|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() http://youtube.com/watch?v=zlfbVnaVGmk
http://youtube.com/watch?v=MEOnRRUNrr0 http://youtube.com/watch?v=g9UlHZnmZ2E http://youtube.com/watch?v=DElVVYFDsck http://youtube.com/watch?v=gr-vwhnih_Q http://youtube.com/watch?v=hIgk0q4e9FY הסרטון השני מעלה בי זעם טהור. ככה זה לגבי הכל - מוזיקה, טלוויזיה וכו...
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מזה הטימטום הזה?לאנשים ממש משעמם!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו בן אדם העלה את הסירטון הזה גם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מפגרים נאצים.
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה בא לי לפרק אותם אחרי ההודעה של אנטון.
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() סבבה, שיתפללו לישו כשירצו לגדול
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() מזה החרא הזה מי אלה הפסיכים האלה אנטון קראתי את כל ההודעות שלך ויש לי כמה שאלות
1.אתה נוצרי ?כי החבר'ה האלה בני הין בני האורקים בני הבמבה האלה נישמעים לי נוצרים הדוקים מאוד! 2.מזתומרת איבדתה את המשפחה שלך שם?כאילו הם חזקים בדת הזו אז הם ניתקו איתכם קשר בגלל שיצאתם מזה? ו3 וואלה זאת לא שאלה זה מה שאני אומר לך יש משפט שאומר "איש איש באמונתו יחייה" ולהטיף לבן אדם שאם הוא לא יעשה "ככה וככה" זה חטא! וזה פשע! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
ובני הין זה בן אדם אחד חחח - הכוונה היא לא לבנים כלשהם. וכמובן שהזכרונות זה משהו שאני אגרור איתי כל החיים. אחרי שאני רואה דברים כאלה אני רואה תמונות מסוימות עוברות לי מול העיניים. בא לי לאסוף כמה חברה' ופשוט להיכנס באנשים האלה בירושלים, ביורמלה, בנובוסיבירסק, באילת, בפראג - בכל המקומות שלהם שהייתי בהם.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
מה אנחנו, בימי הביניים? כשראו את הבונים החופשיים כמסדר שטניסטי? זה מזכיר לי סרטון רוסי שראיתי ביוטיוב, עם הכותרת "פוטין הוא בוגד שאוהב יהודונים", ובו מי שעשה אותו הראה תמונות של פוטין מבקר ביד ושם, לובש כיפה, מדליק מנורה... עם הערות כמו "תראו איך הנשיא שלנו מתחנף אל היהודונים. זה נשיא זה?" ומסתיים במילים של פוטין "אסור לשכוח את התרומה האדירה שנתן העם הרוסי להצלת היהודים בשואה". צריך להעיף את האנשים האלה מהאינטרנט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() "חבורה של מטומטמים שמנסים להפוך אותך לנוצרי בכוח בעזרת המצאת שקרים והטפות דתיות הם מענינים לי את התחת כמו כל המטיפים הדתיים עכשיו כבה את האור עוף מפה ותן לי לישון" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
כל כך עיצבן הקטע הזה: תמיד כל המבוגרים (דוד ודודה שלי בעיקר) אמרו לי שיש בי שדים ושצריך להתפלל עליי. כל הזמן ראו בי בעיות. פאק, שיחקתי פעם קומנדוס - דודה שלי נכנסת לחדר (שלי, בדירה שלי ושל אמא שלי) ואומרת - מה עובר לך בראש כשאתה הורג אנשים ככה?
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איזה אוסף כבד של בולשיט בן אדם :laugh: אצלי במשפחה יש אנשים מאוד דתיים אבל אין אצלנו כזה דבר הטפה דתית!למעשה אין את זה אצל אנשים שבאמת מאמינים וכן כל מי שעושה בד"כ הטפה דתית מקבל על זה כסף. חחחחחחחחח בני דודים שלי דתיים כל היום משחקים GTA אתה מדבר על קומנדוס קיצור טוב שיצאתה מזה אחי ותמסור לכל אלו שמטיפים לך ככה על שדים ובולשיט שWORLD OF WARCRAFT זה משחק קטלני ביותר ואפילו ממכר אבל זה לא אומר שצריך לפתוח שער לכל היצורים והסיפורי סבתא שקיימים שם לעולם האמיתי שלנו:laugh: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם לי אישית לא קרה כלום, אבל בגללם איבדתי את החבר הכי טוב שלי שהכרתי קרוב ל-15 שנים. לפני שנה הוא ניתק איתי קשר לחלוטין בלי שום סיבה שנראית לעין, ולא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום. לפני כמה חודשים גיליתי שהוא הולך באופן קבוע למפגשים של היהודים המשיחיסטים. הלכתי לאחת הפגישות שלהם שבמקרה גיליתי איפה ומתי היא, ומצאתי אותו שם. כשהוא ראה אותי הוא קרא לעוד 5 חבר'ה שהיו איתו שם והם התחילו להרביץ לי, במזל הצלחתי לברוח בעור שיניי, ותבין שזה בנאדם שמגיל שנתיים בערך אני מכיר והיינו שכנים וחברים מאוד טובים, למדנו ביחד ביסודי ובחטיבה והיינו נפגשים כמעט כל יום. המשפחה שלו התחננה בפני שאני ידבר איתו וינסה להוציא אותו משם, אבל עד עכשיו לא הצלחתי... מאז יצא לי להיות בקשר עם יד לאחים שבאמת היחידים שאכפת להם, וכבר יצא לי לצאת עם כמה מהאנשים שם למפגשים מסיונריים ברחבי הארץ ולסכל הסתה של יהודים לכתות מעין אלו. אני מקווה שתצליח להתגבר על כל מה שעברת בילדותך, ומאחל לך רק טוב. |
|
![]() |
![]() |