|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() את הפוסט. אני בטוח שלא תרצו שיזבלו לכם פוסט על מזרחית בדיבורים על מטאל אז דחיל רבאק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() את הפוסט של המטאל נעשה למזרחית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים שבמשך חצי שנה קראתי לשריף הילד הדרוזי -שריף כמו הזה שרוכב על סוסים בעיירות של סרטים ישנים כמו צ'אק נוריס?
![]()
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() זה שיר שמדבר אליי הכי הרבה...
דמייני תמיר גל לחן: מזרחי אני בכיתי את צחקת עזבת אותי לא אזכור אשכח אותך את עוד תראי לא ארשה לא אתן לך לפגוע בי רק דבר אחד נותר לך..דמייני שחקי איתו עזבי אותי עייפה נפשי לא אזכור אשכח אותך את עוד תראי לא אתן לך לא ארשה לפגוע בי רק דבר אחד נותר לך..דמייני פזמון: דמייני עושה לך מה שאת עשית לי דמייני פוגע כמו שאת פגעת בי דמייני צוחק כמו שאת צחקת לי דמייני כן רק דמייני 2x אז את רועדת ביקשת ממני רחמים לכי לך לא אסלח לך לעולמים לא אבכה זה תורך לבכות עכשיו לא אחזור אם תבכי- תבכי לשווא. אז את רועדת ביקשת ממני רחמים לא אשכח לא אסלח לך לעולמים לא אחזור לא יעזור לך אם תבכי רק דבר אחד נותר לך..דמייני פזמון: דמייני עושה לך מה שאת עשית לי דמייני פוגע כמו שאת פגעת בי דמייני צוחק כמו שאת צחקת לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() get a life
מזרחי=המיץ שנוטף משקית הזבל שמתחת לכיור |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הנה דווקא שיר שאני מאוד מאוד אוהב
שורדת ביצוע: ניסו סימן טוב מילים ולחן: ניסו סימן טוב פותח לי דלת של יום המחר מנסה להחזיר את היום שעבר ושתי עיני טועות בדרך מנסה לעלות על דרך המלך אחת היא שורדת עולם בשתיקה ואחת זועקת מתוך הנשמה פותח עוד דלת ואת יפה מנסה לדבר ולא מוצא מילה גם אני חיכיתי שוברת שתיקה גם אני פיללתי לכזאת אהבה דמעה נושרת חיוך גדול איתך מרגיש אשרוד את הכל אחת היא שורדת... לו הייתי לוקח אותך הרחק מכאן מטפס על העיר ועוצר את הזמן שלי איתך כי לך נבראתי ואת יודעת שעמוק בפנים את בי נוגעת
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אחד הכבדים של אלון חסון מתנגן אצלי במחשב הרגע
הוא לא שווה את הכאב אלון חסון מילים: אלון חסון כשתגדלי זכרי ילדונת דמעה דמעה איך זלגו הן את הסבל שעטף וחבק בך ילדונת והיום שאת לבד חובקת כאן בזיכרונך הוא שבר גם אחרות חדלי ילדה חדלי לבכות הוא לא שווה את הכאב לבך יקר לי פה מעבר יבוא עוד יום הוא ישלם במרומים חותמים לו ספר גם ליבי נשבר ילדונת דמעה ודם בי זלגו הן היא שברה לי את ליבי בזיכרונה שברה עוד גבר והיום אני לבד מזיל דמעה אוחז בחושך זו דרכה של אהבה שסופה היא אכזבה ניסינו ילדה ניסינו לשתול בליבם פרחים אך על הסלע לא צומחים פרחים ניסינו על סלעים לא צומחים פרחים לא צומחים פרחים הוא לא שווה את הכאב... :cry_1: :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עזבו תמילים..אני מדבר על הלחן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כמו שאני דרשתי שיכבדו את השירשור מטאל החדש ,אני גם מבקש שיכבדו את השירשור מזרחית CANT WE ALL JUST GET ALONG!?
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() קבלו אחד חזק...:
היא הלכה, נעלמה לי לאן לא אדע רק מכתב היא כתבה לי חתום בנשיקה במכתב כך סיפרה לי על אכזבתה שאמא אחרת ראתני חבוק במיטתה זה כאב כך רשמה בצער רב איך שיקרת ואמרת רק שלי לעד זה גורל כך רשמה בצער רב איך שיקרת ואמרת רק שלי לעד בכלוב של כאב ודמעות נסגר באותן דקות ספורות איך הכל נשבר? בכלוב של כאב ודמעות נסגר באותן דקות ספורות איך הכל נשבר? כמו תינוק אני בוכה ואותך רוצה... לבדי בדממה מכתבך קורא כמו תינוק אני בוכה ואותך רוצה לבדי בדממה מכתבך קורא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
סליחה על המילים על המזרחית!!!! *סמיילי משתחווה* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() יאללה חבר'ה כל שרופי המזרחיתתתתתתתתתתתת תפציצו...............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז אומרים sharif?
לא sherif? ![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל