|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאחר שניסיתי לקחת 2 אבקות בתקופות שונות לעליה במשקל מגה מאסס וסייזאפ..
ששתיהן בואו נגיד האפקט לא היה משהו... רציתי לדעת עם אבקת חלבון בשילוב של קריאטין יכולה לעזור יותר??? או רק אבקת חלבון ? יותר בעניין של חיטוב ..אני רזה אבל יש לי מבנה טוב לבניה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אחי,מה אתה בה להגיד בזה שהאבקות לא היו משהו..ומה אתה רוצה שהחלבון והקראטין יתן לך ואתה גם אומר שאתה מעוניין בחיטוב,אז מה סיריוס מאס ומגה מאס קשור פה?
תפריט 5-6 ארוחות מסודרות יש לך ביכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המגה מאס היה אמור היה לתת לי תוספת לקלוריות במשקל..
לגרום לעליה עם ארוחות מסודרות ואימון וזה לא הכי הכי עזר לי... רציתי לדעת עם לאפקט החלבון יש אפקט טוב יותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אם לא עלית כמו שצריח במשקל זה אומר רק דבר אחד. לא האית במעזן קלורי חיובי כמו שצריח,והתפריט כנראה לא היה טוב.(התזונה שלך)
האית צריח או לידחוף יותר אוכל או לידחוף יותר אבקה זה הכל.יש כאלה שקונים גיינר ושותים אותו 10 גרם בבוקר ו-10 גרם אחרי אימון אם ליטר מיים. כך לא עולים. מכניסים את הכמות של הקלוריות שצריח בשביל ליגדול שותים וגומרים בחודש חודש וחצי ועולים,אין פה משחקים. *אבקת חלבון תיתן לך רק חלבון (בלי הרבה קלוריות כמו בגיינר) ואם אתה אומר שאתה רוצה להתחטב אז לך על חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה אומר שהשיטה זה ארוחות מסודרות עד 6 ארוחות ביום + אבקת חלבון?? זה השיטה?
וכמובן אימונים מסודרים |
![]() |
![]() |