|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה הגעתי לדף הבא ומצאתי בו מידע על תוכנית אימונים שנקראת DC training ועל העקרונות שעליה היא מבוססת
אני מאד ממליץ להשקיע ולקרוא, אפילו שזה באנגליץ וקצת ארוך, בהחלט פותח את העיניים על איך צריך להתאמן-powerbuilding אני פחות או יותר כבר אימצתי את הגישה, אני בשבוע ה 6 של 5x5, הולך טוב...אני גדל מעולה, המשקלים עולים, וברוך השם עוד סנטימטר לבייספס סתכלו תגובה שלישית http://forum.mesomorphosis.com/train...134253142.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מבין למה הוא חופר על זה שצריך להתקדם במשקלי עבודה בכל הסעיפים, זה ברור מאליו.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה לא ברור מספיק. גם ריפטואו מדבר על זה שאנשים עובדים עם אותו משקל באותן חזרות ולא מבינים למה אין שיפור.
לפי הכתבה, דנטה טוען שהבחור הזה, Jean Paul Guilliame ,טבעי: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() איך זה מסתדר עם הגישה שיש היפוטרפייה רק בטווח חזרות 6/8-10?
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אלי, דנטה גם טוען שהוא עצמו לא טבעי כי הוא השתמש בעבר בסטרואידים, וטוען שהם לא פועלים עליו...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז הוא לא טבעי או כן טבעי? המשפט שלך לא מסתדר.
ice, תקרא את הפוסט הזה שעידן תרגם: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=16651 אין טווח חזרות ספציפי שטוב להיפרטרופיה, יש תוכניות היפרטרופיה שמבוססות על סקוואטים של 20 חזרות. תקנו אם אני טועה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() תודה אחי
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הקטע עם ה20 חזרות סקוואט זה פשוט מביאים כמה שניות מנוחה בין כל חזרה החל מהחזרה ה-10 או משהו כזה, ככה שזה לא ממש RM20 קלאסי.
![]() |