|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאחרונה בשבוע זה, ממשלת אנגליה הסירה את לימודי "השואה" ממערכת השעות בבתי הספר ברחבי המדינה . בטענה כי נושא זה הוא פוגעני בעבור אוכלוסיית המוסלמים הטוענת כי אירוע זה מעולם לא קרה . זהו סימן מפחיד לבאות, כמה הפחד אוחז בעולם וכל כך בקלות המדינות נכנעות לו . עברו יותר מ- 60 מאז מלחמת העולם השניה הסתיימה . אנחנו שולחים אי-מייל זה כמכתב שרשרת , לזכרם של : 6 מילון יהודים, 20 מיליון רוסים, 10 מיליון נוצרים ו- 1900 כמרים קתוליים שנרצחו, נטבחו, נאנסו, נשרפו, הורעבו, והושפלו בזמן שהעולם הסתכל לצדהשני !! עכשיו, יותר מתמיד, בגלל איראן ומנהיגה שבין עוד אחרים טוענים כי השואה היא רקאגדה , חשוב מאוד להזכיר לעולם- לא לשכוח!! http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=445979&in_page_id=1770 קיבלתי את זה באימיל מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
נראה לי שזאת בדיחה, למה זה נשמע ממש לא הגיוני. מה זאת אומרת, פוגע ברגשותיהם של מכחישי השואה?!! בפעם האחרונה שבדקתי, הכחשת שואה באירופה היא פשע ומכניסים אנשים שמה שמפיצים הכחשת שואה לכלא. אין סיכוי שזה אמיתי, אני אומר שהמאמר הזה הוא מתיחה.
כי אם דבר כזה קורה בצורה מאורגנת, הארגונים לזכרון השואה יתבעו את התחת מבתי הספר שתומכים בהכחשת שואה, ידרשו לסגור אותם, יתחיל פה בלגן רציני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ארופה מיתאסלמת זה ידוע
יש המון המון מוסלמים באנגליה הולנד וצרפת וגם בגרמניה וזה בטח תוצאה של הלחץ המוסלמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמין שזה קרה וזה לא מתפרסם ברחביי המדינה, אני אדם שמתעדכן.
הממשלה לא תשתוק, אפילו שיש לנו ראש ממש מקסים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חרטה.
יורידו את זה מחומר הלימוד כי מוסלמים חושבים שזה לא קרה? שטויות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני כבר לא מתפלא ממש שיקרה בבריטניה...
רק לאחרונה שמעתי שממשיכים לעשות שם חרם על לימודים אקדמאיים של יהודים... אם אם מוציאים את החומר לימוד של השואה מתכנית הלימודים... ברור שזה חמור.. אבל אני לא מתרגש מזה :dry: :dry: :dry: אנטישמיים מזדיינים ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק שתדעו מתו הרבה יותר מ6 מיליון יהודים 6 מיליון זה נהיה הסמל משנות ה50'
אבל לאט לאט לקראת שנות ה70 הגיע המספר ל10 מיליון
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סתם קישקוש... אם זה היה קורה כל היה צריך להיות על זה הרבה רעש
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חחחחחחח זה ברור מאליו עד כמה שהנושא קשה , השטלטות מוסלמית על אנגלייה
אגב , לא רק הנאצים חיסלו יהודים בתקופה הזאת של שנות ה40-30 כל מי שרוסי חייב לדעת
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() כנראה מתיחה, אבל אם לא צריך לשחוט את מי שאחראי לזה...
צריך לשאול אותם את זה - אם לא הייתה שואה, אז איפה הקרובים שלנו? נעלמו? אה?!