|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז ככה ליפני כמה ימיים שמעתי שירר של אירון מיידן בשם the trooper עכשיו אני יודע שהשיר ישן אבל זה לא משנה... אני פותח תה פוסט הזה כי אני לא מבין כלום ברוק ומטאל... עכשיו מה שאני רוצה זה שתמליצו על כמה שירים טובים שבאמת שווים הורדה חחח ושיהיו בסיגנון של מה שאמרתי למרות שאני לא יודע לאיזה קבוצת רוק או מטאל זה שייך =)) תודהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() iron maiden - fear of the dark
iron maiden - can i play with madness iron maiden - aces high iron maiden - prowler אלו הידועים של איירון מיידן שאני אישית מאוד אוהב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 2 minutes to midnight גם חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() Dio - Stand Up And Shout
Dio - Rainbow In The Dark Judas Priest - Jawbreaker Judas Priest - Electric Eye Def Leppard - Stagefright Def Leppard - High N Dry Queen - Stone Cold Crazy Queen - Dead On Time Accept - Metal Heart Accept - Balls To The Wall Helloween - I Want Out Helloween - Power Queensryche - Queen Of The Reich Queensryche - Eyes Of A Stranger יש לי עוד כמה מיליונים...
![]() |
#6 |
|
![]() חחחחחח תודה אני כניראה ישמע את כולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אהבתי את השיר הזה:
Manowar - Call To Arms איך הסגנון מוגדר ומה יש דומה שאני יכול להוריד?
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חח הקליף של דקסטר ג'קסון
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט, אם אתה רוצה את השיר לפי דעתי הכי יפה של iron maiden ..
זה: iron maiden - for the greater good of god תשמע, תקשיב למילים, למוסיקה, שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() הפעם אלבומים:
Mercyful Fate - Melissa Mercyful Fate - Don't Break The Oath Dio - Holy Diver Dio - The Last In Line Accept - Restless And Wild Accept - Balls To The Wall Accept - Metal Heart Accept - Russian Roulette Judas Priest - Stained Class Judas Priest - Hell Bent For Leather Judas Priest - British Steel Judas Priest - Screaming For Vengeance Judas Priest - Defenders Of The Faith Judas Priest - Ram It Down Judas Priest - Painkiller Queensryche - Queensryche Queensryche - Operation: Mindcrime Van Halen - Van Halen Def Leppard - On Through The Night Def Leppard - High N Dry Def Leppard - Pyromania Crimson Glory - Transcendence Deep Purple - In Rock Deep Purple - Fireball Deep Purple - Machine Head Queen - Sheer Hear Attack Queen - A Night At The Opera King Diamond - Fatal Portrait King Diamond - Abigail King Diamond - Them King Diamond - Conspiracy Manowar - Battle Hymns Manowar - Into Glory Ride Manowar - Hail To England Manowar - Sign Of The Hammer Manowar - Kings Of Metal Black Sabbath - Black Sabbath Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - Master Of Reality Black Sabbath - Black Sabbath, Vol 4 Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath Black Sabbath - Sabotage Black Sabbath - Heaven And Hell Black Sabbath - Mob Rules Ozzy Osbourne - Blizzard Of Ozz Ozzy Osbourne - Diary Of A Madman Ozzy Osbourne - Bark At The Moon Ozzy Osbourne - The Ultimate Sin Ozzy Osbourne - No Rest For The Wicked Ozzy Osbourne - Randy Rhoads Tribute Iron Maiden - Iron Maiden Iron Maiden - Killers Iron Maiden - Number Of The Beast Iron Maiden - Piece Of Mind Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - Live After Death Iron Maiden - Somewhere In Time Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Iron Maiden - No Prayer For The Dying Iron Maiden - Fear Of The Dark Iron Maiden - Brave New World זה בקטנה ככה...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אנטון תודה...
בקטנה ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() כתבתי הכל בעצמי חחח...
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() יש לי איזה 95% מהאלבומים האלה... עוד כמה ויהיה לי את כולם.
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() יש גם כמה אלבומים טובים של מוטלי קרו...
אם אתה רוצה גם ת'ראש מטאל - בזה אני עוד יותר טוב...