|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל השניצלים של מאמא עוף טיבון וייל ואלה שווים משו מבחינתכת חלבונים וזה יש להם ערכים טובים?
ברור שהם לא כמו חזה עוף אמיתי (או שכן?!) אבל עדיין שווה משו ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אוכל אותם כי מוסיפים להם חלבון סויה וכם מלא חומרים שהם חרא אבל בתכלס זה יכול להיות סבבה אבל לא כמו חזה עוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הם לא שווים תכסף תקנה חזה עוף קפוא תבשל בבית הכי טוב ודרך אגב הערכים נמוכים יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סתם קקה מעובד!
|
![]() |
![]() |