|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל איזה שבוע מזכירים אותם... "איזה מסכנים! בורחים ממלחמת אזרחים... ישראל צריכה לטפל בהם" לא רוצה להישמע אדם חסר לב, זה באמת קורע לב הסיפורים שלהם, אבל מה אנחנו, האו"ם? ארה"ב?
ישראל מדינה הומנית, אבל פתאום כולם שוכחים מחוק השוות? מחוקי הגירה? מדובר על אוכלוסיות של אלפי לא-יהודים שמחזיקים אותם בישראל ולא יודעים מה לעשות איתם. ואיפה נאט"ו, הצלב האדום שאמור לעזור להם? אף אחד לא עוסק בכלל בזכות השיבה של פלשתינים, אבל פה פתאום כולם עושים פוצי-מוצי, סודנים מסכנים... די, נמאס כבר לשמוע את התלונות בחדשות שאף אחד לא מטפל בזה, שיעשו משהו כבר לשלוח אותם לידי ארגונים שיטפלו בהם באירופה, במקום להחזיק אותם בישראל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה זוכר מה שקרה לפני 70 שנה?
כשלנו היהודים (אולי לסבא וסבתא שלך) הייתה את אותה הבעיה? שגם אותנו רצו להרוג וניסינו לברוח מאירופה? אל תשכח את זה. המדינה יכולה לפנות כמה מליונים ולעזור להם. על אחת כמה וכמה אנחנו בתור יהודים שחוו את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה להביא לפה עוד כמה מיליונים של פליטים שיהרסו לנו תארץ אני מסכים בסיוע בעיקבות מה שעברנו אז אבל אנחנו מדינה באמת פיצפונת למה שלא שאר מדינות אפריקה הענקיות פי כמה וכמה מישראל לא יקלטו מיליונים? אני מבין את הדחף לעזור אבל לא על חשבון האזרחים היהודים של המדינה שלנו ולא על חשבון המדינה שלנו ועל הכלכלה ועל מערכת החינוך ועל כל הדברים שמרכבים אותנו אני מסכים בסיוע אפילו בסיוע גדול וקליטת אלה שכבר הגיעו אבל לא ליקלוט עוד אלה רק לסייע בתרופות ידע צבאי וכו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם נקלוט את כל "המסכנים" לבסוף נהפוך להיות מדינת פליטים כמו צרפת.
עריכה, אני התכוונתי לרעיון לאזרח אותם ולא לרעיון לתת להם מקלט זמני.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היום במכון כשעשיתי אירובי ראיתי חדשות והם דיברו שם וסיפרו איך החיילים המצרים ירו בהם וגרשו אותם.
מעניין מה היה קורה אם היו יורים בהם אצלנו.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה שמדינת ישראל תעזור להם? הם בכלל מוסלמים!!!
שהמוסלמים יעזרו להם! ציטוט:
חוץ מזה, עניי עירך קודם!
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב. עברתי טסט ואני לא יכול להתחבר לICQ עקב בעיות טכניות. תחבר למסנג'ר ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() פליטים מסודן?!פחחחחחחחחחחחחחחח! שימותו לירות בהם עלק לעזור בהם!
סודן והתושבים שלה זאת המדינה שהכי תומכת בבין לאדן ובטירור שלו סודן החביאה והחזיקה את בין לאדן מארצות הברית במשך כמה שנים טובות! כל הבסיסים הרציניים והמבצעים והאימונים של אל קעידה היו בהתחלה בסודן! אין לה בכלל הסכם שלום אם ישראל והיא שונאת את ישראל אז שהפליטים שם ילכו לאחים שלהם בערב הסעודית או במצריים ש"יעזרו" להם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בטח כמה משפחות בודדות, התקשורת עשתה זאת עם אלה מעשה זוכרים "אסון הומניטרי בעזה"
צריך לתת להם מעמד של פליטים אבל שלא יהיה פה עכשיו הגירה סודנית שיהיו עבדים של כל מיני קבלנים וכוח אדם ויצביעו עוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מה אתה משווה?? אני לא סובל את אלה שעושים השוואות מפגרות שלא קשורות למציאות בדרך כלל שמאלאנים חוץ מזה שלא נתנו לנו מילא טוב בכל אופן , אפשר להקים מחנה פליטים בנגב או משהו לכמה אלפים , זמני... וגם לא בחסות השמאל וכל החארות האחרים הפרו ערבים ואגב , גם אם עושים את זה , לדאוג לתקוע קוץ ענקי בתחת של כל האיסלאם ולהדגיש שהאיסלאם זה ג'נוסייד , עוד רעיון טוב זה לשלוח להם פלסטינים בתמורה לכל ניגר שבא לפה , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
|
![]() תגידו , עם כבר מדברים על התקשורת
מישהו שמע מהעיתון הזה "ישראל היום" של המיליארדר היהודי הזה שלדון אולדסון , הולכות שמועות שזה יהיה עיתון ימני מינסטרימי, או לפחות מאוזן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יאוו כמה שזה נכון.
אני גר באילת ופשוט העיר נהפכה להיות עיר של שחורים סודנים,בכל מקום עבודה בעיר יש איזה 100 סודנים והם מתרבים אני אומר לכם,משהו לא יאומן. אותי אישית זה לא ממש מעצבן ועל הזין שלי כל עוד הם לא פוגעים באף אחד.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בדרך אגב... הם כנראה יהודים (שבט אפרים) ולכן מסתמכים עלינו.
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי שאומר שצריך להרוג אותם ולירות בהם טועה, כוס אמק ערס תחשבו מה קרה בזמן של השואה יהודים מתו בגלל הדת שלהם, חס וחלילה אני לא מעיז להגיד אפילו שיבואו לארץ, גם לא למקלט זמני, אלא שיעבירו אותם פשוט למדינות אחרות.
אבל להתעלם מהם זה פשוט אכזריות