|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי בהמלצת מישהי, אוסף לי ספרים למילואים. היא אומרת שספרי ההמשך חרבנה.
הייתי רוצה לשמוע עוד דעות, כי ראיתי שדיברו פה על הספרים של קארד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ספרים מדהימים.
בסדרה המקורית יש 4 ספרים: המשחק של אנדר (מעולה) קול למתים (מעולה) קסנוסייד (חרא) ילדי המחשה (חרא) יש סדרה מקבילה: הצל של אנדר (מעולה) צילו של ההגמון (חרא) בובות הצללים (סביר) צילו של הענק (סביר פלוס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה בכל מקרה על הפירוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני קראתי לפני שנתיים המשחק של אנדר.. כי הייתי חייב לעשות בוק ריפורט עליו חחח..
בכל מקרה לפי הזיכרון שלי ספר נהדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני פנאט של הסופר הזה , עוד לא נתקלתי בספר שלו שלא אהבתי
כל הסידרה הזאת גדולה אבל הספר המקורי ו"קול למתים" הספר המשך ,הם שני ספרים שאין להם תחרות בכלל
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משהו לא קשור על קארד: Hemingway once wrote a story in just six words ("For sale: baby shoes, never worn.") and is said to have called it his best work. So we asked sci-fi, fantasy, and horror writers from the realms of books, TV, movies, and games to take a shot themselves .קארד כתב: I saw, darling, but do lie. הנה הלינק עם כל ה-"סיפורים": http://www.wired.com/wired/archive/14.11/sixwords.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה הסדרה מקבילה היא שהעלילה מתרחשת בדיוק באותו זמן כמו הספרים האחרים, רק מנקודת מבט של אדם אחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אלי למתי קראו לך למילואים? קיבלתי צו לסוף אוגוסט.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר - תודה על התגובה.
עידן - יום א' שאחרי הקרוב, עד 15 באוגוסט. חשבתי שלא קוראים לך יותר. לכמה זמן? עוד שתי שאלות: למה לא רואים אותך ברשימת המחוברים? ומתי אתה בא מחר (או שהחלפת לימים אחרים)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לא קוראים לי יותר?
![]() זה בסך הכל הפעם השניה שקוראים לי, וזאת הפעם הראשונה שזה לפעילות שוטפת בשטחים ולאימון קצרצר לפני. קראו לי ל-24 ימים. עכשיו רואים אותי. שכחתי את עצמי על ה-invisible mode, זה כבר כמה חודשים ככה. ![]() ובקשר לאימון, לא התאמנתי בחודש האחרון בגלל מבחנים, יש לי עוד שני מועדי ב' שיסתיימו עוד שבועיים בערך. את האמת אני יכול להתאמן בנתיים, פשוט יצאתי מהשוונג ואני צריך איך שהוא להחזיר את עצמי. גם הקטע של המילואים מבאס אותי כי זה שוב פעם יחתוך לי חודש מהאימונים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני לא יודע מה יהיה עם האימונים במילואים , בינתיים התחלתי לתרגל pistols (סקוואטים על רגל אחת..) אתה מחליט מתי לחזור לשוונג, אין איזה יום מיוחד לזה. אני בא מחר, תבוא גם, עדיף לא להתאמן חודש מאשר חודשיים. |
|
![]() |
![]() |