|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
מתקדם במשקלים אבל לא רואים תוצאות
שלום לכולם אני חדש בפורום, רציתי לשאול בקשר לבעיה שיש לי!
אני בן 15.5 מתאמן כעמט שנה איזה 3 פעמים בשבוע ( ולא לוקח חלבונים ושאר התוספים), הבעיה שלי היא שאני מתקדם במשקלים די מהר אבל לא רואים תוצאות על הגוף! במיוחד חזה ובטן שאני מתאמן מאוד חזק ולא רואים כלום. מה צריך לעשות? צריך לשרוף עוד שומן? להתאמן יותר על חלק ספיצפי? אני ישמח לעזרתכם... |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לשרוף שומן מאיפה? מהאף?
תתחיל לאכול כמו מטורף ככה תראה תוצאות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לאכול כמו מטורף זה לא פיתרון
![]() תנסה לקרוא את המאמרים באתר אם לא הולך טוב אני חושב שכדי שתפנה ליועץ תזונה כמו גיל גרנות שהיה בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() הפתרון בשאלה שלך... כתבת "אני לא אוכל חלבונים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה טוב מאוד שאתה מתקדם במשקלים אבל למה לפתוח כמה פוסטים על זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמעט שנה? טוב לא בוכים על חלב שנשפך גם אני איבדתי כמה חודשים במכון על כלום, תתחיל לקרוא פה מאמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אני לא תמיד הייתי ככה רזה, אני הרזתי הרבה מאוד (בסביבות 15 קילו) תוך איזה חודשיים! עשיתי טעות די גדולה כי הדיאטה שלי היתה מבוססת על צומות, והתברר לי אחר כך שזה דפק אותי גם מבחינת גדילת השרירים, וגם שזה האיט לי אתקצב חילוף החומרים! ציטוט:
מישהו יכול לכוון אותי למאמר שיכול לעזור לי? |
|||
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי מה אתה אוכל??
כמעט בטוח שאתה לא אוכל מספיק...
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() אני משתדל לא לאכול הרבה, כי אני פוחד לשמין חזרה.
אז זה בערך התפריט שלי ליום: 1. לפעמים אני אודל דגנים- קורנפלקס ולפעמים אני רק שותה חלב. 2. 4 פרוסות לחם עינן עם קוטג'/ גבינה (צהריים) 3. מנת פחמימות (אורז/ אטריות/ פסטה)+ מנת חלבונים (בשר/ עוף) (אחר הצהריים- שעתיים שלוש לפני האימון) 4. (אחרי אימון- אם אין איצון אני לא אוכל) טונה עם פחמימות. בין הארוחות אני אוכל פירות ( תפוח, אגס וכאלה...) יש הצעות לשינויים? |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() תאכל יותר ממה שאתה אוכל עכשיו תשנה תוכנית תעלה בטווח החזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא אוכל מספיק! מזה לפעמים רק שותה חלב? וכשאין אימון אחרי ארוחת צהריים אתה לא אוכל כלום?
תסדר לך תפריט יותר מסודר, אל תפחד להשמין אחי, אתה לא תשמין כלכך מהר, תנסה לאכול קצת יותר מהתחזוקה וככה לא תעלה יותר מידי שומן (למרות שזה בלתי נמנע) תסדר לך 5-6 ארוחות מסודרות במשך היום, תקרא מאמרים ותפריטים של אנשים אחרים בפורום ותבין איך תפריט אמור להראות תעלה גם את התוכנית שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() אני משנה תוכניות לעיתים די קרובות! אני תוכנית שהמאמן שלי בנה לי לאחרונה:
יום א': לחיצת חזה במוט 4 סטים, 8 חזרות פרפר על ספסל 2 סטים, 10 חזרות לחיצת כתפיים 3 סטים, 8 חזרות מתח רחב 3 סטים, מקסימום מתח צר/ mid 3 סטים, מקסימום כתף אחורי 2 סטים, 10 חזרות 10 דקות של תרגילי בטן יום ג': פולי 3 סטים, 15 חזרות חתירה 3 סטים, 15 חזרות לחיצת חזה במוט 3 סטים, 15 חזרות לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3 סטים, 15 חזרות ביספס- מוט W ביספס 3 סטים, 10 חזרות 10 דקות של תרגילי בטן יום ה': לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4 סטים, 8 חזרות פרפר בשיפוע 3 סטים, 10 חזרות מקבילים 2 סטים, מקסימום הרמת ידיים (כתפיים) 3 סטים, 8 חזרות מתח רחב 3 סטים, מקסימום מתח צר/ mid 3 סטים, מקסימום 10 דקות של תרגילי בטן |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() קודם תתחיל לאכול נכון, אחרי זה תשנה את התוכנית אימונים,
תקרא קצת תגובות של אנשים לגבי תפריטים אחרים ותנסה לשפר אותו בעצמך, תעלה את התפריט שלך לפורום תזונה ותוספים, יעזרו לך לשפץ אותו סופית, ויאלה למטבח.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() דבר ראשון תודה לכולם על העזרה!
הבנתי שאני לא אוכל מספיק! אבל מה הבעיה בקשר לאימון? וכאשר אני מחפש תפריט, אני צריך לפש תפריט לחיטוב או עליה במסה? |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומזה 10 דק בטן ? תעבוד עליה כמו כל שריר רגיל עם התנגדות שתגיע ל 10-15 חזרות מקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() שכחתי באמת לכתוב רגליים, אני עושה ביום א' 3 סטים של סקווט!
ובטן אני עושה בימים א' וה' סטים רצופים של הרמות רגליים וכפיפות בטן בשיפוע (התנגדות גבוהה- מקסימום 15 חזרות) וביום ג' אני עושה אותם תרגילים אבל לא בשיפוע (מעין אימון סיבולת). |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ניסיתי לבנות לי תפריט שמתאים לי אישית, לא הצלחתי להגיע לBMR שלי (לפי חישוב שלי הוא 2000):
ארוחת בוקר 4 פרוסות לחם מחיטה מלא עגבניה 200 גרם קוטג' %3 שומן סה"כ קלוריות לארוחת בוקר : 394.5 ארוחת ביניים תפוח-עץ עם קליפה סה"כ קלוריות לארוחת ביניים : 59 ארוחת צהריים 2 פרוסות לחם לבן 120 גרם גבינה לבנה %5 שומן סה"כ קלוריות לארוחת צהריים : 270.7 אחר הצהריים 1.5 כוסות אורז לבן מבושל חזה עוף/ בשר בקר סה"כ קלוריות לאחר הצהריים : 582.7 ארוחת ערב (לפני אימון) תפוז, ללא קליפה סה"כ קלוריות לארוחת ערב : 86.48 ארוחת לילה טונה משומרת בשמן 2 מלפפונים עם קליפה סה"כ קלוריות לארוחת לילה : 276.26 צריכת קלוריות יומית: 1669.64 אני ישמח לביקורת! |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא שם תמונות וזה העיקרון, הוא רצה שיגידו לו מה חושבים עלה גוף וגם שיתנו לו עצות-זכותו. |
|
![]() |
![]() |