|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ דרך בירור של איזה מישהו שאמא שלי מכירה.... הבנתי שהקב"א שלי עומדת על54.
פה אני יודע שהקב"א הכי גבוהה היא 56, אז אני לא רע. הוא גם נתן לאמא שלי עוד נתון.... הדפ"ר שלי... הוא אמר שהדפ"ר שלי 70... מה זה אומר לעזעזל ? כמה הכי הרבה אפשר לקבל בזה.. זה משפיע על משהו אם יש לי כבר קב"א ? כי אני יודע שהדפר הוא חלק מהקבא.. בקיצור אשמח לדעת מה הטוב ביותר שאני יכול לעשות עם הנתונים האלה... קרבי אני לא אהיה.. יש לי אסטמה... הפרופיל שלי כנראה אהיה 64-45... תלוי בי כנראה.. הבדיקה שלי תעשה ב 24.6... שם יקבע לי פרופיל סופי.. בקיצור אשמח אם תגידו לי איך התונים האלה.. אם הם טובים, ובעיקר בקטע של הדפ"ר 70... יש לי הרגשה שזה לא טוב.. למרות שיש לי קבא 54 אז לאדע.. בקיצור נאי די מבולבל בכל העסק.... תעזרו בבקשה חחח XD בתודה ענקית מראש, עמית. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דפר מ-10 עד 90 בקפיצות של 10. לי יש קבא 55 ודפר 80.
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() קב"א 54 היא קב"א טובה מאוד. זה מספיק לקצונה 3 אאל"ט.
דפ"ר זה הציון של הפסיכוטכני. הוא בא בקפיצות של 10, והדפ"ר הכי גבוה הוא 90
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דפ"ר= דירוג פסכיכוטכני ראשוני, כלומר זה הציון במבחן הפסיכוטכני שעשית בצו ראשון. הכי גבוה זה 90, כך ש-70 זה לא רע בכלל, אני חושב שזה אפילו מעל הממוצע.
סה"כ נתונים לא רעים, אתה תוכל לעשות הרבה תפקידים עורפיים מעניינים...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לדפ"ר יש איזושהי משמעות אחרי שקיבלתי את הקב"א ?
כי 70 זה לא טוב... מה גם שבאמצע הפסיכוטכני הייתי גמור כבר לא היה לי כח... נגיד בקטע של הזה שצריך לחבר צורות בנקודות חיבור א ב ג ד כבר לא ראיתי בעניים ועשיתי על רוב המבחן הזה אנטר אנטר אנטר כמו טמבל חחחח Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הנתונים האלה פחות או יותר פותחים לך תפקידים די איכותיים בחמ"ן
(אולי הכל חוץ מתלפיות שנראה לי דורשים שם דפ"ר 90 או לפחות 80) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי ששחקים למשל דורש דפ"ר 80+. אולי גם תכנתן בממר"ם, ופרוייקט Gama, אבל לא בטוח
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור חבר'ה.. אני ממש לא מבין בתחומים האלה.. באיזה תפקידים אני יוכל לשרת ? שיהיו מעניינים ? למה אני יכול לבקש בקשות ? למה כדאי לי ללכת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שמודיעין כבר יאתרו אותך..
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב, אפשר MSN? יש משהו חשוב מאוד שאני צריך לשאול אותך ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל זאת... חשבתי אולי על משהו יותר מעניין כמו פיתוח כלי נשק די מתוחכמים אולי.... אולי פיתוח כלי נשק לחיל האוויר יכול להיות מעניין.... יש לי סיכוי להגיע למשהו כזה ? |
|
![]() |
![]() |