|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מיתאמן 8 חודשים במכון.
אני בחיטוב 1.83 שוקל 74-73 כ 15-13% שומן. היקף יד 36 (ידיים קטנות רוצה להשקיע בהן יותר). אני עושה סטים בשיטת הפירמידה(מעלה מישקל מוריד חזרות) AB : A-חזה,כתפיים,יד אחורית חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 8-12 חזרות 3 סטים פרפר בכבלים 8-12 חזרות 3 סטים לחיצת חזה בשיפוע חיובי 8-12 חזרות 3 סטים כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 8-12 חזרות 2 סטים פרפר הפוך בכבילים 8-12 חזרות 2 סטים הרחקת כתפיים לצדדים 8-12 חזרות 3 סטים יד אחורית: לחיצה צרפתית 3 סטים 8-10 חזרות פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 3 סטים 8-10 חזרות כבל בנט 3 סטים 8-10 חזרות. B-גב,רגליים,ידי קידמית,בטן גב: מתח 8-12 חזרות 3 סטים חתירה בישיבה מוט רחב 3 סטים 8-12 חזרות חתירה בישיבה אחיזה צרה 3 סטים 8-12 חזרות פולי עליון לחזה3 סטים 8-12 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 8-12 חזרות סקוואט 8-12 חזרות דו ראשי 8-12 חזרות ידיים: כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט דבליו 3 סטים 8-12 חזרות כפיפת מרפקים עם כבל 2 סטים 8-12 חזרות כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות בודדות 2 סטים 8-12 חזרות בטן: הנפת רגליים באוויר 20 פעם 3 סטים כפיפות בטן עם משקל 4 סטים 12-14 חזרות. בסוף כול אימון אירובי במשך 30 דקות. ------------------------------------------------------------- יש לי כמה שאלות ברשותכם : 1.האם באימון חזה אני עובד על כול שרירי החזה ? 2.אפשר בבקשה תמונה איך עושים פרפר בכבלים ? 3.אפשר תמונה ל פרפר הפוך בכבילים והאם זה בכלל תרגיל ליד אחורית ? תודה רבה ! השמח לתגובות בונות שיעזרו לי לשפר את התוכנית ![]() ![]() יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמעט בדף השני *up*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אתה עושה כל כך הרבה סטים לידיים וכתפיים? זה שתעשה יותר סטים לא אומר שהם יתפתחו יותר מהר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מלא סטים לידיים.....
תוריד איזה תרגיל לכתפיים, בייספס, תריספס... ככה שיהיו לך איזה 2 תרגילים לכל אחד מהם = 6 סטים... בהצלחה!
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי איך עכשיו הורדתי 2 סטים בכול תרגיל ...
ואפשר בבקשה תמונה ל פרפר הפוך בכבילים 8-12 חזרות 2 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לחשוב על דרך לעשות פרפר הפוך בכבלים...אתה יכול לעשות פרפר הפוך במכונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() פרפר הפוך בכבלים זה תרגיל לכתף אחורית
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() *uP*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בחיטוב למה אתה עושה הרבה סטים תוריד ל-6 לשריר גדול ו2-3 גג לשריר קטן אין בזה תועלת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |