|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה שלי היא שיש בביספס שני ראשים,בטרייספס שלושה ראשים.
עכשיו ממה שהבנתי כשאני עובד אימון של טרייספס,דחיקת מוט מתרכזת בשריר הארוך של הטרייספס ואילו פשיטה או פוש דאון מתרכז בראש הלטרלי? ושניהם בכללי גם על הראש השלישי לא? תקנו אותי אם משהו לא כשורה . עכשיו הייתי רוצה לדעת גם על הראשים בבייספס איך זה הולך בתרגילים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם הבנתי נכון מה שאתה שואל אז :
לטריספס יש את הראש הארוך לונג הד ועליו עובדים ומאריכים אותו שהיד בכפיפה כלומר בתרגילים כמו פשיטת מרפק מאחורי הראש או פולי מאחורי הראש כול התרגילים שהיד למעלה ולהפך שהיד בפשיטה כלומר אחורה כמו בהטית גב השריר מקוצר. ולביספס יש את הראש הקצר ניתן לעבוד עליון שהוא מאורך כשהיד בפשיטה בתרגילים כמו כפיפת מרפקים בישיבה בשיפוע 60 מעלות , וניתן לעבוד על השריר כשהוא מקוצר כמו בכסא כומר וכו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא בדיוק לזה התכוונתי...
הכוונה היא אילו תרגילים עובדים יותר על ראשים מסויימים בטרייספס ובביספס. על השריר הארוך,הלטראלי,והשלישי(שכחתי את השם) בטרייספס,וכמו כאן גם שני הראשים בביספס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא חושב שאפשר לבודד עבודה על אחד הראשים בבייספ או בטרייספ, אתה עובד על כולם ביחד
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא לבודד ברור,איזו תנועה משפיעה יותר על ראשים מסויימים...
יש דחיקה ,ויש פשיטה לטרייספס בביספס פטישים,כפיפות מרפק רגילות,עם מוט W,מוט ישר יש השפעה קצת שונה לא ? עם כל הדיבור כמובן שזה עדיין משתתף כיחידה אחת... |
![]() |
![]() |