|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכירים ת'חברים הסמרטוטים האלה
שכל הקשר שלהם לספורט הוא בלשחק כדורגל ואתם מנסים למשוך אותם לעולם הכושר . והם כל פעם דופקים אותכם כי אתם בונים עליהם. ![]() איך אני שונא את ההתנהגות הזאת אני מנסה לעשות לו טובה לעזור לו אני ממש מאמן אישי שלו ושלא תבינו לא נכון הוא החבר הכי טוב שלי אבל אין בינינו שום מכנה משותף רציתי יענו להכניס אותו לכושר וזה שיענו היה לי עם מי להתאמן ועם מי לדבר על הנושא ![]() אני גר באזור של נרקומנים ורוצחים , ואני מנסה לשרוד פה ואין אף בנאדם שאני יכול לחלוק איתו את הזמן שלי . כל היום כמו מושפע הוא יושב משחק סוני הבן ז*נה הבטיח לי שנרד היום לריצה ולאימון סיבולת חיכתי לו והמניאק דפק אותי וזה לא פעם ראשונה , יש הרגשה שאין עם מי לדבר ואני משתגע פה בשכונה הזאת , מזל שאני לומד בחיפה ויש שם אנשים נורמלים תבינו אותי אני חייב לשפוך את זה פה , למה אתם הפסיכולוג שלי יענו אני לא הומו אני לא בוכה על זה שהוא לא מתאמן איתי אבל הקטע שאין באזור שלי אנשים כמוני , זה זן אחר של אנשים וקשה לי להסתדר פה אני מרגיש שהתבגרתי והם נשארו ילדים זה הורג אותי . זרקו לי כמה מילים להרגיע אותי חח
![]() |
#2 |
|
![]() היה שמח אם היית גר בבאר שבע =)) הייתי מכיר לך אחלה חבר'ה כמו בולט ו Kachok שאוהבים את התחום וביכלל חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() מעצר אותי לשמוע דברים כאלה... גם אני התנתקתי מלא מעט אנשים כשהתחלתי להתאמן.
גם אני שונא את הקטע הזה שכדורגל זה כל הספורט שרוב הנוער הבטלן שלנו עוסק בו וגם זה בקטנה.
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז תרד מבלטה תעלה לישראל :\
במקום ריצות תן לו להרים חרא כבד
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כנס ל-megarotic.com
ותרשום amy raid ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תנסו לגור בשכונה שלי בקרית אתא
יענו מזה חור אין פה כלום כולם נפלו לסמים בלאט ואין פה רוסים נחוי (בד''כ רוסים אוהבים את העסק הזה של הכושר) תולקיה מרקנסא בלאט
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() אני בזמן האחרון מאבד את האהבה שלי לכדורגל ועובר לענפים פיזיים יותר כמו כדורסל, הוקי קרח ופוטפול. עפים כוחניים שמבוססים הרבה יותר על נתונים פיזיים מכדורגל. יותר מתאימים לבודיבילדרים.
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח אם היית גר בפתח תקווה אחי הייתי נותן לך להיות המאמן האישי שלי תאמין לי אנשים כבר לא איכפת להם מכלום חוץ מהמחשב ולשבת בבית..
מה שאבסורד זה שאני בעצם כותב את זה במחשבxd
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא אחי לא מכיר תודה ששאלת....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן אחי מכירים תחברים האלה..כל מה שהם רוצים ממך זה רק סקס
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() חזקים אתם תאמינו לי חחח
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מיילא קיריית ים :| עזוב תחבר הזה הוא לא שווה את זה תאמין לי סתם חנון של בית תסתובב עם חברים אחרים שמתאנים או משהו. אני כבר הזנחתי את העניין של האימונים נמאס לי מזה קצת ואני מקווה לחזור להפציץ כמו גדול. אבל דווקא שעכשיו הפסקתי הרבה חברים הלכו להתאן וכל היום מדברים על זה.אבל הם ממש מתחילים ומדברים שטויות וזה חחח ואין לי כוח להתחיל לריב איתם אז כל מה שהם שואלים אותי אני אומר להם יאללה תעשו מה בראש שלכם תעזבו אותי או וואלה יש מצב או שאני מתחיל בכוונה להטעות אותם. קיצר עזוב אחי תמצא חברים אחרים לא ילדים חנונים. נ.ב לפי התמונות שלך אתה לא נראה כמו אחד שצריך לחיות בפחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Zoond איפה אתה לומד בחיפה?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זנוד אתה גר בקרית אתא? בן כמה אתה? באיזה מכון אתה מתאמן?
![]() |
![]() |