|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פעם הייתי עושה סקוואטים, ונהיו לי מזה כאבי ברכיים..
הפסקתי לעבוד סקוואטים תקופה ואז נעלמו הכאבים. תקופה ארוכה הייתי עושה לחיצת רגליים והכאבים לא חזרו. לפני 2 אימונים חזרתי לעשות סקוואטים, ביקשתי מחבר שמבין וממאמן לראות אם אני עושה נכון, ואתמול עשיתי ריצה והרגשתי כאב מאוד קטן בברכיים, אבל זה בסך הכל מ2 אימונים.. שבהם עבדתי רק עם 50 קילו... השאלה שלי היא, אתם חושבים שיש אנשים שפשוט לא יכולים לעשות סקוואטים? הביצוע היה טוב, המשקל היה אפסי, אלה היו בסך הכל 2 אימונים, ועדיין הופיע כאב...
![]() |
#2 | |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
לא טוב להזניח ... אפילו שנעלמו הכאבים היית צריך ללכת להיבדק ...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תילך לאורטפוד ותבדוק אם אתה צריך בירכיות
בדרך כלל זה עוזר ממש, זה שומר על הברך ומונע את הכאב
![]() |
#4 |
|
![]() תודה. ושוב:
אתם חושבים שיש מצב שאני פשוט לא יכול ולא אוכל בחיים לעשות סקוואטים?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר אומר לך אחי הפטלה=ptella שלך מתחיל להרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
יש מצב.. אני צריך ללכת לאיש מקצוע...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לך לאורטופד על מנת לבדוק עם יש לך בעיות בברך זה היה הרעיון הכי פראקטי ..
ממה שזה נשמע לי יכול ליהיות שזה חוסר איזור במשיכה של הפיקה וכתוצאה מזה שחיקה של הסחוס תעשה שלוש בדיקות פשוטות 1. תכופף את מפרק הברך עד ששריר התאומים נוגע בהמסטרינג, עכשיו תבדוק את הפיקה . אם היא במרכז הברך ? 2. תנעל את הברך ככה שתוכל בעזרת כיווץ של הארבע ראשי לשחק אם הפיקה (ככה למשוך אותה) תבדוק עם היא עולה בקוו ישר מכיוון השוק או מאחד מצידי השוק 3. תנעל את הברך כמו בבדיקה שתיים.. עכשיו תלחץ על האיזור העליון של הפיקה (כאילו את רוצה לדחוף אותה לכיוון כף הרגל ובאותו הזמן תמשוך אותה למעלה עם הארבע ראשי .. יש כאב? או מן הרגשה של התפרקות בתוך הברך ? (אם יש לך את זה אתה בטוח תבין למה התכוונתי..) דרך אגב גם זה עשויי לעניין אותך http://www.mckinley.uiuc.edu/handout...eeinjuries.htm וגם לפי דעתי תעבור לזמן מסויים לpistols (סקוואטים עם רגל אחת) תתקדם אליו לאט לאט (צריך הרבה שיווי משקל וקורדינאציה) הוא מאוד טוב ליצירת יציבות בברך.. הברכיים שלי מרגישות נפלא אחרי כמה כאלה http://beastskills.com/Pistol.htm עוד משהו ... יש מצב שזה עניין של דריכה לא נכונה (הפלת קשתות בכף הרגל ) אז אולי אתה צריך מדרסים ![]() וואו זה יצא הרבה יותר ארוך ממה שהתכוונתי אם יש לך עוד שאלות תשאיר בפוסט הזה ..
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רק שלא יוציאו לך אותו היה בכלל סיפור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() 1)היא במרכז
2)אי אפשר להזיז אותה.. 3)לא עושה שום כאב כנראה שמצבי לא רע, אבל בכל זאת אורטופד לא יזיד. זה ששאל אותי את השאלות, מוניטין.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הסברתי את השאלה (2) כמו שצריך כאשר הברך ישרה אבל הפיקה משוחררת (קרובה יותר לכיוון השוק) זה המצב ההתחלתי ואז בלי קשר ליד משוך את הפיקה בעזרת הארבע ראשי האם המסלול שלה ישר למעלה או שהיא באה מאת מהצד למעלה בקשר לשאלה 1 אם הפיקה במרכז זה אומר שיש לך מעין "תעלה" בשני הצדדים שלה (בין עצם הפיקה לעצמות הברך) והפיקה לא נוגעת באף אחת מעצמות אני מאוד ממליץ לך על pistols, לי יש שחיקת סחוסים בברכיים כלומר שהיתה תקופה שכאב לי ללכת ... אחרי שהתאמנתי על הפיסטולים הברכיים שלי חזרו ליהיות חזקות ועמידות לסקוואטים שווה לך לנסות
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() חחח לגבי שאלה 1- אין לי תעלות :\\\ הברך היא פםשוט הרך אין לי את השקעים O.ם רק עכשיו שמתי לב..
2)היא עושה תנועה באלכסון כשאני מכווץ את ה4 ראשי.. ואני אנסה את השיטה הזאתי שאמרת, תודה..(אני אתחיל עם יד על משהו כדי לא ליפול..)
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשוט תילך לרופא אני בטוח שהוא מבין יותר טוב מכולנו
פשוט תגיד לו שיש לך כאבי בירכיים והוא כבר יבדוק
![]() |
#13 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אל תגיד לי שאתה עובד בסמית'! O:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
סתם לא נוגע בסמית' חרא דבר.
![]() |
![]() |
#15 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה להתאמן עם בירכית לברך.ניתן לקנות את זה בחנות אורטופדית.זה טוב במידה והבעיה נובעת מחוסר יציבות בברך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
איך זה אמור להיות?
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() נשמע לי קצת מוזר למרות שאני לא איש מקצוע זה מאוד מוזר לדעתי שבלחיצת רגליים אתה לא מרגיש ובסקוואט כן. לחיצת רגליים בסה"כ מדמה סקוואט, ברור שלא במלואו אבל עדיין. יכול להיות העמידה שלך בסקוואט לא טובה
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מרגיש את הכאב בסקוואט(סה"כ עשיתי 2 אימונים קלילים עד כה..) אבל לפני שהתחלתי לא היו לי כאבי ברכיים בזמן הריצה(ולפני כן הייתי עובד לחיצות רגליים עם משקלים גבוהים..
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() תשמע בנתיים מן הסתם שתפסיק עם הסקוואטים בשביל מה להסתכן בפציעות ברכיים שסתם אחרי זה ממש תצטער על זה
תפנה לאיש מקצוע כמה שיותר מהר לדעתי