|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב זוהי תוכנית אימונים לשבוע הראשון של החיטוב, כמו שגיל המליץ אני מבצע 25 דק' אימון אירובי בשבוע הראשון ולאחר מכן אני אגביר את הווליום.
A: חזה: לחיצת חזה 3x8 לחיצת חזה דאמבלס שיפוע עליון 3x10 פלייס כנגד משקולות שיפוע תחתון 3x10 יד אחורית: לחיצת חזה ידיים צמודות 3x8 משיכת כבל מטה \ לחיצה צרפתית מוט דאבליו- 3x8 25 דק' רכיבה על אופניים B: גב: פולי עליון - 4x10 מסור דאמבל \ מוט חופשי - 3x10 חתירה כנגד כבל - 3x10 * פעם בשבוע במקום אחד מהשניים האחרונים אני מבצע שראגס לטרפזים. * מתח בשביל חימום בהתחלה. יד קידמית: כפיפת מרפקים דאמבלס 3x8 כפיפת מרפקים כנגד כבל\ מוט דאבליו 3x10 25 דק' רכיבה על אופניים \ ריצה 25 דק' C: רגליים: סקוואט - 4x10 פשיטת ברכיים - 3x12 כפיפת רגליים - 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים - "מילטארי פרס" 3x8 הרמת דאמבלס לצדדים בעמידה - 3x8 הרמת משקולות לצדדים בישיבה כפופה 2x8 בטן: כפיפות בטן שיפוע שלילי (פלטת משקל מאחורי הצוואר) 4x12 הרמת רגליים בתלייה על מתח - 3x12 תנו דעתכם על התוכנית, השתדלתי שתהיה כמה שיותר סבירה ולא עצימה מדי, אם אני צריך להוריד סטים איפשהו או להוסיף אז בבקשה נא לציין, שימו לב שזוהי תוכנית 5-6 פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד מאוד למרות שלדעתי בחיטוב Ab/fbw יותר טוב, אבל כל אחד איך שהוא אוהב.
בהצלחה אחי.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד תגובות אנשים יש לי מוטיבציה שהחיטוב הזה יצליח... אני לא מתכוון לבזבז את הזמן. |
|
![]() |
![]() |