|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A:
חזה: Bench Press 4x10 Incline dumbbell press 3x10 flys machine 3x10 יד קדמית: Barbell Curl 3x10 Incline dumbbell curl 3x10 Preacher curl 3x10 בטן - 2 סוגים של תרגילים. אימון B: גב: Pullover wide grip 3x10 seated row 3x10 T-bar 3x10 כתפיים: seated dumbbell press 3x10 הנפה לצדדים בישיבה (איך זה נקרא באנגלית?!) 3x10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4x10 pulldown cable 3x10 מה דעתכם? אני לא מתאמן רגליים בכלל - אני שונא את זה. אני עושה המון אירובי וגם ככה הרגליים שלי גדולות מדי לטעמי. זה מאוזן? תודה רבה לכם, אנשים יקרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה סדר התוכנית שלך?
אם זה axbx אז זה בסדר הייתי ממליץ להוסיף 3 סטים לכתפיים ולהוריד 3 מיד קידמית
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, תודה על התגובה המהירה בשעות לילה שכאלה :-) אתה תותח!
אימון A - ראשון ורביעי אימון B - שני וחמישי איזה עוד תרגיל יעיל יש לכתפיים? (למה להוריד מיד קדמית אגב? הוא השריר שכולם הכי רוצים להגדיל, שריר ה"מתלהבים" הידוע לשמצה)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נורא, פשוט נורא.
איפה רגליים? ולמה כל כך הרבה חזרות על שרירים? ולמה ליד קדמית אתה נותן סטים כמעט כמו לחזה?!
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לי חיים אז אני אבנה לך את התוכנית מחדש, אותם תרגילים, חלוקה טובה יותר וקיצוצים איפה שצריך.
A: חזה: Bench Press 4x10 Incline dumbbell press 3x10 flys machine 3x10 כתפיים: seated dumbbell press 3x10 הנפה לצדדים בישיבה (איך זה נקרא באנגלית?!) 3x10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4x10 pulldown cable 3x10 B: Pullover wide grip 4x10 seated row 3x10 T-bar 3x10 Barbell Curl 4x10 Incline dumbbell curl 3x10 רגליים: סקוואט 4*10 דדליפט 3*10 תעשה רגליים אל תיהיה פאג ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף לגב עוד סט אפילו.
ביד קדמית תוריד תרגיל אחד ממה שרשמתה.. עריכה: מי שרשם לך בסוף תוכנית נראת טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים הם חצי מהגוף! ללא בסיס של רגליים טובות הפלג גוף עליון לא יתפתח כמו שאתה רוצה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה, תודה! אתם 10! במיוחד אתה, איתן הסוס, אני מאוד מאוד מודה לך!!!
אני מתאמן כולה שבועיים, אני לא יודע אם זה הזמן לדדליפט, אבל סקוואט אם משקל נמוך בסמית' אני מניח שאני יכול לעשות. שוב, המון תודה, אתם הכי טובים בעולם. איתן הסוס, תעשה לי ילד! :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עם משקל נמוך, לא אם. סליחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
סקוואט ודד ליפט הם לא תרגילים של מתקדמים... להפך, אני חושב שזה טוב שאתה כמתחיל תתרגל לתנועה. קח לעצמך כמה אימונים שאתה צריך, עד שתרגיש שאתה שולט בטכניקה של הסקוואט(חופשי, לא בסמית) והדד ליפט. ברור שתשאל מדריך שאתה סומך עליו על הטכניקה ועל הביצוע שלך, ומתי שאתה מרגיש שאתה מוכן תתחיל להוסיף משקל. שיהיה בהצלחה.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, מי שואל אותם? מקסימום הוא אומר "לא אכפת לי, שיפגע, אתה מוכן ללמד אותי?" וזהו..
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() האמת, אני לא ממש שואל את המדריכים מה לעשות. התחלתי להתאמן לפני שבועיים, והתחלתי עם תוכנית Ab פשוטה, רק משקלים מאוד קלים, כדי להתרגל לתנועה. המדריכים התחילו להגיד לי שאסור לי לגעת במשקולות חופשיות בחודשיים הראשונים, ואני צריך להתאמן במכשירים שעובדים על לחץ אויר ולא על פלטות. אני לא שם על מה שהם אומרים, ולכן לא סביר שאני אשאל אותם על דדליפט וסקוואט... הם רק יגידו לי לא לעשות את זה. אני אשאל בסופ"ש חבר שמתאמן הרבה שנים, נקווה שהוא יעזור לי.
תודה רבה לכולכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
שיהיה בהצלחה.
![]() |