|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() http://www.nabba.co.il/guy1.htm
אלי למה זה כל כך מכוער ? הם מקנאים פשוט מאוד, הם רואים אותי בפירסומות, כל ילד יודע מי זה אלי האנה, אני לא רק מפתח גוף, אני סלב בזכות התארים שלי, יש לי מרצדס, המר וילה, אישה צעירה ומדהימה ילדים יפים יש לי הכל. תודה לאל בזכות ולא בחסד, הכי קל זה ללכלך, יש לו סינטול ביד, בתאומים אני רוצה לראות שאותם מאונני מיקלדת ישימו סינטול ויראו כמוני, אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול, ויש להם יד בקושי חמישים, הם הולכים ברחוב ואז האיש הפשוט אומר להם אתה נראה טוב, אבל לא כמו אלי האנה או שקוראים להם אלי האנה, אתה מבין הם מתוסכלים, אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() יאלה אחי חאלס לעשות מכל דבר היסטוריה כי הוא צודק מילה במילה יש כאלו...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() עצוב וחבל,רק הבעיה שהבן אדם ניפגע כי היו פה אנשים שירדו עליו הרבה זמן והוא מקצוען אמיתי זה לא שירדו על גרישגורן שגם יורד עלינו הוא טאחלס לא ירד עלינו אף פעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פוסטים נפתחו על זה ? :\ חח בכל מקרה אחי.. יש פה ילדים בני 9 שחשים את עצמם מבינים במשהו, ומזלזלים בידע של מדריכים ומקצוענים כאלה ואחרים, העיקר שהם - תלמידי תיכון - יודעים יותר טוב מכולם.. לבן אדם שמתאמן שנים זה קשה לקבל את זה, קשה לקבל ביקורת קשה על כל המאמצים שעשית מילד בן 15 שכותב לך סינטול, אתה 0..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא ראיתי אתזה פה סתם רציתי לדעת אם ראו
אין לי דעה בנושא רק לדעת מה אתם חושבים.
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דווקא אני הבנתי שהרבה מהפורום מעריכים אותו(אני ביניהם..) מה הוא בוכה? הוא מפורסם, מה הוא מצפה שיהיו רק ביקורות טובות?
שילמד לקבל גם ביקורות רעות.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() סתם, בלי קשר - זה לא נראה לכם קצת מגוחך?
![]()
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
קודם כל דעתי האישית על אלי אנה שכבודו במקומו מונח בין אם הוא מסונטל, מוזרק או לא משנה מה. זה לא עניינו של אף אחד להכנס לו לשריר בתחת ולבדוק שם. הוא מייצג את ישראל והוא ספורטאי ואין מה לעשות זה חלק מהענף. כמו שכל אלוף אחר בתחום משתמש באותם דברים.
לגבי הכתבה זה כבר משהו אחר, לדעתי הוא יורה לעצמו ברגל. מה שאלי לא מבין כנראה זה שהוא פשוט הוריד את עצמו לרמה של הילדים הקטנים שרושמים עליו דברים ופשוט מתלכלך בקקי. הוא פשוט משניא את עצמו עליהם עוד יותר ובמילים הבוטות שהוא בחר לרשום שם הוא פשוט נראה כאדם בוטה וגס בדיוק כמו הסטיגמה הרווחת על מפתחי גוף. בתור נשיא איגוד רציני ומוביל הוא צריך לנסות לעודד את הנוער לכושר ופיתוח גוף ובכך לעלות גם את המודעות בארץ. הפורום הזה הוא פורום פתוח ולכן לא ניתן לשלוט תמיד בכל מה שנאמר פה והמטרה היא גם לתת חשיפה לקהל צעיר שיום אחד עשוי גם להתחרות וראינו את זה בעבר עם חבר'ה מהנוער שחלקם רושמים ורשמו באתר. לדעתי הוא יכל לנסח את הכתבה בצורה יפה ולא בוטה ולהעביר את המסר שכן אני מסכים איתו על החוסר פירגון והלכלוכים המגעילים שנאמרים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() צודק בכל מילה,תראו לו קצת כבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה לי שום דבר נגדו אבל לדעתי זה כבר מגעיל
כי בטוח גיל מכיר אותו ויש להם דיבור ולבוא וככה ללכך על האתר שלו שזה סך הכל הפרנסה שלו בגלל שיש פה כמה שנתנו לו תגובות לא לעניין זה לא בסדר הוא יכל להגיד יש ילדים אפילו באתרים כמו ישראל באדי שהוא אתר מאוד מצויין בעברית שפשוט מלכלכים בלי להבין כלום חוץ מזה בנאדם בגיל שלו שעבר כל כך הרבה לפעמים צריך לדעת להיתעלם לדעתי זה ממש מגעיל כי הוא עשה לגיל עכשיו טונה של פירסום שלילי שסך הכל יפגע בו כל זה בגגלל שהוא נעלב מכמה ילדים שלא "מזיזים" לו כי יש לו האמר ווילה ואישה צעירה!! אבל הוא היה חייבלהזכיר את אותם ילדים שלא "מזיזים לא ביכלל " בראיון רישמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני מחזק את מילות החוכמה של יוגי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ---
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() את ההצלחה הגדולה שלו בעולם באמת אי אפשר לקחת ממנו. צריך לתת לו כבוד על זה - אין ספק.
הוא גם צודק שאנשים מאוד ביקורתיים כלפי הצלחה של אחרים. אבל כנראה שגם את שגעון הגדלות הזה אי אפשר לקחת ממנו. הוא מדבר כאילו הוא בן אדם טוב יותר בכמה רמות מכל המדינה. אני בכלל לא רוצה להגיד איך הראיון הזה משקף אותו בתור אדם מעבר להיותו שחצן. עם כל הכבוד, משפט כזה:"את מה שעשיתי בקריירה שלי, אני בטוח שאף ישראלי לא יוכל לשחזר, ואת זה אי אפשר לקחת ממני!!! " זה פשוט שיא השחצנות. פשוט מגעיל לקרוא. מה שהוא אומר פה זה בעצם "אני מפתח הגוף הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים", ואת העתיד הוא לא יכול לחזות, נכון? זה בכלל בלי לדבר על זה שהוא אמור לעודד את המקצוע בארץ. לכל האנשים שהולכים להעיר לי פה, אז כדאי ליידע אתכם שאין לי מטרה להגיע לכזו רמה, אני לא רוצה ולא הייתי מתחלף איתו גם אם היתה לי אפשרות. מבחינת הצלחה, אין ספק שהוא הצליח ויש לי כבוד כלפיו בזכות זה, אבל אל תגידו לי שאתם לא רואים פה שהוא מגלומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כזו התבטאות מכוערת של בנאדם בוגר הרבה זמן לא ראיתי.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הנה אל תגידו שהוא לא צדק...זה שוב מתחיל