|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() השאלות:
1. חמשת האמנים האהובים\הלהקות האהובות עליכם. 2. חמשת השירים האהובים עליכם. 3. חמשת האלבומים האהובים עליכם.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() 1
rammstein deep purple חחח זהו... 2 Du Riechst So Gut LOS Reise, Reise Heirate mich Alter Mann
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Aborted Cryptopsy Vile Psycroptic Nile 2. וואי זה קשה מדיי חח 3. Devourment - Molesting the Decapitated Devourment - Butcher The Weak Cryptopsy - None so Vile Aborted - Engeneering the Dead Aborted - The Archaic Abattoir Vile - Depopulate
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בלתי אפשרי לענות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 1)megadeth
2(metallica 3(dream theater 4(pearl jam 5(pantera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() 1.
metallica nickelback the eagles lez zeppelin 2. the unforgiven hotel california halleluja st anger
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Children Of Bodom
Shadows Fall Suicide Commando 3 INCHES OF BLOOD Trivium Children Of Bodom-Kissing The Shadows Shadows Fall-Redemption Suicide Commando-Hellraiser Stone Sour-Bother Trivium-The Deceived Children Of Bodom-Follow The Reaper Shadows Fall-The War Within Trivium-Ascendancy Lamb Of God-SACRAMENT Deicide-scars of the crucifix |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() Guns & Roses
Metallica Aerosmith Scorpions מבחינת החמישית אני לא רושם כי קשה לי להציב משהו שישתווה לענקיות הרוק האלה שאני מאוד אוהב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() השאלות:
1. חמשת האמנים האהובים\הלהקות האהובות עליכם. אמינם, Queen, אלאניס, פיטבול, לודכריס. 2. חמשת השירים האהובים עליכם. וואי יש כל כך המון. 3. חמשת האלבומים האהובים עליכם. לא בקיא בשמות אלבומים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() Dmx !!!
אין יותר טוב מכושי עם רוטווילרים שצועק עליך! חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 1. Ramstein,lifehouse,cold,infected mushroom,offer nissim
2. קצת קשה אבל נגיד- blazin squad-here 4 one http://www.youtube.com/watch?v=y3qm8rRossY Dmx-party up http://www.youtube.com/watch?v=w9FHbP2-of8 Rammstein-Feuer Frei http://www.youtube.com/watch?v=qP08lNeYSts Bennasi Bros-Feel Alive http://www.youtube.com/watch?v=i9gAHrYo7DU Guns&roses-Welcome to the jungle http://www.youtube.com/watch?v=ysFhDfGwbys אבל עזבו בכל יום אחר הייתי רושם משהו אחר 3.אבלומים? מה זה? לא שומע לפי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() קווין זו אחת מתופעות המוזיקה הגאוניות של המאה. מבינים את זה רק כששומעים אלבומים שלהם לעומק.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוף סוף מישהו מדבר לעניין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
פעם הייתי פנאט של קווין שאתה לא מאמין אפילו. פשוט סגידה. אחר כך עזבתי אותם לתקופה ארוכה שבה החליפו אותם להקות כמו מטאליקה וכו... היום אני משלב בכל ביחד. קווין זו אורקסטרה של 4 אנשים. Prophet's Song זו יצירת אמנות (רק שיש שם קטע מעצבן שהם הכפילו את הקול של פרדי ומתחו את זה לאיזה חצי מהשיר)...
![]() |