|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שחקן ענק! מצטער שאני פותח נושא סתמי.
עכשיו שיחקתי בUefa League 2006-2007 והוא ממש תותח! קרדיט ליואב על הכישרון שהוא גידל בין הידיים. לילה טוב ![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() ![]() דרך פרו אבולושן אתה מסיק שהוא שחקן ענק?! טוב, אבל במקרה הזה הגעת למסקנה הנכונה.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() תכתוב Recoba ביוטיוב, תקבל איזה 7000000000000 תוצאות של אנשים ששיחקו איתו בפרו אבולושן חח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אגב Recoba , למה הוא מושעה?
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() הוא אומנם מושעה, אבל הוא פה כשצריך אותו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() תמונות שמחות:
![]()
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אנטון ממתי תמונה אחת זה תמונות?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פאק לא להאמין איך ברצלונה התחזקה....
ובארץ- הקבוצה שלדעתי תפתיע בשנה הבאה, ואני אומר את זה למרות שאני אוהד את חיפה בכל נשמתי מאז שהתחלתי לראות כדורגל בגיל 6, הפועל תל אביב! סלים טועמה, אניימה, אבדי(נראה לי,זר מוכשר לאללה), ראובן עובד ועוד רבים וטובים אחרים. חיפה יתחזקו כולה בקשר אחורי ובלם, עומר גולן וזהו. עדיין הם לא ישלימו את החלל החסר באגף שמאל וחבל, מה גם חבל שעכשיו אחרי שהחתימו את גולן - ארבייטמן יתייבש שוב על הספסל.
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הלוואי שברצלונה ישחקו בחלק מהמשחקים העונה 4-2-4, מערך התקפי חבל על הזמן...
רונלדיניו מסי אטו והנרי בחוד, יעשו בית ספר להגנה.. כמובן שזה רק אם הנרי יכנס לעניינים כמו שצריך.. וזה רק נגד קבוצות חלשות(ה4-2-4)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 4-2-4
אתה יכול לקרוא לזה גם 4-4-2 לא חייב שהם ישחקו כל כך התקפי. זה מערך מצויין לכל משחק.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |