|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר הרבה מאוד זמן בתוכנית Abc, ושמתי לב שבתקופה האחרונה(שזה כמה חודשים), אני פשוט לא עולה יותר במסה, אני מרגיש תקוע.(ואל תגידו לי תאכל יותר, כי אני מפציץ במזון).
ואני מעוניין לעבור לאחת התוכניות האלו: Hit\hst אני מבקש מכם, אם מישהו יכול להציג בפני את כל מה שצריך להיות(כמה ואיך) בתוכניות האלו. וכמה תרגילים, חזרות, סטים, ימי אימונים, הכל... ותרגילים אני כבר אבחר, כי הבנתי שצריך תרגיל אחד לכל שריר. ובבקשה אל תפנו אותי אל המאמרים שבאתר, כי כבר קראתי והבנתי פחות או יותר, אני רק לא יודע איך לבנות את התוכנית אימונים. תודה רבה רבה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קראת את המאמרים ואתה לא יודע איך לבנות ?
בhst יש לך במפורש כמה חזרות וכמה סטים לעשות ואיזה משקל והכל בדיוק. Hit זה קצת יותר מורכב, אבל אתה יכול לראות את אחת התוכניות המוכנות שיש בנעוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אז נשאר עם Hst, זה סט אחד, 10 חזרות, ובאימון ה-6 אני אמור להגיע לכישלון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא ...
Hst אתה מתחיל משבועיים של 15 חזרות כשבשישי אתה מגיע לכשלון (עולה במשקל כל הזמן) עוד שבועיים ב10, עוד שבועיים ב5, עוד שבועיים קשים במיוחד ועוד כמה ימים של מנוחה אסטרטגית .. תקרא שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() שמתי לב שלא עובדים שם על כל השרירים, על אילו כן עובדים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בhst ? עובדים על הרוב .. פשוט משתמשים שם בתרגילים מורכבים בשביל שלא יצא אימונים ארוכים מדי ושלא תגיע לאימון יתר ..
כתף אחורית לא ממש פועלת שם, חוץ מזה - יש עוד כמה שרירים שפועלים קצת פחות בתרגילים המורכבים, אבל אתה תמיד יכול לחזק אותם עם סיום סיבוב אחד של Hst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ומה הקטע של המנוחה של 9-14 יום?! אני לא מתאמן בכלל בתקופה הזאת?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי .. לא קראת את המאמר בשיט .. תקרא שם על "מנוחה אסטראטגית" או משו כזה :p
(בשני המאמרים שבאתר כתוב על זה) |
![]() |
![]() |