|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לפני שנרשמתי התאמנתי קצת בבית עם משקולת (8 קילו כל יד) ועכשיו התחלתי ללכת למכון.
המאמן נתן לי תוכנית Fbw שלוש פעמים בשבוע .. עכשיו רציתי לדעת-בתכנית כזו,כמה סטים לשריר גדול וכמה לקטן? וכשאתם התחלתם גם עשית Fbw? (כי אני לא יודע אם זה טוב והמדריך סתם דפק אותי חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר ותקשיב למדריך כושר לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה מצויין להתחיל עם Fbw
בקשר לסטים 4 לשריר גדול 2 לשריר קטן ואפשר גם 5 לגדול 3 לקטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה שריר גדול ומה זה קטן?אני עושה הכול 3 סטים 10 חזרות!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
squat 3x5 bench 3x5 deadlift 3x5 squat 3x5 military press 3x5 row 3x5 מאד ממליץ לך לקרוא על התוכנית והעקרונות פה: http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=998224 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא הגזמנו קצת? , הבן אדם לא ניסה אף פעם את הטכניקה .. , מיותר ודפוק בתור מתאמן מתחיל תעזוב את התרגילים הללו בצד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לחשוב סקוואט ובנץ, לומדים טכניקה ועושים כמו שצריך, ממש לא מיותר , ובטח לא בתור מתחיל! מה אתה רוצה, שהוא יבזבז את כל ה newby gains שלו בבנץ במכונות? בתור מתחיל יש לו עכשיו תקופה של כמה חודשים להתחזק ברמה שהוא לא יחווה שוב בחיים וכדאי לו לנצל את זה, והתוכנית הזאת תעשה את זה הכי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בנוגע לתרגילים, נגיד...אבל אחי 5 חזרות? הוא כולה התאמן קצת בבית לא רציני בטח גם לא על כל השרירים, הגוף צריך להתרגל קצת לאימונים לפני שמתחילים עם טווח חזרות נמוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() מזל"ט [:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא במצב עכשיו שהוא יכול כל אימון להעלות 2.5 קילו לסקוואט ולבנץ בלי להרגיש בכלל והוא פשוט חייב לנצל את זה, הוא גם יגדל הכי טוב מזה, הוא ממש לא במצב שהוא צריך שורה של תגילי בידוד וסטים מבוזבזים, הוא ימצה את עצמו למקסימום בתוכנית כזאת בחודשים הראשונים שלו במכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה אולי יכול להתקדם בצורה מדהימה עם התכנית הזאת בתור התחלה אבל מבחינה בריאותית/פציעות זה לא מומלץ בכלל..
למה לא להתחיל עם תכנית fbw למשך חודשיים ואחר"כ לעבור ל ss? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() באמת שחבל שאני התחלתי עם המכונות האלה
הייתי יכול להיות עם מאסה נורמלית עכשיו |
![]() |