|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני כרגע משתמש בשייק מאסה כבר 7+ חודשים. זה די יקר ויש בזה גם הרבה חארטה וכולסטרול, ואני רוצה לעבור לשייק חלבון בלבד. השאלה שלי היא, איך זה יעיל לקחת חלבון ללא פחמימות? כמה קלוריות יש בשייק ממוצע של 30 גרם חלבון. ואם אני רוצה לעלות במאסה, האם זה יעיל? השייק מאסה עוזר לי בבוקר שאין לי זמן לאכול עד שאני מגיע לצבא אז אני דופק שייק בבוקר 20 דקות אחרי שקמתי, וגם שייק אחרי העבודה בלילה אחרי שלא אכלתי איזה שלוש שעות ולוקח לי איזה שעה וחצי להגיע הביתה (אני עובד 3 פעמים בשבוע). הבעיה שלי היא יותר העזרה של השייק כשלא מזדמן לי לאכול. האם אני יוכל לקבל את אותה העזרה משייק חלבון בלבד? ואני חייב לציין שבשייק שאני משתמש כרגע יש 27 גרם חלבון ו500(!) קלוריות לחצי מנה, שזה מה שאני לוקח בכל שייק. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() תוסיף פחמימות לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך? אני לא בבית...וממש אין לי זמן להכין אוכל, אני עובד, בצבא, באימונים, ואין לי זמן לכלום...
אני עושה הכל כדי שיהיה לי גם מספיק זמן לישון שזה לא יותר מידי, כל דבר מעבר לזה לוקח לי מהשינה שהיא לא פחות חשובה מאוכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד נושא שיש לי בעיה איתו...איך אפשר לאכול שיבולת שועל? בלי לבשל זה אפשרי בכלל?
וגם אם אני מבשל את זה אני יכול למות מזה, ניסיתי כמה פעמים בכוח. סוכר ענבים יכול לשמש כפחמימות טובות? איזה סוג פחמימות יש בשייק מאסה? סתם סוכר מסויים או שיש גם פחמימות מורכבות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקשר לסוכר ענבים והפחמימות הטובות תברר בפורום על GI אני לא חזק בזה ![]() בגיינרים בדרך כלל יש פחמימות פשוטות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מזה Gi? איך אני אשאל את זה (מצטער על הבורות).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() muscle juice אה אני מבין תאכזב שלך באמת חרא של דבר ו500 קלוריות זה לא כזה הרבה בסנדוויצים שלי יש יותר מזה..
![]() |
#11 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() איך התפריט שלך ? אם אתה רוצה לעלות במסה אתה לא יכול להיסתמך רק על השייק ולא משנה איזה שייק אפילו של העליה במסה אתה צריך תפריט מסודר שיכיל כמות שמתאימה לך של חלבונים פחמימות שומנים וקלוריות אז תראה תוצאות , נכון שזה קשה שאין זמן אבל אם רוצים תוצאות חייבים להיסתדר .
אתה יכול באמת להעזר באבקת חלבון במשך היום או טונה פסטרמה מה שהכי מסתדר לך לקחת ובשביל הפחמימות והשומנים תיקח איתך לחם חיטה מלאה,אורז, פירות ופרות יבשים, ועוד פחמימות שנוח לך לקחת , בקשר לשומן אתה יכול לקחת איתך אגוזים, שקדים , טחינה אבוקדו (על הלחם) וכו
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על העצות.
אני די מסודר מבחינת תפריט, ועליתי ב9 חודשים מ56 קילו ל72.6 (לפי המדידה היום לפני האימון). אז אני חושב שאני אוכל די טוב. |
![]() |
![]() |