למרכז ולא לקבל תוצאות והעריכו את הסבל בלהגיע לגיל ככה שעשו כל מה שהוא אמר להם והם קיבלו תוצאות
|
![]() |
![]() |