|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי בליטה מהעצם בכתף שמאל כבר כמעט שנה..
ולעיתים אני חש כאבים במקום. עד לפני כמה חודשים הייתי עובד די קשה ומתאמן, ובעקבות הכאבים הפסקתי להתאמן. וכרגע אני עובד בשירות שלי (אני חייל) באופן די אינטנסיבי (משקלים כבדים, גם על הכתפיים) רצויי לציין, שפניתי לפני מספר חודשים לרופא צבאי, ונאמר לי שיכול להיות שזה המבנה של הגוף שלי,למרות שלא זכור לי כלל שהייתה לי את הבליטה הזאת לפני הצבא.. מישהו בכל זאת יודע ממה יכולה להיות הבליטה הזאת באמצע הכתף? ואיך היא יכולה לעבור? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע שתיגש שוב לבדיקה נוספת במרפאה ואל תזניח אתה יודע איך זה בצבא.
לפי דעתי אל תרים משקלים ותעמיס כי אתה בכל זאת לא יודע מה יש שם שלא תגרום נזק. אתה מתלונן שזה גם כואב זאת אומרת שיש משהו שם,אני מציע שתבקש לקבל צילוםctאו Mri למרות שבצבא לא מחלקים מתנות מהר אבל תתעקש על זה. מקווה שעזרתי, תרגיש טוב.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() על מה הוויכח ישר לבדיקות בלי הרבה דיבורים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה התפקיד שלך בצבא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם זה מה שאני חושב שזה לא צריך שום בדיקות.
זה פשוט גנטיקה. אצל חלק הגבשושית של העצם עולה על פני השטח מה שגורם לגולה. ואצל חלק לא. זה פשוט העצם. זה קשה כמו עצם כשאתה נוגע בה? לעיתים זה קורה כשאתה על אחוז שומן נמוך ורואים את זה. אם אני לא טועה בחלק מהתמונות של ארנולד ניתן לראות בבירור את הבעיה. גם לסילבסטר סטאלון יש את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() יש לי את זה בשני הצדדים רק אחרי שעשיתי חיטוב זה יצא אז נראה לי שבזוקה צודק
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
אבל הוא טוען שיש לו את זה רק בכתף שמאל
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כן,זה קשה כמו עצם ואני גם על אחוז שומן נמוך רק... כמו שYOG558 אמר, זה יכול להיות רק בצד אחד של הגוף? ותודה למגיבים על העזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את זה...אבל בהרבה פחות כי עליתי באחוזי שומן והכתפיים והטרפזים גדלו אז רואים בהרבה פחות...אתה תראה, תתאמן רגיל, תעשה מאסה תראה איך לאט לאט זה נעלם...
|
![]() |
![]() |