|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שישטפו את הידיים ואז יהיו בלי דם על הידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון תקן אותי אם אני טועה
אתה בדעותייך ימני איך לעזעזל הצלחתה לישרוד בבית הספר הכי אדיוטי במדינה ?!?!! ליד"ה איך?!?!!!? היה לי תקל אם כמה ילדים משמה אני זוכר כימאט הרגתי מישהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אתה לא מיתבייש תיתבייש בעצמך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשר ליצחוק על נושא כאוב שכזה אני לא יודע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבקשה ספר אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() אף פעם לא הבנתי למה עושים סביב טקס רבין יותר רעש מאשר סביב טקס יום השואה...
![]() |
#10 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נעים אבל מסתדרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אסור לעשות את זה! ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלכתי לשם כי זה נחשב פעם לאחד מבתי הספר הטובים בישראל, נמצא ליד הכנסת וזה אבל משום מה בזמן הלימודים שלי נוכחתי לדעת שחוץ מהיותו יקר (5500 שקל לשנה, וזה יכול אפילו להגיע ל-7000) אין בו שום דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ראיתי את הדיון בערוץ הכנסת היום בבוקר (היה לי דלוק ברקע)
1. רמת דיון של ילדים בני 14 עם קללות בכל מקום , חד"ש אמרו באופן לא כ"כ עקיף שצריך לשחרר את ברגותי כדי להלחם ולסיים את כיבוש (להשמיד את ישראל ) המרץ כרגיל מסלפים ומסתירים עובדות מאשימים את כל העולם בפופוליסטיות והזהבה גלאון הזאת עושה נאום פופוליסטי בעד מטרה שידועה ככזאת קללות על החרדים חופשי בגלל הצעת חוק של תיקון הפלייה נגדם מי נותן לקופים האלה לנהל את המדינה??? האנשים היחידים שפועלים כמו שראוי ושומרים על תרבות הדיבור זה הליכוד כאילו היו יותר ימניים ממפד"ל נאבקים על דעותיהם ולא נותנים לאדם שנואם אחריהם לצאת עם כל השקרים שלו
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איגור מה שאתה מתאר אסור במערכת החינוך לדעתי זה פשע ...
כי זה מעצב את המוח של ילדים קלי השפעה ולפי מה שיצא לי ליראות התקל שהיה לי אם כמה ילדים מליד"ה אם ילדים מושפעים חבל על הזמן אני זוכר אחד מהם קילל אותי אמר לי ככה יראש כרוב אחד חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני לא אומר שצריך לשחרר אסירים, אבל תחשבו אם חס וחלילה אח שלכם היה במקום גלעד.. צריך כר לשים קץ לעיניין הזה. להיכנס לעזה ופשוט למצוא אותו, זה לא עסק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
דווקא היו מפגשים לא רעים בכלל. זה כל כך מפריע לך !?
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני רק עדיין לא מבין מה שחרור אסירים של הפתח יתרום, אם החמאס הם אלה שמחזיקים בגלעד. כאילו מה, החמאס בכלל זמין זין על אבו מאזן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מפגרים חושבים שבגלל שהפתח עכשיו בלחץ הם פתאום יאהבו את ישראל.. זה בחיים לא יקרה. גם אם יחתם הסכם הוא יהיה על הנייר ולא יחזיק בשיט. הבעיה האמיתית היא החמאס.
הפתח רק ימצצו כל מה שאפשר מישראל ויקבלו כסף ונשק ובסוף יתחברו שוב לחמס ויפנו הכל נגדינו.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ברגותי וכל האלה של הפתח זה בשביל "לחזק" את אבו מאזן, וגם החמאס רוצה אסירים משלו לשיחרור גלעד.
הסיפור עצמו לא פשוט, המדינה צריכה לעשות את השיקולים שלה כי אין פה נכון או לא נכון, למרות שאני חושב שיש מחיר מסוים שאסור לשלם אולי אולמרט לא יוכל להתסכל להורים של גלגד בעיניים אבל עם כל הצער שבדבר אנחנו לא יכולים לשחרר אלפי מחבלים עם דם על הידיים,קיצר המצב לא פשוט. לגביי שיחרורו של ברגותי האמת אני בעד, אני חושב שיש לו כוח רב בעזה ואולי הוא יצליח לסחוף שוב את הפתח לשלטון כי אסור שהחמאס ילשוט ככה ולא נראה לי שאבו מאזן יש את הכוח לזה והיחדי שאולי כן יכול זה ברגותי. |
![]() |
![]() |