|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי בבית ספר לא חילקו תעודות החציון הזה כמו בהרבה בתי ספר.
קיצר היתה לי בחינת בגרות בהיסטוריה ב' לפני כמה ימים ולא ניגשתי אליה אז הרכזת שיכבה שלי עושה לי ולעוד איזה 6 ילדים מהכיתה שלי שלא ניגשו שאם אנחנו לא הולכים למחצית ג' אנחנו נשאר כיתה עכשיו זה לא שיש לי כל כך הרבה שליליים יש לי רק בהיסטוריה ואולי בעוד איזה מקצוע, הקיצר היא אמרה את זה לכולנו, היא אמרה ששנה הבאה מי שיבוא ותהיה חסרה לו בגרות לא יעלה כיתה וזה, עכשיו אני מה זה מתבאס לעשות את המחצית ג' הזאת כי שנה שעברה עשיתי את זה וזה חרא של דבר הורס את כל החופש וגם הכי התבאסתי שראיתי שחברים שלי שנכשלו פתחו להם כיתת תתיגבור כזו והגישו אותם בחורף, לא רק שהרגשתי שבזבזתי את כל החופש שלי סתם גם עוד נתנו להם ציוני הגשה כאלה גבוהים לא כמו במחצית ג' המסריחה הזאת. עכשיו רציתי לשאול אתכם אם זה רציני שישאירו אותי כיתה או שהם סתם מזיינים לי בשכל כי יותר נוח לבית ספר שאני יעשה את זה בחופש ולא ישלים את זה במהלך יב' ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא קראתי את מה שכתבת.
אבל... מחציות- יכולות להיות רק א' וב'. אם יש ג' כנראה שזה שלישים. 60 שניות של לוגיקה נורמלית.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זיון שכל
זה שיטה בשביל המורים לחסוך להם זמן שנה הבאה אז מלחיצים אותך בקיץ שנה הבאה תעשה מועד ב בחורף או בקיץ ויהיה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי ועדיין כתבת "מחצית ג'". תבין שאין כזה דבר, מחציות יש רק 2 שלישים 3 רבעים 4 חמישיות 5 וכו' וכו'
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |