|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תוכנית חדשה שלי..
אהלן בניתי לעצמי תוכנית אימונים חדשה...דרך אגב נישרמתי ליפני 3 ימיים למכון כושר...
![]() זאת התוכנית: ראשון:חזה,יד קדמית שני:גב,יד אחורית שלישי:כתפיים,בטן רביעי:חזה יד קדמית חמישי:גב יד אחורית שישי:כתפיים בטן מה אתם אומרים?.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נרשמת רק לפני 3 יום וכבר תוכנית שכזו?!?!
רבנן.... S: תתחיל מfbw
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אע?!
לא :\ שלושה ימים במכון איך אתה עובד ככה זה לא טוב:o תתחיל Fbw
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה אחים שלי רק עם אפשר שתסבירו לי מזה Fbw תודה!!
ו....אני לא מתחיל יעני היתאמנתי בבית עם מושקולות ויש לי גוף יחסית לאלה שממש מתחילים אבל בכל זאת תגידו לי עם אפשר מזה Fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() כמה סטים אתה נותן לכתפיים ולבטן שאתה נותן להם אימון שלם?! רואים שעוד אין לך נסיון בהרכבת תכנית. סתם ככה, אם אתה לא מתעכב, לאמן בטן צריך לקחת לך כ - 5 דקות...
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() אגב, Fbw זו תכנית שבה אתה מאמן את כל הגוף כל אימון, לרוב 3 פעמים בשבוע. אין דרישה בהרבה סטים לכל שריר בתכנית הזו.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חמוד אם נרשמת רק לפני שלוש ימים אתה לא תחזיק שבוע בabc .. אתה יודע מזה לתת 12 סטים לגב ברציפות ?!
תתחיל בfbw, גודלים איתה מעולה בהתחלה! לחזה תעשה 6 סטים לגב 6 סטים רגליים 6 סטים יד קדמית 2 סטים יד אחורית 3 סטים כתפיים 3 סטים בטן 3 סטים תאמין לי, אם תעבוד עם משקלים שהמקסימום שלך זה 8 חזרות, גם בזה יהיה לך קשה לעמוד. זה אימון יחסית ארוך, שעה - שעה וחצי תשתדל לא לנוח יותר מדי בין הסטים, 30-45 שניות. אל תעבור את ה12 חזרות ואל תרד מה6 חזרות, כל מה שביניהם יהיה טוב. סמוך עליי, יש גם מתקדמים מעדיפים Fbw זאת תוכנית מעולה להיפרטרופיה! במיוחד למתחילים שהיא הכרחית להתחלה.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() עזבו אותו מfbw...הוא צריך לעשות כבר Abcdefg בלי מנוחות
...הוא פלא גנטי... |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אימון עבודה על סיב אחד .LOL
![]() |
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() Sojgoon,
עם כל הכבוד שלי אליך, חלאס.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שיעשה תוכנית Ab כמתחיל שלא יקפוץ ישר, הכל בהדרגה
Ab A: חזה+יד אחורית+רגליים B: יד קדמית+גב+כתפיים
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() כמה שנשמע לך מפתה לעבוד עם תוכניות כאלה מתקדמות כדאי לך מאוד להתחיל חודש תוכנית של מתחילים זה יכול לחסוך לך הרבה בעיות ופציעות שחבל לקבל כבר על ההתחלה פשוט תתאמן ב Ab או Fbw לחודש חודש וחצי ואז תתאמן יותר חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ריאשון Sojgoon שב שב בשקט רואים שאתה קטן יאלה סע...דבר שני הבנתי אותכם בתוכנית FBW אבל כמה להרים על כמה מישקל לעבוד נגיד יד קידמית או חזה או כל שריר אחר על פי מה ש-psy הביא לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() משקל שנראה לך מתאים זה אתה בודק איזה משקלים טובים לך לא אנחנו אמורים לדעת:s
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נכון ברור שאני בודק אבל.....20 קילו זה בסדר יעני אני יכול גם 25 אבל זה לא הקטע ד"א כמה חזרות לעשות נגיד לחזה,יד קידמית,יד אחורית וכו.....
ו.......המאמן שלי אמר לי לא להתחיל ב-20 קילו שהיתחלתי כבר בפעם הריאשונה שזה לא קל לי ולא קשה לי זה ממש לא קשה לי 20 קילו אבל...הוא אמר לי שאני יתחיל מי 10 קילו 20 חזרות 4 סטים....{שזה קל לי}ככה הוא אמר לי לעשות שבוע ככה עד שהשריר לי יתרגל ואני שואל אותכם עם זה בסדר..תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי 20 חזרות שלושה סטים על משקל בינוני ולאט לאט תעלה אחי
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ואחרי זה 15 חזרות 3 סטים על משקל יותר גבוה ואז תשנה תוכניות והכל ...תקשיב למאמן שלך ישך עכשיו מכון עם מאמן זה לא כמו שתמתאמן בבית
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |