|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני התחרות 3 ימים מתחילים ריקון פחמימות שותים הרבה מים ואחרי 3 ימים העמסה של המון פחמימות מתדלקים 3 ימים הרבה פחמימות ומרוקנים מים בהדרגה זה בקצרה מה שקראתי והבנתי...
השאלה בהעמסה הזו של לפני התחרות מורידים את כמות החלבון או שנשארים איתה כי זה המון קלוריות ב3 ימים לא מצאתי על זה תשובה בספר שקראתי..Championship Bodybuilding |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל התהליך נקרא "ייבוש", ע"מ שיוכלו לראות את סיבי השרירים, את הוורידים, אתה צריך לאכול פחמימות "יבשות", המון אבל המון פריכיות למשל...זה ממש על קצה המזלג (אני לא מתחרה).
אל תנסה לעשות את התהליך הזה בחיים לבד, תהליך מסוכן שמורידים את הגוף למצב של חצי ליטר מים ביום.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או שלא יודעים ממש...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
לא כולם יודעים לעשות העמסה כמו שצריך. מי שמתחרה, יודע, אבל תהיה בטוח שלא יפרסמו לך כאן את השיטות. גם כשאני אתחרה, בעתיד, אני לא אפרסם את הסודות של המקצוע. לגבי כמות חלבון, בחיטוב אוכלים הרבה חלבון כדי לא לאבד שריר, בנוסף נמצאים במאזן קלורי שלילי ולכן ישנה סכנה של איבוד שריר. בהעמסת פחמימות, לא נמצאים במאזן שלילי, מן הסתם, לכן אין צורך לדחוף הרבה חלבון לגוף. כמובן שעדיין לא יורדים מאיזור 2 גרם לקילו. |
|
![]() |
![]() |