|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
אוקיי חברה זאת פעם ראשונה שאני בונה תוכנית לאימון כוח ואני לא משהו גאון בזה אשמח אם תחוו את דעתכם על התוכנית הזאת. פרטים עליי: 1.73 65kg גיל 18 מתאמן שלושה חודשים בחדר כושר, לפני זה שחיתי שנתיים וחצי ועסקתי בריצה 4 שנים. תוכניות קודמות היו נפח שריר עכשיו אני יותר מעוניין בכוח A: חזה: (1)לחיצת חזה אופקית ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (משקל 6rm 90% ) (2)לחיצת חזה שיפוע חיובי (משקולות חופשיים):ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (משקל 6rm 90% ) (3)פרפר חזה רחב (מכשיר)ארבע סטים 8 חזרות מנוחה של 90 שניות (משקל 6rm 90% ) יד אחורית: (1)מקבילים (גוף) - 3max משקל גוף (זה בנתיים ככה כי אני לא כל כך חזק בזה ואני רוצה להגיעה ל 20 חזרות ואז אני אוסיף משקולת) (2)פשיטת מרפק מעל הראש (משקולת יד):ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (משקל 6rm 95% ) רגליים וישבן: פה אני יותר מעוניין לעבוד על סיבולת מאשר כוח. (1)סקווט: 3 סטים 15 חזרות (מנוחה 30 שניות) (2)פשיטת ברך: 3 סטים 15 חזרות (מנוחה 30 שניות) (3)כפיפת ברך בשכיבה על הבטן: 3 סטים 15 חזרות (מנוחה 30 שניות) B: גב: (1)מתח גוף: ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (משקולת של 20 קילו) (2)פולי עליון אחיזה מקבילה: ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (3)פשיטת גב בשכיבה על הבטן: 15 חזרות שלוש סטים (זה סתם לחיזוק לא כוח) כתפיים: (1)לחיצת כתפיים משקולות יד: ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (2)הרמת ידיים לפנים משקולות יד ארבע סטים 8 חזרות מנוחה של 90 שניות יד קדמית: (1) כפיפת מרפקים בשיפוע(מוט W) : ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות (2) כפיפת מרפקים בישיבה (משקולות יד) : ארבע סטים 6 חזרות מנוחה של 110 שניות מה דעתכם?? אשמח לקבל תגובות עצות לשיפור! |
![]() |
![]() |