![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
לפעמים ישר אחרי מאמץ ביד קדמית, יד אחורית .. לא נתקלתי בבעייה בחזה ובגב אני חש "רעד" כזה בידיים על מה זה מעיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה שום דבר הידיים פשוט רועדות כי התאמצת כנראה יותר מידי נכון זה קורה כשאתה מנסה לעשות שריר אז היד שלך כזה מתחילה לרעוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקיי התופעה הזאתי מוכרת לכולם..
נכון לפעמים שאתה שם את הידיים על השולחן או קצת מאמץ את היד הן רועדות? זה גם לפעמים מגיע לחזה.. אין מה לדראוג זהנ ורמלי והתופעה מאוד שכיחה בקרב מתאמנים זה קורה מידי פעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי פעם בבייספס..
אחרי הכל, זה מגניב, אל תדאג שום דבר רע ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רעד בשרירים זה כזה דרעק
כשאני מאמץ את היד שלי עד הסוף, ואז הולך לקולר לשתות מים כשאני לוחץ על הכפתור המעפן הזה היד מתחילה לרעוד כמו איזה ויברטור - לא קצת.. הרבה!, אני לא צוחק זה ממש מרגיז :closedeyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון לכמו כיווץ פתאומי כזה בשריר או רעד "ממושך" ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איפה משה התותח / יעקב השפיץ שיפרטו לנו על התופעה?
גם לי זה קורה מדי פעם, ומשה כבר אמר לי מזה אבל שכחתי בלאט.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() נראה לי שזה חוסר במגנזיום בגוף משהו כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה קשור למגנזיום ..
פעם זה היה קורה לי רק אחרי שהייתי עושה איזה כמה עשרות שכיבות סמיכה .. עכשיו אפילו כשאני מתנשק עם מישהי ונשען עם היד על המזרון בשביל שהמשקל גוף שלי לא יהיה עליה אני מתחיל כולי לרעוד וזה דיי פאדיחות Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תופעות לוואי שמקורם בחוסר מגנזיום:
רמה נמוכה של מגנזיום ברקמות מתבטאת בלחץ דם גבוה, אבני כליות, מחלות לב, בעיקר בשל התכווצות כלי דם, סחרחורות, בלבול, קצב לב לא סדיר, עצבנות, אובדן תאבון, הזיות, שלשול, אקזמה של העור, בחילות, התכווצות בלתי נשלטת על השרירים, קשיי שינה, אפטיה, קשיי למידה וקשיי זיכרון, עליה בלחץ דם, התכווצות כלי דם ובהמשך התקף לב או שבץ. חוסר חמור במגנזיום יתבטא בחוסר תחושה, דגדוג, הזיות, אי שליטה על התכווצות שרירים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי אתם לא יודעים מה קרה לי לפני כמה דקות - תפסתי טרמפ עם איזה חרדי צעיר ... ובשלב כלשהו של הנסיעה הוא הציע לי מציצה :o (סירבתי כמובן וירדתי מהאוטו).
[כתבתי את זה פה בהקשר של "בחורות מציעות לי באמצע הרחוב.."] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היה על זה פוסט,הרץ חיפושון
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|