|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
קריאטין טהור של צ'מפיונס
חרא של קריאטין דיברו דיברו קריאטין קטלני וואלה לא עולה במישקלים ולא במסה וואלה מיתחרט שקניתי אותו פעם הבאה אני יילך על הקסטרים עצה שלי אל תיקנו אני הייתי מרים ליפני זה 100 קילו ונישארתי עם 100 ואני מישתמש כבר 3 שבועות
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() חחח מי אמר קטלני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שותה מספיק מים??? אתה אוכל נכון??? אתה יושן מספיק??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמה אתה לוקח?עם מה אתה לוקח?
ישר מאשים תקריאטין...הוגה דעות גדול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() קריאטין זאת לא אבקת קסמים.
אולי התזונה שלך לא טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים חושבים שזה סמים או משהו
אם אתה לא שומר על תזונה ועל אימונים כמו שצריך ושתיה מרובה ושינה טובה קריאטין שווה לתחת...תעשה הכל ותראה תוצאות ובמהירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל קשור מה אתה חושב עם הוא יצרוך רק קריאטין כמו קסם הוא יעלה במשקלים ויתנפח?? זה ממש לא עובד ככה...זה שהוא לוקח קריאטין זה לא אומר שתוך חודש וחצי הבנאדם זאן קלוד ואן דאם הוא צריך לאכול נכון לשתות מלאאאאאאאאאאאאא ולישון מספיק וכל זה גם בלי שום קשר לקריאטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שהוא פשוט לא מגיב לקריאטין...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יחזור שוב על השאלה ויחדד אותה בשבילך. איך הגדלת מאגרי ה CrP ע"י נטילת קריאטין, שזו בעצם המטרה העיקרית של תיסוף בקריאטין, קשורה בתזונה שלך? אני מציע לך לא לדקלם תשובות שקראת בפורום בלי להבין מה אתה אומר.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה ממש בלוק... זה שהקריאטין מגביר את היכולת הגוף לייצר חלבונים זה לא אומר שהוא מעלה לו את רמת החלבונים לכזאת רמה שהוא לא יצטרך לצרוך אותה מהמזון שלו/אבקת חלבון!!! אתה חושב שאם הוא יקח קריאטין אז רמת החלבון שהוא אמור לצרוך כדי ליצור מסת שריר נאה תבוא לו רק מהקריאטין?! אז אתה טועה ובגדול!! בנוסף ידוע שאם תצרוך את הקריאטין לדוגמא עם פחממות זה עוזר לכניסה יותר מהירה של הקריאטין מהדם לתוך השריר אז מן הסתם שלתזונה יש פה אפקט חזק!! לעומת אבקות אחרות כגון אבקת חלבון או גיינר, הקריאטין הוא ממש לא תוסף תזונה!! הוא לא מחליף ארוחה וזה לא יתן לך אפקט ממשי אם לא תהיה לך תזונה נכונה!!! אז אל תשחק אותה פה מבין...ומנסה לזלזל במה שאומרים פה.. תקרא קצת ואחר"כ תבוא בשאלות קיטבג יום טוב! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה צודק הוא באמת חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קולמן אתה פשוט אדיוט לך תקרא קצת על הנושא של קריאטין ומדבר איתך על מאמרים מהעולם
אתה פשוט לא מבין שיט מהחיים שלך ואתה מדבר על נוב?? צא צא מהסרט שאתה חי בו אתה פשוט ילד אינטרנט תראה שכל התגובה שלך זה כמו של ילד בן 16 שיצא לו קצת החזה אז הוא עושה פוזות יאללה צא מהאינטרנט ותקח את עצמך בידיים ובקשר לKachok כל מה שאמרת פה לא סותר דברים שאני אמרתי... חוץ מזה שהסברת שתזונה לא קשורה לקריאטין ולא הסברת למה אתה חושב ככה... לפי מאמרים בעולם ואנשים שיותר מבינים ממך ידוע שקריאטין מגיב בנוסף לתזונה נכונה אז כדי שתסרוק את האינטרנט ותתחיל לקרוא מאמרים ולא רק מאמרים מישראל-בודי ותשחק אותה מבין כולכם פה קוראים מאמר או שתיים באתר הזה וחושבים שהם פרופסורים לכו קצת תפתחו לעולם ואל תהיו אטומים רק על אתר אחד יש המון המון המון דעות בנושא הגיע הזמן לדעת גם מעבר למה שרשום פה במאמרים וזה מיודע ל Kachok ה"מומחה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה בכוח מנסה לצאת חכם אבל אתה יוצא יותר דפוק ממה שהאתה. חח עלק ליקרוא מאמרים על קריאטין את אפדיחה שלך עשית פה.. אתה חתיכת נוב מסכן,שחשב שהוא התחיל להבין בגדול בתזונה ותוספים פשוט יצאת 0. אני ילד אינטרנט ? יחתיכת מסכן אני פעם פעמיים בשבוע נכנס לפורום.. בנתיים מי שכל היום נימצא כאן וחורש את הפורום ולא לומד כלום זה אתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנתיים כל מה שאתה עושה זה להסתתר מאנשים שמבינים טיפה יותר ממך אתה נובח נובח כל הזמן בלי לדעת על מה אז תתבגר יחתיכת אפס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |