|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני קורא המון מאמרים ומדריכים מהאינטרנט ומתוך ספרים על הנושא של הרמות אולימפיות למניהן. אך אני רוצה לגשת לעניין עם הדרכה של מאמן כי כשאני מתאמן לבד אני לא יכול לדעת עד כמה אני מצבע את התנועה והטכניקה נכון. אלו תרגילים מאוד מורכבים מחינת הטכניקה שלהן וחשוב ללמוד אותם בעזרת הדרכה צמודה של מאמן שיכול להסתכל ולתקן אותך אם אתה מבצע בצורה שגוייה. אפילו רק בהתחלה למשך מספר אימונים/שיעורים. עיינתי באתר של ויינגיט ולא ראיתי שום איזכור בעניין, לצערי רק בחול קיימים כאלו באמת קורסים או מדריכים שעובדים בתחום. יש קרוב לאזור שלי באשדוד קבוצה שמתחרה בהרמות אולימפיות, אבל לא נראה לי שאני יכול לגשת שמה למאמן שלהם ולבקש ממנו שילמד אותי, זה גם יהיה מאוד מצחיק אם אני אעשה את זה. חשבתי אולי אתם מכירים בארץ מדריכים/מאמנים שיכולים לעזור לי ללמוד או אפילו מעבירים שיעורים? ואני מצפה שאיגור גם יענה לי כי אני יודע שאתה עוסק קצת בעניין ואם שחכתי עוד מישהו אני מצטער, אני לא ממש יודע באיזה תחום כל אחד פה באתר מתעסק, יש פה הרבה חברים חדשים באתר.
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() גם אני מאד מתעניין בתחום הזה לאחרונה. יש לנו אשכול מיוחד להרמות אולימפיות, תחפש אותו ותחפש שם דברים. איגורק, עידן, בולט, אני ועוד כמה חברה' נשמח לעזור.
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בולט לא מבין בחרא הזה
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
תכלס ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שיש פה מבינים בעניין ואני מכיר הרבה סרטוני הדגמות והדרכות בכתב.
אבל מה שאני מחפש זה הדרכה בזמן אמת.
![]() |
#6 |
|
![]() אוקיי שמע, כזאת הודעה בדיוק שלחתי בזמנו למייל של אלי סדרס (בקישור עצמו יש לך למטה קישור לקורות החיים שלו, אתה יכול לראות שם את כל מה שקשור להרמות אולימפיות), אבל הוא לא ענה לי, יכול להיות שהמייל שלו לא מעודכן. לאחר מכן פניתי לד"ר ברק ירוחם - יו"ר איגוד ההרמות האולימפיות בארץ (או האיגוד של אס"א ת"א, אני כבר לא זוכר) ומנהל בי"ס להסמכות והשתלמויות באוניברסיטת ת"א, יש לו פורום ב- Starmed, אתה יכול לשאול אותו מה שבא לך בתחום, אני בטוח שהוא ישמח לענות לך על שאלות רציניות אחרי שהוא שומע 30 פעם כל יום את השאלה, "האם הרמת משקולות עוצרת את הגדילה?"
![]() באופן כללי, אני שאלתי אותו בדיוק מה ששאלת לגבי מאמנים של הרמות אולימפיות, וזאת היתה התשובה שלו: http://www.starmed.co.il/Forum/?Foru...הנפת%20משקולות "אם אתה ברמה נממן לך הוצאות נסיעה" :laugh: הוא חושב שאני כבר מוכן לתחרות. הבנות שם מרימות יותר ממני... בכל אופן, יש לך שם שם של מאמן בת"א ומס' טלפון, לי זה לא טוב כי אני לא גר באיזור, אולי לך זה יתאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי ספר על זה אבל ברוסית...
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרך אגב חזרתי להיתאמן WEIGHTLIFTING כבר יומיים ![]() ![]() אנטון מה המקסימום שהצלחת לעשות איתו CLEAN AND JERK ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אולי אחרי שאסיים את כל הסיפור עם הפיסכומטרי ויתפנה לי יותר זמן לאימונים אני אצור קשר עם מיכאל גלפנד ואשאל אותו אם יש איזו פרוצדורה נוחה לבוא להיתאמן במקום שהוא מתעסק איתו או שהוא מכיר מקומות נוספים בארץ שמאפשרים גישה בתשלום גם לאנשים שאינם מתחרים או חלק מקבוצה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה הספר היחיד שמצאתי בינתיים ![]() http://rapidshare.com/files/42451807...noborstva.djvu והנה עוד קישור בסיסי להרמת משקולות: http://tomgorman.moonfruit.com/otherroutines/4511120252
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא, מה אתה??? אין ככה כסף. אני עובר לאוניברסיטה בספטמבר ושמה ויש מדריך שהוא היה ברוסיה מאמן ואלוף ישראל בהרמת משקולות (ד"א זאת אחת הסיבות שאני עובר דווקא לשם). עכשיו המטרה שלי זה פשוט להרים משקלים בלחיצות חזה וסקווט.
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אתה יודע זה לא ממש בעיה להסתדר בלעדיהן.
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הם סתכל זאת באמת בעיה אבל לא ממש. אני מתחיל את התנועה כמו בדד ליפט ואז כשזה מגיע עד לאזור של המותניים אני מתחיל לעשות. תאורטית, אני אמור לעשות יותר מ- 60 עם מוט אולימפי.
![]() |
#17 |
|
![]() כשאתם אומרים שאתם עושים את התרגיל עם 60 קילו, אתם מתכוונים רק לקלין, או קלין וג'רק ביחד?
לצערי יש אצלי הבדל רציני בין הקלין לפרס (אני לא עושה ג'רק, אני עושה פשוט push press). קלין אני עושה עם 80, אבל פוש פרס 60 ואין מצב שאני מצליח להדביק את הפער הזה. לעשות לחיצה מעל הראש עם 80 קילו נראה לי מטורף לגמרי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ביחד. 80 קילו אני אפילו לא חלמתי בינתיים על זה.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי זאת יותר יכולת של טכניקה ולא של הכוח בכתפיים. תנסה לבצע ספליט ברגליים או יותר נכון ג'ארק רגל קדימה ורגל אחורה ואלי תצליח להדביק ככה תפער. מה שכן אני חושב שגם קפיצה חזקה ומהירה יותר עם הרגליים תאזור לתת תנופה מספיק חזקה למוט כדי שתוכל להיכנס מהר מתחתיו ולתפוס אותו עם ידיים ישרות גם ב80 קילו. אבל בשביל זה בטח צריך לעבוד בסקוואטים עם תנועה מתפרצת בחלק החיובי של התרגיל ואלי אפילו לבצע קפיצה קטנה תוך כדי העלייה בסקוואט. אגב זה לא סתם דברים שאני חושב, חלקם קראתי באתר של קרוספיט שמשלב את ההרמות האולימפיות כחלק מתוכנית האימונים שלו.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() kaga: תודה על הספרים.
אבל אני לא מצליח לקורא אותו באף תוכנה. באיזו תוכנה צריך לקרוא אותו? דרך אגב יש לי במחשב שתי ספרים ידועים של Christian Thibaudeau המתמחה בהרמות אולימפיות למניהן וגם באימונים מיוחדים לשחקני ספורט קבוצתי. אם תרצו אני אעלה אותם, הם פורסמו מזמן פה באשכול מיוחד של ספרים, 600-500 מגה של ספרים !!!