|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז ככה אני די חדש באתר ויש לי כמה שאלות לגבי האימון שלי שמטרידות אותי כבר דיי הרבה זמן
אני מתאמן בבית ואין לי שום הדרכה ככה שכל תשובה תתקבל בברכה:] השאלות שלי הן: 1. אני מתאמן בצורה של ab מהלך השבוע שלי ניראה ככה ABXABXX האם זה בסדר? 2. אני עובד כבר שנה על אותו סדר אימון כלומר אני לא משנה תרגילים ולא מחליף שום סדר... אני לאט לאט עולה בהדרגה במשקל ורואה תוצאות דיי יפות, האם זה בסדר שאני ימשיך עם אותו סדר ואותם התרגילים? ![]() תודה על ההתייחסות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כן
2. לא תחליף רוטינה כל 6 עד 10 שבועות, על תתן לשרירים שלך להתרגל לאותה תכנית וסדר תרגילים ליותר מדי זמן, השריר שלך לא טמבל הוא יודע מתי מסתלבטים עליו והוא יחזיר לך בדווקא ולא ירצה לגדול יותר, אז כפי שאמרתי אומנם עם קצת מילים ציניות אבל אמת, תדאג לרענן את התכניות של מפעם לפעם, זה אחד הדברים הכי נפלאים שיש, ויש הרבה תכנויות נפלאות שצריך להתנסות ולבדוק איך עובד עליך.
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() חלוקת האימון טובה
אתה צריך לשנות תוכנית אימון בערך כול חודש וחצי השרירים צרכים גיון אם אין לך אפשרויות רבות למרות שיש המון תרגילים שאפשר לעשות בבית אםציוד מתאים לפחות תשנה סטים חזרות סדר תרגילים וכו עדיף אבל לשנות ממש תרגילים בשביל לגרות ולעבוד על כול סיבי השריר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תיארתי לעצמי שזה מה שתגידו אבל עדיין אל תשכחו שאני מתאמן בבית ואין לי כלכך מבחר תרגילים שאני יכול לגוון...
יש לי מולטי טריינר וכזאת עמדה של לחיצת חזה בשכיבה....+ 2 משקולות קטנות שאני יכול להוסיף ולהוריד להם משקל... אני יקח את שריר החזה לדוגמא... בשריר הזה אני עושה 3 תרגילים קבועים: פרפר, לחיצת חזה בשכיבה, ולחיצת חזה במולטיטריינר... אני לא מכיר עוד תרגילים שאני יכול לבצע עם מה שיש לי שהם באמת יהיו אפקטיבים וישתוו לתרגילים שכרגע אמרתי... :///// :cry_1: אולי אם אני ישנה רק את הסדר של התרגילים זה יעזור במשהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() 1.בסדר
2.אולי , הייתי ממלית להחליף חוץ מזה רוב המתאמנים הביתיים לא יודעים איך להתאמן בבית כמו שצריך ולנצל את הציוד המינימלי לאמן את כל הגוף עם מקסימום תוצאות אני רואה אותם עושים איזה 40 שכיבות שמיכה 2 מטח ו1000000 כפיפות בטן ב10000000000 סטים
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה גדל אל תחליף.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() מה כל כך בסדר ב1? בשביל מה היומיים מנוחה? תעבדו Abxabxabx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בטוח שכדאי לעבוד ככה: abXabXa אני חושב שיום מנוחה בסגנון של ab עלול לגרום למאמץ יתר... אתה בטוח במה שאתה אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() כן אפשר להתאמן בשתי הצורות אבל בחיים לא הבנתי את היומיים מנוחה אם אני לא טועה זה כדי שזה יתאים לשבוע והימי אימון יהיו קבועים
|
![]() |
![]() |